ja robię dziś pulpety z ryżem i ogórkiem,później będę piekła ciasto czeskie-pyszności...a tak wogóle to Milenka nam się rozchorowała-ma katar,podwyższoną temperaturę.Poczekam jeszcze z pójściem do lekarza.Zaraziła się od Taty,bo wrócił chory z podróży :-(
reklama
agapa
Fanka BB :)
Cześć:-)
Nie było mnie tu już uuuuuuuuu....... i widzę że was także bo cichutko tutaj. Ale ja wolę na dworku posiedzieć z Mają. W czwartek idziemy na szczepienie i mam nadzięję że tym razem się uda.
U nas od niedzieli rekolekcje i chodzimy sobie do kościółka ale Maja daje mi w kość na mszach i robię za nią km.
Niedługo święta, tak bardzo się cieszę bo bardzo lubię Wielki Tydzień- takie duchowe przygotowanie do świąt.
Edytko :---(, narazie d... nie mam owulki
Nie było mnie tu już uuuuuuuuu....... i widzę że was także bo cichutko tutaj. Ale ja wolę na dworku posiedzieć z Mają. W czwartek idziemy na szczepienie i mam nadzięję że tym razem się uda.
U nas od niedzieli rekolekcje i chodzimy sobie do kościółka ale Maja daje mi w kość na mszach i robię za nią km.
Niedługo święta, tak bardzo się cieszę bo bardzo lubię Wielki Tydzień- takie duchowe przygotowanie do świąt.
Witam nową lutuweczkę. Napewno nas poznasz powolutku. Teraz na wątku jest spokojnie bo wszystkie na spacerkach, ale zaglądaj do nas i pisz. Zawsze któraś tu coś napisze i jest fajnieWitajcie dziewczyny!
moja córeczka urodziła się 23 lutego 2010r.
Jak pozwolicie to dołączę się do Was nie dam rady na razie przeczytać wszystkich Waszych postów, żeby Was poznać. bo dużo tego, a nie mam tyle czasu
ale na bieżąco myślę, że Was zapoznam
Motylla widzę,że spodziewasz się dzidziusia gratuluję i mam pytanie- chciałaś tak szybko? bo ja mam ogromny dylemat kiedy następne dziecko..
a może jeszcze parę słów o sobie: jestem z Iławy, w tym roku skończę 24lata, studiuję zaocznie budownictwo, nie pracuję, jestem w domu z małą.
Bietka fajnie ze dolaczylas ;-)
Agapko jak tam staranka???
Czesc
U nas pogoda deszczowa,wiec siedzimy w domu
T musi jechac odebrac paszport do Londynu i pewnie w piatek pojedzie.Musi tez leciec do Polski zarejestrowac Natana bo trzeba wyrobic mu paszport,dokumenty mamy juz przetlumaczone wystarczy zabukowac bilet :-)
Zastanawiam sie co ugotowac na obiad
Milego dnia
Edytko :---(, narazie d... nie mam owulki
dzięki za miłe powitanie
my dzisiaj też na dworku byłyśmy dużo. a Mała jak tylko zobaczy naszą klatkę schodową to ma atak histerii. Najlepiej na dworze jej i co zrobić.
Widzę Agapa że masz trzy córki powodzenia w kolejnych starankach.
Kasia dużo zdrówka Milence...
Edyta ja codziennie mam problem co gotować na obiad
my dzisiaj też na dworku byłyśmy dużo. a Mała jak tylko zobaczy naszą klatkę schodową to ma atak histerii. Najlepiej na dworze jej i co zrobić.
Widzę Agapa że masz trzy córki powodzenia w kolejnych starankach.
Kasia dużo zdrówka Milence...
Edyta ja codziennie mam problem co gotować na obiad
Motylla
Witam wieczorowo. W końcu przyjechałam do domu bo rano pojechałam z małżonkiem do mojej siostry by podrzucić Krystka a potem pojechałam z nim do laboratorium i pół godziny czekałam na swoją kolej. Po badaniach poszłam do księgarni po prezent dla mojej przyszłej chrześnicy. Jak kupiłam to czekałam na przystanku na mpk na autobus, a że jeszcze był niedaleko tego miejsca wypadek, to nie przyjechał ten numer ale za jakiś czas przyjechał inny który jechał w tym kierunku co ja chciałam i dotarłam do mojej siostry. Moja siostra poszła do sąsiadki żeby mi wydrukować badania i czekałam na małżonka, który miał przyjechać o 15.30, ale nie przyjechał bo z kolegą wziął się za naprawę auta ale z kiepskim skutkiem bo zepsuli pewny element i musiałam czekać na szwagra, żeby mnie i Krystka podrzucił do domu. Przed 19 wróciliśmy i małżonek poszedł się kąpać z małym, potem go nakarmił i położyłam go spać po umyciu ząbków a teraz słodko śpi.
Witaj Bietka 87 i dziękuje, chciałam się starać o następne jak syn będzie bliżej 2 lat ale przez celny traf dzidzia szybciej się pojawi, można powiedzieć że było mi to pisane:-)Witajcie dziewczyny!
moja córeczka urodziła się 23 lutego 2010r.
Jak pozwolicie to dołączę się do Was nie dam rady na razie przeczytać wszystkich Waszych postów, żeby Was poznać. bo dużo tego, a nie mam tyle czasu
ale na bieżąco myślę, że Was zapoznam
Motylla widzę,że spodziewasz się dzidziusia gratuluję i mam pytanie- chciałaś tak szybko? bo ja mam ogromny dylemat kiedy następne dziecko..
a może jeszcze parę słów o sobie: jestem z Iławy, w tym roku skończę 24lata, studiuję zaocznie budownictwo, nie pracuję, jestem w domu z małą.
izulka15
Hej,
Hania świetnie znosi wypadek. Zmieniam opatrunki i smaruję argosulfanem- ta maść to rewelacja. Przykrywam ranę opatrunkami z jonami srebra.Już nic więcej nie da się zrobić, trzeba teraz czekać aż zacznie się goić. Przeciwbólowych nie musiałam podawać bo ta maść natychmiastowo koi. Mąż ma uprawnienia ratownika więc sprawdził co zrobiłam . Ale dzisiaj przy okazji pokaże małą naszej lekarce.
Bietka witaj, rozgość się u nas
Hania świetnie znosi wypadek. Zmieniam opatrunki i smaruję argosulfanem- ta maść to rewelacja. Przykrywam ranę opatrunkami z jonami srebra.Już nic więcej nie da się zrobić, trzeba teraz czekać aż zacznie się goić. Przeciwbólowych nie musiałam podawać bo ta maść natychmiastowo koi. Mąż ma uprawnienia ratownika więc sprawdził co zrobiłam . Ale dzisiaj przy okazji pokaże małą naszej lekarce.
Bietka witaj, rozgość się u nas
monikasia
Bietka87, zuza-anna witajcie na forum:-)
Szczerze popwiedziawszy, to juz nie sadzilam, ze ktos jeszcze do nas dolaczy. Fajnie dziewczyny, ze jestescie z nami im wiecej nas tym weselej:-)
U nas chyba wraca do normy. Bylam chora - tak mnie wzielo, ze myslalam, ze umre Ale juz jest prawie ok. Z dobrych wiadomosci, to okazalo sie, ze z moim kregoslupem jest w porzadku ale za to miednica po ciazy i porodzie pozal sie Boze Dlatego boli mnie posladek i noga i wogole te dolegliwosci mam.
Po swietach ide na cwiczenia znowu.
Emisia fajnie sie rozwija:-) Smieszka taka, ze hej
Dzisiaj niebylysmy jeszcze na podworku bo posprzatalam mieszkanko i potem wyjdziemy. Ja z obiadkiem dzis nie mialam problemu bo od wczoraj zostalo conieco i trzeba zjesc
Kurcze musze do fryzjera
Milego dzionka kochane:*
Szczerze popwiedziawszy, to juz nie sadzilam, ze ktos jeszcze do nas dolaczy. Fajnie dziewczyny, ze jestescie z nami im wiecej nas tym weselej:-)
U nas chyba wraca do normy. Bylam chora - tak mnie wzielo, ze myslalam, ze umre Ale juz jest prawie ok. Z dobrych wiadomosci, to okazalo sie, ze z moim kregoslupem jest w porzadku ale za to miednica po ciazy i porodzie pozal sie Boze Dlatego boli mnie posladek i noga i wogole te dolegliwosci mam.
Po swietach ide na cwiczenia znowu.
Emisia fajnie sie rozwija:-) Smieszka taka, ze hej
Dzisiaj niebylysmy jeszcze na podworku bo posprzatalam mieszkanko i potem wyjdziemy. Ja z obiadkiem dzis nie mialam problemu bo od wczoraj zostalo conieco i trzeba zjesc
Kurcze musze do fryzjera
Milego dzionka kochane:*
agapa
Witaj nowa lutuweczko rozgość się u nas.hej
dopiero teraz zobaczylam ze na bb jest watek lutowy :-)
Witam sie wiec z Wami i jak pozwolicie to bede tutaj zagladac :-)
mam córeczke z 12 lutego 2010!
Ja fryzjera mam już za sobą. Majka szaleje na całego. Dzis w kościele dotarła do ołtarza ( w końcu mama pozwoliła), ale gorzej było wrócić bo do pokonania kilka schodków. Chodziła od brzega do brzega i się bała. W końcu płacz i mama musiała się ruszyć po dziecko.
Izulka a ta maść jest na receptę czy nie? bo warto zawsze mieć takie coś w domu...
My dzisiaj nie byłysmy na dworze. Co chwila pada deszcz. w ogóle pogoda taka beznadziejna że szok.
Nic mi się nie chce, telepie mnie zimno, mąż mnie denerwuje...A Mała doprowadza do załamania nerwowego. Dziewczyny ja czuję, że nie dorosłam do bycia matką. JEstem zmęczona tą 24h pracą.
My dzisiaj nie byłysmy na dworze. Co chwila pada deszcz. w ogóle pogoda taka beznadziejna że szok.
Nic mi się nie chce, telepie mnie zimno, mąż mnie denerwuje...A Mała doprowadza do załamania nerwowego. Dziewczyny ja czuję, że nie dorosłam do bycia matką. JEstem zmęczona tą 24h pracą.
reklama
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Zuza-anna witaj :-) fajnie ze dolaczylas ...
Bietka jak bylam mlodsza to nie mialam tyle cierpliwosci co teraz ile masz lat jesli moge wiedziec ???
Moze czasem przydal by Ci sie wolny czas tylko dla siebie ? moze popros meza aby zostawal z mala raz na dwa tyg,a ty w tym czasie wyjdz na jakies zakupy,kup sobie jakis ciuszek,lub wyskocz z kolezanka na kawe,wtedy sie zrelaxujesz i poczujesz sie lepiej ;-)
Izulka dobrze ze mala niezle to znosi,aby bylo coraz lepiej
U nas dzisiaj bylo tak cieplutko,i duzo czasu spedzilismy na dworku.Aby juz tak zostalo,zapisalam chlopcow do klubow beda mieli zajecie po szkole co prawda zajecia zaczynaja sie dopiero od maja i tylko raz w tygodniu ale zawsze cos,najwazniejsze ze dzieciaki sie ciesza...bo jak dzieci zadowolone to i rodzice szczesliwi
Bietka jak bylam mlodsza to nie mialam tyle cierpliwosci co teraz ile masz lat jesli moge wiedziec ???
Moze czasem przydal by Ci sie wolny czas tylko dla siebie ? moze popros meza aby zostawal z mala raz na dwa tyg,a ty w tym czasie wyjdz na jakies zakupy,kup sobie jakis ciuszek,lub wyskocz z kolezanka na kawe,wtedy sie zrelaxujesz i poczujesz sie lepiej ;-)
Izulka dobrze ze mala niezle to znosi,aby bylo coraz lepiej
U nas dzisiaj bylo tak cieplutko,i duzo czasu spedzilismy na dworku.Aby juz tak zostalo,zapisalam chlopcow do klubow beda mieli zajecie po szkole co prawda zajecia zaczynaja sie dopiero od maja i tylko raz w tygodniu ale zawsze cos,najwazniejsze ze dzieciaki sie ciesza...bo jak dzieci zadowolone to i rodzice szczesliwi