reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
JA właśnie zastanawiałam się dlaczego lekarze reagują złością jak wypisywałam synka na własne żądanie. Oni pewnie wcale kaski nie dostawali....

Wiesz co byliśmy z synkiem w szpitalu na obserwacji dwukrotnie na oddziale chirurgicznym. Po urazie główki. Tak, tak mam okrutnie kręconego syna i nie da się go upilnować. Gdy widziałam, że po dobie jest dobrze, że nic mu nie jest i że nie jestem w stanie nad nim zapanować, bo roznosi oddział, a lekarze nic nie robią przy nim tylko niby obserwacja to stwierdziłam, że mając do szpitala 150m wolę być w domu i w razie czego przyjechać szybko. I wypisywałam, a oni byli źli. :wściekła/y:

Ja tez dzisiaj padam a wczoraj zemdlalam w kosciele musieli mnie wynosic , teraz czekam az mala zasnie i tez sie klade wiec dobranoc i do jutra.

Dlatego mój dr zabronił mi chodzić do kościoła, jeździć autobusem itd.

Zawsze trzymaja 3 dni w szpitalu, bo dopiero nfz płaci za to:dry:

NFZ zawsze płaci i jeśli jest to tylko obserwacja i podawanie leków to dni nie mają znaczenia... a bardzo często zostawiają dłużej niż 2 dni, bo jeśli coś robią oprócz obserwacji to oczywiście szpital "łapie się" na większą kasę za pacjenta. Ale teraz różnie z tym bywa.

reklama
A ja dzisiaj w końcu oglądnęłam mieszkanie !!! Teraz tylko musze złozyć podanie o przydział i czekać na odpowiedź ... mieszkanko jest do remontu ale jest duuuże i piekne . Kocur też jest na tak :)

Do góry