reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

EDZIA,PATI fajnie ze znalazlyscie czas aby cos napisac ;-)

Ja czasami tez cos zaczne pisac i nie moge dokonczyc bo cos mi przeszkodzi :tak: zazwyczaj mam wiecej czasu wieczorkami kiedy to moi panowie rozchodza sie po pokojach i ida spac :-D

PATI ja tez lubie malowac,jakby cos to pomoge :-p
Edytko to jak bede malowac to dam Ci znać, zrobisz sobie małe wakacje:-p:-p:laugh2:
hej dziewczyny, nie mam sił pisać, byliśmy dzisiaj z mężem na kursie tańca towarzyskiego i dosłownie padam z nóg.. ale pomyślałam żeby zajrzeć do Was, to od razu to zrobiłam, bo coś czuję, że jakbym teraz tego nie zrobiła to znowu by się parę dni nazbierało, coś nie mogę się ostatnio ogarnąć.. do tego test musiałam robić bo miałam podejrzenia ciąży, na szczęście wyszedł negatywny, coś mi organizm wariuje, tak jakby dopiero teraz doszedł do siebie po ciąży i karmieniu :/ no nic, nie marudzę :D dobrej nocki!
Tygrynko ale Ci fajnie z tym kursem... też bym na takie coś poszła :):)
A może jakieś przeziębienie Cie bierze??

reklama
Dzien dobry :-)

Wpadlam na chwilke bo zaraz maz mnie porywa :-p mamy sliczna pogode,sloneczko swieci wiec szkoda siedziec w domku,trzeba korzystac...

Milego dnia,jak wroce to wpadne zobaczyc co u Was ;-) buzka

Dzień dobry!
No proszę wystarczyło umieścić wątek w zakładkach i jestem dzień po dniu :p gapa ze mnie :D
Raczej mnie nic nie bierze, wyraźnie coś mi się reguluje (rozregulowuje??) bo albo okres spóźnia mi się dwa tygodnie, albo mam 4 wciągu 2 miesięcy! Czas to sprawdzić..
Edytko ale zazdroszczę słoneczka, w Poznaniu mgliście i ponuro :/
Ja zmykam do koleżanki z bb... okazało się że mieszka dwie klatki dalej w moim bloku :))) ma 4miesięczną córeczkę, dzisiaj przyjeżdża do niej inna, z jej miesiąca, czyli z malutkim synkiem, aż się boję jak Seba z takimi maluszkami będzie postępował :) normalnie uwielbiam bb :)))
miłego dnia dziewczynki!

PATI oj tak wakacje by sie przydaly , nawet jakbym miala malowac :-p

TYGRYNKO ale masz dobrze kolezanki z BB w zasiegu reki ;-)udanego spotkanka,pozniej napisz jak bylo :tak:

Hej wieczorkiem a raczej nocka.
Wczoraj juz niemialam sily...przyjechalam strasznie wykonczona i...przeziebiona...tak wiec gardlo mnie boli i do kitu sie czuje a mala smarka:-(
Juz piatek wiec milego dzionka wszystkim zycze:-)

hej
Moniu dużo dużo zdrówka zycze.... zdrowiejcie szybko :*:*
Edytko :*:*:*:*

Ja wczoraj miałam jeden z gorszych dni, ciśnienie dało mi w kość, męczyłam sie od rana do ok 17...leki co prawda pomogły ale nie na tyle żebym sie czuła dobrze. Głowe to myślałam że mi rozerwie dlatego też w ogóle nic nie zrobiłam w sprawie dalszych prac semestralnych :crazy:
No ale dziś zapowiada sie dobrze to dzis nadrobie :*

Witajcie
Mam na imię Iwona i chociaż zarejestrowałam się jeszcze przed narodzinami mojej małej, to dopiero teraz aktywnie się przyłączam.
A mój mały skarbek to Ania (ur. 02.02.2010)

Hej

PATI to dobrze ze dzisiaj jest juz lepiej,wiem jak cisnienie moze dac w kosc :zawstydzona/y:

ROSSA a ja Ciebie chyba kojarze,na poczatku pisalas z nami prawda ??? Gratuluje coreczki ;-)

Milo ze dolaczylas

U nas mega cieplo wiec na spacerek napewno sie wybierzemy,narazie siedze z kawa i czytam troche tu troche tam :-p

Ps TYGRI jak bylo na spotkanku ???

AGAPKO Jak sie czujesz ???i jak Weronisia ??

reklama
Do góry