reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
Witam sie porannie:)
Noc nawet, nawet...Wlasnie wstalysmy i idzeimy na sniadanko:)
Pogoda niby ladna u nas ale mrozno i niewiem jak to bedzie ze spacerkiem...taaaak mi sie nie chce.
Zaraz musze jakas kawe wypic hehe
Milego dnia...

Witam. Czy ktoras z was ma kontakt z MisiaM bo zamówiłam u niej bizuterie, zdazylam zrobic przelew, a dostalam od nej informacje zebym nie wplacala kasy. Napisalam na pw ze przelew juz zrobiony, ale chyba on nie wchodzi naraznie na forum.

reklama
Witam. Wczoraj wieczorem chciałam synkowi dać mleka modyfikowanego z butelki ale on wcale nie chciał go pić, jakoś te mleka mu nie podchodzą a próbowałam różne. Za to kaszki na mleku m to bardzo chętnie a już myślałam, że będę go powoli przyzwyczajać do butelki a tu taka kicha, on nawet nie chciał tego smoczka mieć w buzi bo brał rączkami tą butelkę i wyjmował sobie jak mu wkładałam do buzi. Dziś pochmurno że nie chce się wychodzić na dwór a tu trzeba. Miłego dnia życzę.:tak:

Do góry