Może jeszcze zachceNo mi też tęskno za ciążą, wrażeniami i taka kruszynką, ale mąż już nie chce więcej:-(
Moja szwagierka mieszka na Brzeskiej :-) Co do malucha to powiem Wam że teraz jak już nie wstaję "ciągle" w nocy to już zapomniałam jakie to upierdliwe jest Smacznego :-)Dzien Dobry:-)
Shingle ja mieszkalam na przeciwko szpitala praskiego a na Woli mieszkalam z pierwszym mezem,wiec znane sa mi tamte okolice
Mi tez teskno za takim maluszkiem,ale jak pomysle ze trzeba bylo wstawac co chwilke...a teraz to tylko raz wstaje,no moze dwa.
A moj synus slicznie spal,obudzil sie tylko raz i to tylko na chwilke.
Dobra zbieram sie bo trzeba dac dziecku mleka i zrobic sniadanie reszcie ekipy
Dasz radę Pewnie Ty będziesz bardziej tęskniła niż Wituś ;-)Hej Dziewczyny,
Moj Wiktor wczoraj padł po 19 , taki był wymeczony jak nie wiem , bo odwiedzil go wujek i w koncu nie mial popoludniowej drzemki. W nocy troszke sie krecil, ale zle nie bylo bo wstalismy o 7 wyspani Teraz ide sie szykowac bo o 12 mam pierwsze zajecia na uczelni. Troszke sie stresuje ( na piewrszym zjezdzie mnie nie bylo, zapisalam sie juz po), nowi ludzie itp i juz sie martwie jak Maly wytrzyma caly dzien bez Mamuni( koncze o 21;/)
Fajnie że twoja siostrzenica tak się bawiła z Krystiankiem Owoce ze słoiczków są na prawdę bardzo dobre, więc nie dziwię się że jej smakowały.Witajcie dziewczyny. A my wczoraj byliśmy cały dzień po za domem, pojechaliśmy w odwiedziny do mojej siostry, jej córeczka która skończy 3 latka w listopadzie przez cały czas chciała się z krystiankiem bawić. A jak małego wziełam na kolana to ona też chciała więc dwójkę miałam na kolanach. Jak dawałam owocki Krystkowi ze słoiczka to ona tez chciała,więc dałam jej dwie łyżeczki i o dziwo też jej smakowało. Do domu wróciliśmy wieczorem po kąpieli Krystek zjadł i bardzo szybko usnął ale obudził się koło 4 więc dałam mu cysia i jeszcze pospał do 7. Życzę miłego dnia wszystkim lutówkom:-)
U nas spokojna nocka z jedną pobudką na flaszkę :-) Milka teraz poszła spać więc mam chwilę żeby pobuszować w necie
Miłego dnia !