reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

mieszkamy w Boise:)a ty obstawiam East cost huh???:shocked2:

A swoja droga...to Ty nie wiesz ze najbardziej amerykanscy w USA sa Polacy??????ROFL:rofl::wink:

Ostatnia edycja:
reklama
Dzien Dobry Lutoweczki :)

Przespalam sie z nowa informacja o synku...i powoli do mnie dociera;-) nie powiem, ze jakos mnie ta informacja nie obeszla...Bylam pewna, ze to bedze corcia....wszysc dookola mi to mowili..nawet taka ginekolog jak mnie zobaczyla to powiedziala, ze wygladam na corcie....i sama to czulam, gdzies podswiadomie wiedzialam, ze bedzie dziewczynka:) ciut mi zal, ale najwazniejsze dla nas jest, zeby nasze malenstwo bylo zdrowe:) slyszalam jak serduszko bije mojemu synkowi i az sie wzruszylam :)
ach...piekne uczucie :))))

Teraz intensywnie mysle nad imieniem....nie mamy pomyslu, wiec szukamy w ksiegach imion....

A jak tam poranek u Was? Przepraszam, ze nie odnosze sie do tego co pisalyscie, ale jestem ciagle tak oszolomiona po wizycie i wiadomosci o synku, ze nie dociera do mne to co czytalam na tylu stronach;-)

kalina82 Same dobre wiadomości przyniosłaś:-D Gratuluje świeżo upieczonej cioci i przyszłej mamusi Synusia:tak::-)

kamikaa nie przejmuj się Kochana ja też mam często chłodny brzuszek ale to normalne bo się pytałam mojej gin. a ja taka panikara jestem;-)

Byłam pierwsza, byłam pierwsza nananna ! :-):-):-):rofl2::rofl2:
Ej współczuję laskom co jutro będą miały chęci nadrabiania co się działo podczas ich nieobecności :-p
Dzięki Ilonka za wspólczucie bo się załamałam jak zobaczyłam ile żeście naskrobały no myślałam że z krzesła spadnę!:-)

A tak w ogóle to Dzień Dobry Śnieżynki:-D Ja już pracy jestem niewyspana i marzę o kawce z mleczkiem ale nie napiję się bo skurcze mnie gnębią mimo że biorę magnez a kawa wypłucze resztki magnezu i może być gorzej;-) A jak tamWasze samopoczucie dzisiaj? A humorek? Miłego dnia Dziewczynki:-D

Chciałam zapytać gdzie się podziewają nasze nocne marki ? :rofl2:

A tak w ogóle to

Ja wczoraj ledwo patrzyłam na oczy i poczytałam BB myśląc że dzisiaj nie będzie czego nadrabiać - no i się przeliczyłam

Teraz pewnie Babiszony muszą odespać te nocne rozmowy przy monitorze :rofl2::rofl2:

Ja niestety muszę się ostro wziąć za robotę więc nie będę za często zaglądać na BB, ale na pewno wszystko później nadrobię :tak:

hew e najs dej gerls

Witajcie wszystkie lutówki, te normalne i te nienormalne też! Hehe! Widzę, że wiele mnie ominęło... Ja wczoraj wiernie kibicowałam mojemu mężowi podczas wykańczania pokoju Adasia i się opłacało, gdyż mamy już wszystko za sobą. Teraz tylko trochę dosprzątać, dopieścić i czekać na tapczan!

Ładną miałyście korbe! Masakra! Jak to dziś czytałam to sie posikałam!

kalina82 gratuluje Synusia i bratanka! Duźy chłopcyk! No i śliczne imię (zawsze miałam do niego słabość, jednakże mój mężu był przeciwny!)

Beata23 ja przyjmuje też feminatal 400, lekarz nie mówił mi jak mam go brać, więc biorę tak jak jest na ulotce, 2 tabletki dziennie (jedna tabletka rano, a kapsułka wieczorem)

rechot1sb pomysł z muzykotyterapią połączoną z wczesną edukacją jest super! Ale pomyśl, jak dziecko zacznie Ci pierdzielić jak żółtek a Ty nie bedziesz kumała! Wybiesz inglisz! Przynajmniej coś może zrozumiesz...
A opis pod avatarem-boski! Idealnie do Ciebie pasuje! Długo nad tym myślałaś?

Tygrynka zauważyłaś że mnie nie było... Tęsniłaś? Bardzo! Przepraszam.... zachowałam się jak guwniarz, moje zachowanie się już nie powtórzy! Aj promis!

gibaga więc Ty znasz inglisz! Super! Bo my też tu czasami korzystamy z tego języka. Przynajmniej będziesz kumała co mówimy. Jeees !

No, a teraz wstawać! Kto rano wstaje temu co? WSTAWAĆ! Uczciwi ludzie już pracują! Tylko Wy, tacy marnotrawni... wytrawni czy jakoś tak... :-D:-D

Dzięki Ilonka za wspólczucie bo się załamałam jak zobaczyłam ile żeście naskrobały no myślałam że z krzesła spadnę!:-)

Nie martw się Kochana to były szybkie wymiany zdań :-p:-)

Co tam Dziewczynki ? Jakie plany na dzisiaj ? ;-) Ja niewyspana, katarem mam upchaną chyba całą głowę, gardło mnie boli strasznie i w ogóle tragedia... jak ja nie lubię być chora :-( i to jeszcze teraz...eh

Buziaczki Dziewczynki i Miłego Poranka :-)

Nie martw się Kochana to były szybkie wymiany zdań :-p:-)

Co tam Dziewczynki ? Jakie plany na dzisiaj ? ;-) Ja niewyspana, katarem mam upchaną chyba całą głowę, gardło mnie boli strasznie i w ogóle tragedia... jak ja nie lubię być chora :-( i to jeszcze teraz...eh

Buziaczki Dziewczynki i Miłego Poranka :-)
no proszę Ilonka wstałaś wcześnie:-D A niewyspanie to kara za późne siedzenie:-D No to wygrzewaj się dzisiaj:tak: w naszym rejonie dzisiaj będzie cieplutki dzień to wyskocz gdzieś na spacerek pogrzej się w słonku a jak nie to pod kocyk musisz wyleczyć to szybko;-):tak::-)

Ilonaa idź do wyrka i leżeć! Zrobić sobie mleko z miodem i czosnkiem - wypić jako lekarstwo i do łóżka! Na gardziołko polecam syrop z cebuli - ale tylko na wieczór, aby oddechem nie powalać!

reklama
Do góry