zabeczka
Fanka BB :)
Edytko pomodle sie, zeby z dzidziusiem i siostra wszystko bylo ok Kurcze ale Twoja siostra musi byc w szoku....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mami kochanie trzymaj się... musisz byc teraz bardzo dzielna, znam kobietkę która przeżyła operację guza mózgu i było ok bardzo długo. Będę się za Was modlic kochani.przepraszam ale nic wiecej nie jestemw stanie napisac
Kochana tak mi przykro, ale może nie jest aż tak źle, jakie są rokowania? operacja wchodzi w grę? Mam nadzieję że wszystko się ułoży. Przytulam cię mocno.Witajcie dziewczyny,
od wczoraj jestem wrakiem człowieka. Maz byl w domu od swiat i bardzo zle sie czul. w sob lekarz wypisal mu zwolnienie i M chodzil po lekarzach. w pon dstal skierwanie na rezonans , zalatwilismy go na wczoraj i dzis odebralismy wyniki. ma guza mozgu.
mami kochanie trzymaj się... musisz byc teraz bardzo dzielna, znam kobietkę która przeżyła operację guza mózgu i było ok bardzo długo. Będę się za Was modlic kochani.
baaaardzo dawno mnie nie było, szczerze jakoś tylko Was podczytuję, nie mam weny aby pisac, mam total doła od jakiegoś czasu i jakoś tak.....
najlepszego dla miesięczniaków.