reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Cześć Kwiatuszki :-)
I wyspałam się za wsze czasy. Wprawdzie wczoraj miałam sen z 2 przerwami - zasnęłam o 22 na filmie, obudziłam się o 1.45 jak mąż wrócił z pracy, posiedziałam z nim do 2.30 poszliśmy spać i spałam az do 10. On biedak juz o 7.20 poszedł do pracy :-(

Mamao Sówko fajnie z juz przeszło. Moze wczoraj zjadłas cos co Sóweczce nie pasowało?
Ilonka kuruj sie. Najlepiej własnie domowymi sposobami. Mi nie podchodzi mleko z miodem i czosnkiem. zawsze za to mam sok malinowy, cytrynę, miód lubie ale tylko sam. czosnek wcinam na kanapki bo to naturalny antybiotyk. tyle ze wtedy ciezko jak mój tego czosnku nie je :rofl2:
Kalinka gratuluje synka :-)i zwarjowanego męza ;-)
Pysia życzę Ci zebyś nie musiała przechodzić przez to co ja. Oj , mój mąz jest kochany, tyle ze tez sie tak uparł. Teraz juz wiem ze po prostu sam sobie wmawiał, ze tylko synek i poczuł sie tak jakby ktos mu zrobił na zlość.

ja dzis nic nie robie, no moze tylko zaległe sprawy(iśc na pocztę wysłać paczkę)i zupe musze ugotować. Co robicie na obiad dziewczyny. Moze któraś mi podsunie pomysł na zupę?

reklama
Czesc Baboszki
widze ze coraz wiecej dzieciaczków pokazuje płeć:)
No ja mam usg 22 września wiec jeszcze ale przeczucia swoje mam.....w poprzedniej ciązy mi sie sprawdziły.:tak:
U nas ogólnie ok, Synek chodzi do przedszkola i narazie ok a ja do konca tyg na zwolnionku bo mnie jakies przeziebienie dopadlo...w sumie juz wychodze z tego tylko okropny kaszel zostal który męczy....co tu na niego brac? Wiem ze syrop STODAL mozna bo jest homeopatyczny...ale marnie pomaga...musiala bym chyba wypic ze 3 wiadra tego syropu...:eek:

Mój nie chce pokazać co z niego wyrośnie co usg to się obraca :-)
Teraz mam USG 30 to może wreszcie pokaże :) Choć dla mnie ważne by było zdrowe dzieciątko :)
Czarodziejka szybkiego powrotu do zdrowia :tak:

wiadomo, ze najwazniejsze jest zeby dzidzia byla zdrowa...ale fajnie jest znac plec :))) mozna sie juz jakos tak konkretniej zwracac do maluszka :))) u nas jest jeszcze bardziej czule :)))

Cześć Kwiatuszki :-)
I wyspałam się za wsze czasy. Wprawdzie wczoraj miałam sen z 2 przerwami - zasnęłam o 22 na filmie, obudziłam się o 1.45 jak mąż wrócił z pracy, posiedziałam z nim do 2.30 poszliśmy spać i spałam az do 10. On biedak juz o 7.20 poszedł do pracy :-(

Mamao Sówko fajnie z juz przeszło. Moze wczoraj zjadłas cos co Sóweczce nie pasowało?
Ilonka kuruj sie. Najlepiej własnie domowymi sposobami. Mi nie podchodzi mleko z miodem i czosnkiem. zawsze za to mam sok malinowy, cytrynę, miód lubie ale tylko sam. czosnek wcinam na kanapki bo to naturalny antybiotyk. tyle ze wtedy ciezko jak mój tego czosnku nie je :rofl2:
Kalinka gratuluje synka :-)i zwarjowanego męza ;-)
Pysia życzę Ci zebyś nie musiała przechodzić przez to co ja. Oj , mój mąz jest kochany, tyle ze tez sie tak uparł. Teraz juz wiem ze po prostu sam sobie wmawiał, ze tylko synek i poczuł sie tak jakby ktos mu zrobił na zlość.

ja dzis nic nie robie, no moze tylko zaległe sprawy(iśc na pocztę wysłać paczkę)i zupe musze ugotować. Co robicie na obiad dziewczyny. Moze któraś mi podsunie pomysł na zupę?
Pomysł na zupe bardz odobra i szybka :D:D:D

Załączniki

• zupa_ogorkowa_100.jpg
    zupa_ogorkowa_100.jpg
    18,6 KB · Wyświetleń: 26
HEJ :-):-)

:-)A ja Dziewczyny mam dzisiaj rano cos dziwnego..
Leze sobie w lozku i po prawej stronie brzucha z boku czuje takie jakby "pulsowanie" , tetno, nie wiem jak to nazwac,ze normlani jest to widoczne golym okiem ,ze mi cos pulsuje pod skora.. i jak reke przyloze to tez to czuje.

Nie mam pojecia co to jest... bo tetno to chyba nie w tym miejscu,,, troche sie wystraszylam :sorry::sorry::sorry:

Miala ktorS Z wAS COS TAKIEGO?

ps. Nie czytam tego co pisalyscie wczesnoie bo tam widzialam jakies "bzdurki":-p:-p a nie chce mi sie 10 stron nadrabiac...:tak:

HEJ :-):-)

:-)A ja Dziewczyny mam dzisiaj rano cos dziwnego..
Leze sobie w lozku i po prawej stronie brzucha z boku czuje takie jakby "pulsowanie" , tetno, nie wiem jak to nazwac,ze normlani jest to widoczne golym okiem ,ze mi cos pulsuje pod skora.. i jak reke przyloze to tez to czuje.

Nie mam pojecia co to jest... bo tetno to chyba nie w tym miejscu,,, troche sie wystraszylam :sorry::sorry::sorry:

Miala ktorS Z wAS COS TAKIEGO?

ps. Nie czytam tego co pisalyscie wczesnoie bo tam widzialam jakies "bzdurki":-p:-p a nie chce mi sie 10 stron nadrabiac...:tak:
Ja też bardzo często czuje takie pulsowanie i nie martw się to nic groźnego tylko nasz puls nasza macica jest teraz lepiej ukrwiona i stąd to pulsowanie;-):-)

reklama
Anisen coś próbuję się kurowac, ale jak widzę tą pogodę to mnie trafia :-:)-(

Losek Kochana nie martw się tętnica brzuszna pracuje sobie ;-)

Do góry