Motylla
Fanka BB :)
Witam. Nie wiem jakaś jestem wykończona. Krystek nauczył się obsługiwać mój tel i grę rybkę, więc czasami sobie w nią gra i jeszcze mi mówi co mam robić w tej grze. I jakoś wena mi uciekła.
A do pampersa zrobiHej.Ja pisałam ale widzę ze mój post się nie dodał.U nas tak sobie. Zuzia nadal nie mowa.Kupy dalej nie chce zrobic do nocnika, i bonanza zeby chciała wogóle usiąść.Czeka do wieczora az jej zakladam pampersa do spania.Cały dzien jest bez ale na noc jeszcze jej zakładam.Marcin juz jezdzi na Tirze.Nie ma go po 2 tyg a potem jest tydzień.Właśnie ma wrócic w cwartek.I teraz wekuje tylko zupy, fasolke po bretońsku i wszystko co się da))Idziemy po obiedzie ulepić bałwana bo we wrocławiu 6na plusie.To pozdrawiamy, a może wątek ruszy:-)
Zdrówka życzęheej wieki mnie tu nie było....
u mnie jakoś takoś...
Kuba ma grypę meczy sie juz ponad tydzień cały czas bardzo wysoko gorączkuje jak do czwartku nie przejdzie czeka nas szpital najgorsze jest to że nie ma jakiegoś strasznego kaszlu ani kataru tylko właśnie ta gorączka i cały czas sie skarży że wszystko go boli ja sie strasznie boje powikłań....antybiotyki narazie nie daja rezultatów w ogóle