reklama
Witaj Shingle ) gdzie Cię wcięło na tak długo?? zdrówka dla Milusi! niech wszystko się dobrze zakończy
A jakoś tak wyszło że mnie nie było. Nie dawałam sobie rady psychicznie... Niefajnie było. Ale pozbierałam się i wróciłam :-) Mam wielką nadzieję że wszystko pójdzie dobrze. Teraz czekam na dwie konsultacje - 2 listopada w Centrum Zdrowia Dziecka i 3 listopada u prof. Czubaka - podobno jeden z najlepszych ortopedów w Polsce. Na portalu znanylekarz ma 85 komentarzy i 100% zadowolonych pacjentów.
My też po spacerku. Odprowadziłam Lolka na plastykę, nakarmiłam Milkę i właśnie usnęła, więc mam czas dla siebie
agapa
Fanka BB :)
Shingle fajnie że jesteś. Ja też często jeżdże do CZD może się kiedyś spotkamy. życzę zdrówka dla córuni.
Dziewczyny Patrycja9009 ma problem z netem ale pyta o was
Dziewczyny Patrycja9009 ma problem z netem ale pyta o was
monikasia
Kuuurcze dziewczyny a my mamy straszny katar!((
Shingle niefajnie że było źle, ale mam nadzieję, że już będzie tylko dobrze!!
Agapa pozdrów Pati od nas serdecznie!
Monikasia no to woda morska, frida i maść majerankowa w ruch! a jak dalej źle to nasivin baby. zdrówka!
miałam więcej napisać, ale młody dopomina się o owocki
Agapa pozdrów Pati od nas serdecznie!
Monikasia no to woda morska, frida i maść majerankowa w ruch! a jak dalej źle to nasivin baby. zdrówka!
miałam więcej napisać, ale młody dopomina się o owocki
kinia220v
Hejka dziewczyny witamy sie :-)
U nas jakos leci, Dominis strasznie marudny ciagle poplakuje , nawet z pokoju nie mozna wyjsc a nie moge sama zostawic go na podlodze bo wszedzie wstaje i boke sie ze sie przewroci, wiec kiedy wkladam do do kojca strasznie wyje !!
A ja sie nie czuje za bardzo , zaczelam brac tabletki anty i w 15 dniu znow mam plamienia takie dosyc mocne i mnie boli strasznie brzuch!! Powiedzcie czy jak odstawie je to dostanie okres ?? A i humor tez kiepski glowa boli i nic mi sie nie chce buuuu
Sorki ze tak smece ale jakos tak samotna sie czuje :--(
U nas jakos leci, Dominis strasznie marudny ciagle poplakuje , nawet z pokoju nie mozna wyjsc a nie moge sama zostawic go na podlodze bo wszedzie wstaje i boke sie ze sie przewroci, wiec kiedy wkladam do do kojca strasznie wyje !!
A ja sie nie czuje za bardzo , zaczelam brac tabletki anty i w 15 dniu znow mam plamienia takie dosyc mocne i mnie boli strasznie brzuch!! Powiedzcie czy jak odstawie je to dostanie okres ?? A i humor tez kiepski glowa boli i nic mi sie nie chce buuuu
Sorki ze tak smece ale jakos tak samotna sie czuje :--(
reklama
monikasia
Tygrynko dzieki bardzo:* Mala juz spi ale miala problem... Pewnie mnie ciezka noc czeka...