agapa
Fanka BB :)
Witajcie. Miałam krótką przerwę w bb, ale już jestem.
Ja muszę Mikołaja zaszczepić póki zdrowy ale boję się że w ośrodku zdr. coś złapie.
Maja już po urodzinkach. Ciocie zrobiły jej torta. Tort miał być kwiatkiem, a na środku miała być pszczółka ale Majka powiedziała że ma być kotek i była zmiana planów. Jak przyszli goście to Maja sobie spała, ale w końcu musiałam ją obudzić bo goście nie mogli się doczekać i to był błąd , bo nasza solenizantka nie miała humoru. Postanowiła że swieczek nie będzie dmuchać, a prezentów nie chciała na początku oglądać, ale potem była zachwycona
No to dzielny ten twój chłopaczekWitam. Byłam dziś z najmłodszym na zaległym szczepieniu i od razu pani doktor zmierzyła i zważyła go. Szczepienie zniósł bardzo dzielnie, grzecznie mi siedział na kolanach jak mu pielęgniarka robiła zastrzyk i nawet nie zapłakał. Krystek siedział w tym czasie z W. w domu. Krystek lubi bardzo śpiewać zielony ogórek , umie też zima, zima ale woli o ogórku śpiewać i to wszędzie:-)
Jakoś wena mi znowu uciekła, pewnie przez zbliżającą się @.
Ja muszę Mikołaja zaszczepić póki zdrowy ale boję się że w ośrodku zdr. coś złapie.
Maja już po urodzinkach. Ciocie zrobiły jej torta. Tort miał być kwiatkiem, a na środku miała być pszczółka ale Majka powiedziała że ma być kotek i była zmiana planów. Jak przyszli goście to Maja sobie spała, ale w końcu musiałam ją obudzić bo goście nie mogli się doczekać i to był błąd , bo nasza solenizantka nie miała humoru. Postanowiła że swieczek nie będzie dmuchać, a prezentów nie chciała na początku oglądać, ale potem była zachwycona