reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
Witaj Shingle :)) gdzie Cię wcięło na tak długo?? zdrówka dla Milusi! niech wszystko się dobrze zakończy :)

cześć dziewczyny!
my już po spacerku, nic nam się nie chce :D
miłego dnia!

Witaj Shingle :)) gdzie Cię wcięło na tak długo?? zdrówka dla Milusi! niech wszystko się dobrze zakończy :)

A jakoś tak wyszło że mnie nie było. Nie dawałam sobie rady psychicznie... Niefajnie było. Ale pozbierałam się i wróciłam :-) Mam wielką nadzieję że wszystko pójdzie dobrze. Teraz czekam na dwie konsultacje - 2 listopada w Centrum Zdrowia Dziecka i 3 listopada u prof. Czubaka - podobno jeden z najlepszych ortopedów w Polsce. Na portalu znanylekarz ma 85 komentarzy i 100% zadowolonych pacjentów.

My też po spacerku. Odprowadziłam Lolka na plastykę, nakarmiłam Milkę i właśnie usnęła, więc mam czas dla siebie :-p

Shingle niefajnie że było źle, ale mam nadzieję, że już będzie tylko dobrze!!
Agapa pozdrów Pati od nas serdecznie!
Monikasia no to woda morska, frida i maść majerankowa w ruch! a jak dalej źle to nasivin baby. zdrówka!

miałam więcej napisać, ale młody dopomina się o owocki :D

Hejka dziewczyny witamy sie :-)
U nas jakos leci, Dominis strasznie marudny ciagle poplakuje , nawet z pokoju nie mozna wyjsc a nie moge sama zostawic go na podlodze bo wszedzie wstaje i boke sie ze sie przewroci, wiec kiedy wkladam do do kojca strasznie wyje !!
A ja sie nie czuje za bardzo , zaczelam brac tabletki anty i w 15 dniu znow mam plamienia takie dosyc mocne i mnie boli strasznie brzuch!! Powiedzcie czy jak odstawie je to dostanie okres ?? A i humor tez kiepski glowa boli i nic mi sie nie chce buuuu
Sorki ze tak smece ale jakos tak samotna sie czuje :-:)-(

Kinia raczej dostaniesz,no i większe prawdopodobieństwo zajścia w ciąże,idz do gp i niech Ci wypisze inne-ja biorę logynon(trójfazowe)i 0 jakichkolwiek problemów-jakbym tabletek nie brała

reklama
Do góry