reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Witajcie. Miałam krótką przerwę w bb, ale już jestem.

Witam. Byłam dziś z najmłodszym na zaległym szczepieniu i od razu pani doktor zmierzyła i zważyła go. Szczepienie zniósł bardzo dzielnie, grzecznie mi siedział na kolanach jak mu pielęgniarka robiła zastrzyk i nawet nie zapłakał. Krystek siedział w tym czasie z W. w domu. Krystek lubi bardzo śpiewać zielony ogórek :tak:, umie też zima, zima ale woli o ogórku śpiewać i to wszędzie:-)
Jakoś wena mi znowu uciekła, pewnie przez zbliżającą się @.
No to dzielny ten twój chłopaczek :tak:

Ja muszę Mikołaja zaszczepić póki zdrowy ale boję się że w ośrodku zdr. coś złapie.

Maja już po urodzinkach. Ciocie zrobiły jej torta. Tort miał być kwiatkiem, a na środku miała być pszczółka ale Majka powiedziała że ma być kotek i była zmiana planów. Jak przyszli goście to Maja sobie spała, ale w końcu musiałam ją obudzić bo goście nie mogli się doczekać i to był błąd , bo nasza solenizantka nie miała humoru. Postanowiła że swieczek nie będzie dmuchać, a prezentów nie chciała na początku oglądać, ale potem była zachwycona:-D

reklama
u nas niestety urodzinki z katarem i kaszlem.
Goście dopisali.
Tort był - różowy, truskawkowy, bo taki sobie Ania zażyczyła i mnóstwo prezentów. A najbardziej podobało się małej zdmuchiwanie świeczek.

agapa - twoja Maja jeszcze śpi w dzień?

Witam. U nas też po urodzinkach, tort robiłam sama:tak:, Krystek zadowolony z prezentów :-).
W. pojechał z Krystkiem do dziadka, a ja zostałam z Radkiem, wyszłam z nim już na spacerek a teraz śpi i bez Krystka cisza się zrobiła. O i słyszę że W.już przyjechał z Krystkiem i zapewne za chwile będą.

u nas niestety urodzinki z katarem i kaszlem.
Goście dopisali.
Tort był - różowy, truskawkowy, bo taki sobie Ania zażyczyła i mnóstwo prezentów. A najbardziej podobało się małej zdmuchiwanie świeczek.

agapa - twoja Maja jeszcze śpi w dzień?
W sumie nie śpi, ale jak sie umacha w ciągu dnia to pada i śpi ze 2-3 godziny. Zdarza się to jednak naprawdę b. żadko, bo można by policzyć na palcach jednej ręki ile śpi w ciągu roku. Nie liczę drzemek jak jedziemy samochodem, bo wtedy prawie zawsze śpi.

Witam. Chciałam trochę posiedzieć na bb ale coś za cicho jest w pokoju więc muszę zobaczyć co tam najmłodszy wyprawia bo Krystek bawi się koło mnie.

Witam. U nas chorobowo, na razie leczymy się domowymi sposobami ale jutro się chyba wybiorę z dzieciakami do lekarza, żeby nas osłuchał.
wiadomo, że jak dziecko jest za cicho to skoncentrowane jest na psoceniu
Ja właśnie sądziłam że coś psoci a on grzecznie się bawił:tak:

u nas jak było ostatnio w domu za cicho to się okazało, że pół podłogi w salonie zostało zmazane markerem:baffled:

Ale u nas pada, zima na całego i ponoć ma tak być do niedzieli, ja już bym chciała wiosny.:tak:

Motylla zdrówka życzę.

reklama
Witam. Byłam na wizycie w przychodni i mam przypisany antybiotyk i syrop :baffled:.U Radka to tylko przeziębienie i ma tylko syropek brać, Krystkowi też mogę go dawać.. troszeczkę zaczyna pokasływać.
Rossa:Współczuje pomazanej podłogi.

Do góry