Wszystko będzie dobrze! Oczywiście kciuki trzymamy i życzymy powodzenia! Podziwiam osoby umiące język francuski , bo zawsze mi się podobał; ale ja niestety nie mam drygu do języków i mam problem z prostą polszczyzną :-) hihi,
Ale dasz sobie rade, grupa niewielka a jak zarobki zachęcają to warto spróbować!
I wcale, ale to wcale Ci się nie dziwie! Nienawidzę czegoś takiego!
Dziś mnie tak znajomi z Angli niespodziewanie nawiedzili, a ja dodatkowo jestem bałaganiara i do tego remont! Koszmar!
Ojoj, to nie dobrze z tym ciśnieniem,,,, konsultowałaś to z lekarzem? Ja bym chyba umarła mając taki wynik!
Ja myślę, że to jest tak....ten kto wie co i jak odpowiedzieć, to odpowiada. Ale też forum nie miało by sensu, gdyby ktoś doradzał komuś nie mając żadnego pojęcia. Ale nie ma tak, żeby jakaś odpowiedź nie została skomentowana, a dziewczyna, która ma pytanie lub problem - nie otrzymała od nas pomocy czy rady. Nie ma też szufladkowania osób i każda z nas czuje się dobrze w tym towarzystwie, bo może napisać o sobie, co się dzieje, co ją cieszy czy niepokoi, ale też poczytać co u innych dziewczyn i z nimi porozmawiać! To forum to naprawdę wspaniałe miejsce dla wszystkich dziewczyn!
Super, że urlopik się udał! Życzymy miłego czytanka . W skrócie mogę powiedzieć, że u nas wszystkich jest O.K hihi
Zdarza się zapłakać? Nie wiem, jak Wy, ale ja potrafię bez powodu wyć i wpadać w histerię, później jest wszystko ok. Ale gdybym jakiś konkretny powód miała.... Sama nie umiem tego wyjaśnić. Zaczynam się do tego przyzwyczajać, a mój mąż też wie, kiedy przyjśc i mnie przytulić a kiedy zostawić samą....
Mi też niedawno wskoczył na 4 miesiąc i cały dom ruszyłam, aby to pokazać hehe
My z mężem też liczymy na lepsze ceny w przyszłym roku. Ja zachorowałam na Vectora i mam nadzieję, że uda nam się go kupić, a jak nie to coś podobnego
Uważaj na siebie i koniecznie idź do lekarza! Skonsultuj to, bo bagatelizować omdleń nie można!
Znachorka! to cudownie z tym mieszkaniem! Oby wszystko było tak jak chcecie!
Dziewczyny! Dziś dorwałam nowe Mamo To Ja, i tam był opis różnych łóżeczek. Dotychczas byłam tradycjonalistką - drewniane ze szczebelkami. A teraz? Myślę chyba bardziej funkcjonalnie....
Wklejam poniżej zdjęcie, na allegro można znaleźć w różnych kolorach i różnych cenach (zależność od opcji). Tutaj jest opcja z przewijakiem, z materacykiem podwyższonym (dla małego bobaska), z składaną budką , pałąkiem do zabawek i z półką boczną. (koszt ok 700zł) Co o tym myślicie????
Tym czasem idę spać, bo ledwo co żyję! Do juterka moje drogie!!!!