reklama
Mój M był ze mną na trzech USG z synkiem, a teraz to ja go nie zabierałam, bo ja świruję przed wizytą i wcale nie chcę żeby on to słyszał Teraz mam filmik więc i tak widział dokładnie to samo co ja Zresztą Wy też widziałyście
Mój M też przed pierwszą ciążą mówił że nie chce być przy porodzie, ale oczywiście wszystko się zmieniło. W efekcie nie był przy porodzie bo byłam na sali operacyjnej i tam go nie wpuścili, ale zawołali odrazu jak przynieśli maluśkiego Lolka do do pokoju noworodków.
Mój M też przed pierwszą ciążą mówił że nie chce być przy porodzie, ale oczywiście wszystko się zmieniło. W efekcie nie był przy porodzie bo byłam na sali operacyjnej i tam go nie wpuścili, ale zawołali odrazu jak przynieśli maluśkiego Lolka do do pokoju noworodków.
_Pysia_
Fanka BB :)
_Pysia ty jesteś na tym samym etapie ciąży co ja, na kiedy podali ci termin i od jakiej daty ci wyliczył gin?? jeśli oczywiście mogę spytać???
Pytac możesz, najwyżej na coś nie odpowiem
z OM jest niby 20. Mi lekarz wyliczył z OM 23. luty, bo ma jakies takie inne kalendarze niż wszyscy i tygodnie tez inaczej mi liczy niż suwaki. Z USG mam też 23. Także moja dzidzia narazie rośnie ksiązkowo
Wiecie co sobie teraz kupiłam? LODA...
I kumple w pracy patrzą na mnie jak na UFO
Dokładnie! Faceci są dziwni, ale my ich kochamy :-) heheNo to tylko pozazdrościć takiej odpowiedzi Mój też nie chciał przed ciążą ale zmienił zdanie na szczęście gdy zobaczył Kruszynkę na USG Z drugiej strony to się dziwie chłopom jak można nie chcieć zobaczyć swojego dzidziusia jak przychodzi na świat i w ogóle ich obecność to też dla nas wsparcie psychiczne a skoro nas kochają to powinni być przy nas:-):-)
Ronald ... jak to zdrobnić? heheDla mnie kazdy dzień lutego, byle nei 19 :-), bo sie Ronald bedzie nazywał
_Pysia_
Fanka BB :)
Wiecie co sobie teraz kupiłam? LODA...
Dokładnie! Faceci są dziwni, ale my ich kochamy :-) hehe
Ronald ... jak to zdrobnić? hehe
Akurat zdrobnienie jest spoko Ronni, ale samo imię nie przemawia do mnie. chociaż moze jak się urodzi, to wtedy przemówi...
Gratulacje synusia niech zdrowow sobie dalej rośnie.Witam sie podluzszej nieobecnosci :-)
Oj plodne w pisaniu jestescie, plodne Pojechalam tylko na 10 dni na urlop a tu 60 stron na jednym watku WIec nie nadrabiam niczego tylko dolaczam dalej ;-) Urlop udany ale jak zawsze za krotki. Chcialoby sie jeszcze
Bylam dzisiaj u lekarza na wizycie no i zobaczylam i to kilkakrotnie, wyraznie i wogole...... SIUSIACZKA I powiem Wam tylko, ze maz jest przeszczesliwy, a ja przerazona, az sie mamie rozplakalam do telefonu ze ja nie umiem myc kulek Mocno mnie rablo, nie? Ale powaznie to sie ciesze tylko bylam pewna ze bedzie dziewczynka i jestemw szoku. No ale bedziemy mieli WITUSIA :-)
A teraz sprobuje zasnac bo jeszcze jestem w szoku
Milych snow
reklama
O jak się urodzi to na pewno pzremówi.Akurat zdrobnienie jest spoko Ronni, ale samo imię nie przemawia do mnie. chociaż moze jak się urodzi, to wtedy przemówi...