Julisia
Fanka BB :)
podaj parę linków do tych łóżeczek...;-)
jeszcze żadnych konkretnych nie upatrzyłam ale jak tylko namierzę coś ciekawego to dam znak
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
podaj parę linków do tych łóżeczek...;-)
Uważaj na siebie! Te pare dni zwolnienia dobrze Ci zrobią!
Ja wczoraj poszłam do lekarza i poprosiłam o 3 dni zwolnienia... coś słabiutko się czuję...ciągle mi duszno i szybko słabnę... a już si e pożegnałam z mdłościami i myślałąm że będzie cudownie.
To dobrze, że dziś jest już lepiej. Baw się dobrze u mamyDzień dobry Śnieżynki:-)
Dziewczyny wczoraj zaś umierałam, ale dziś czuję się o niebo lepiej i mam nadzieję, że tak zostanie zaraz jadę do mamy, bo dawno u niej nie byłam:-)
ok będę wypatrywać ;-)jeszcze żadnych konkretnych nie upatrzyłam ale jak tylko namierzę coś ciekawego to dam znak
Wiesz co ja gdy idę na USG to mówię że mąż jest ze mną i czy mógłby zobaczyć dzidziusia:-) Ona mnie bada i jak powie no to teraz USG może Pani zawołać męża to otwieram drzwi i on wchodzi bo przy badaniu na fotelu nie może być no bo po coDziewczyny... Mam pytanie...
Wy chodziłyście na USG z Waszymi mężami, ja niestety nie, bo mój twierdzi, że nie jest babą aby iść do ginekologa.
Nie wiem, jak to wygląda, kiedy mężczyzna idzie ze mną. Bo przy każdej wizycie jest badanie na fotelu, czy mąż jest wtedy w gabinecie? Jak to wygląda.
Żeby przekonać męża muszę się co nieco dowiedzieć o przebiegu takiej wizyty.
Chciałabym, aby choć raz był na USG...
Dziewczyny... Mam pytanie...
Wy chodziłyście na USG z Waszymi mężami, ja niestety nie, bo mój twierdzi, że nie jest babą aby iść do ginekologa.
Nie wiem, jak to wygląda, kiedy mężczyzna idzie ze mną. Bo przy każdej wizycie jest badanie na fotelu, czy mąż jest wtedy w gabinecie? Jak to wygląda.
Żeby przekonać męża muszę się co nieco dowiedzieć o przebiegu takiej wizyty.
Chciałabym, aby choć raz był na USG...
No to tylko pozazdrościć takiej odpowiedzi Mój też nie chciał przed ciążą ale zmienił zdanie na szczęście gdy zobaczył Kruszynkę na USG Z drugiej strony to się dziwie chłopom jak można nie chcieć zobaczyć swojego dzidziusia jak przychodzi na świat i w ogóle ich obecność to też dla nas wsparcie psychiczne a skoro nas kochają to powinni być przy nas:-):-)...On na to: "ŻARTUJESZ? MYŚLISZ, ŻE BĘDĘ SPOKOJNIE SIEDZIAŁ? NIE WYOBRAŻAM SOBIE NIE BYĆ RAZEM Z TOBĄ PODCZAS PORODU! OCZYWIŚCIE, ŻE BĘDZIEMY RAZEM RODZIĆ"
No i ja się rozpłakałam :-) Ale ze szczęścia oczywiście!