reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

hej kochane
ale mnie tu dawno nie było.. trochę nie było czasu a trochę też mi się ie chciało, jak już znalazłam chwile.....
postaram się ponadrabiac zaraz:D
kochane powiedzcie mi, czy któraś jest z wrocławia??? mam kilka wizyt we Wrocku w tym roku i potrzebuje info gdzie i w jakiej cenie można znaleźc tam nocleg..... oczywiście najlepiej jak najtańszy:p

mój mały rośnie jak wariat:D a ja nadal chudnę... nie wiem co zrobic.. waże 48 przy wzroście 172..... dziewczyny zawsze byłam szczupła ale teraz to jak anorektyczka wyglądam, staram sie jeśc dużo czesto ale to nic nie daje...:(

reklama
witaj Meganne :))) kurcze faktycznie dużo chudniesz, może zrób sobie jakieś badania albo wybierz się do dietetyka?? zapytam koleżanki z Wrocławia o jakieś tanie noclegi i dam znać jak coś będę wiedziała, pozdrawiam!

super bardzo Ci dziękuję kochana
chyba się w końcu wybiorę do dietetyka, badania mialam robione i wszystko jest ok...lekarz mi powiedział, że chudnę dla tego że ciągle karmię piersią... i dziecko troche ze nie wyciąga....

Meganne Kame ma się do Ciebie odezwać, myślę, że Ci pomoże :)
kurcze, ja też karmię piersią, a już od bardzo długiego czasu nie chudnę :/ to może faktycznie u Ciebie chodzi o karmienie, skoro badania ok... ale uważaj, żeby nie zaszło to za daleko!

hej dziewczynki!
ja siedzę u rodziców na Mazurach (Agapa a Ty gdzie byłaś na Mazurach? ciekawe czy się gdzieś nie minęłyśmy ;)) i mam mało czasu na internet - wiadomo: odwiedziny u rodziny, znajomych, spacerki po lesie :)) a tu jesień już, nawet jak słonko jest to i tak jakos tak chłodno...
Patrycja dzielnego masz synka, mam nadzieję, że mój Sebuś też taki będzie ;)
Agapa nie bój się basenu, to świetna sprawa! my chodzimy sami, bez instruktora i się bawimy w wodzie bez zanurzania :) ale planujemy też chodzić na zorganizowane zajęcia :)
Marga mój Sebuś śpi godzinkę ok południa i ok 17 jeszcze raz odkąd zaczął raczkować :) ale z tego co wiem, wiele dzieciaczków ma teraz gorsze noce, Seba też :/
pozdrawiam serdecznie, miłego weekendu!
Tak jak ci już pisałam byłam na mazurach k/o św. Lipki.
U mnie też zimnica, ale dziś latałam z krótkim rękawem.

Wczoraj byłam na szczepieniu. Maja była b. dzielna. Waży 8700 i ma 70cm

Hej :)
A nas rozlożyła choroba.. :/// miałam wczoraj szczepić Kubusia ale lekarz nie przyszedł... może i lepiej bo dziś mi kaszle i katarek ma... Ale zważyli mi go i Kuba ma 9500 i 79 cm. Pielegniarka mierzyła go 2 razy bo myślała że sie pomyliła a co do wagi to stanęliśmy w miejscu... przez ząbki... przy pierwszych ząbkach było tak samo... Dzis wyszla nam górna jedyneczka... na dniach powinna pojawic sie druga :):):) w sumie mamy już 3 ząbki :):)

u nas dzis o dziwo też w miare słonecznie i w krótkim rękawku dało radę biegac..... ale wczoraj to była taka lodówka że szok..............
Tygri Kame już się odezwała dziękuję:D

Meganne,ja tez chudne i nie karmie piersią:-(.Wyniki wrecz idealne ale robilam tylko ogolne.Kazano mi zrobic hormony tarczycy ale nie mam kiedy i to prywatnie musze.Waze juz 45:-:)-:)-(
A moja dziecinka tez nie jest wcale lepsza.Kurcze niejadek totalny.I malutko przybiera na wadze.Wazy tylko 6.5 kg i dluga na 68cm.
Jedyne pocieszenie w tym ze tak malo wazy bo nie jje.Gorzej by bylo gdyby pałaszowala a nie przybierala na wadze.
Za to uwielbia biszkopciki na mleku,no ale nie moge dzieciaka karmic ciagle takimi słodyczmi malo wartosciowymi.
Dzisiaj miala dzien strzykawkowy:happy:Uparla sie ze jesc nie bedzie z butelki tylko dziubka otwierala żeby jej wlewac strzykawka.Uwielbia tak zajadac bo nie musi wielce sie trudzic,bo mleczko samo splywa do buźki:-D.
Łyżeczką tez nie umie jesc:-(

reklama
Tak jak ci już pisałam byłam na mazurach k/o św. Lipki.
U mnie też zimnica, ale dziś latałam z krótkim rękawem.
Wczoraj byłam na szczepieniu. Maja była b. dzielna. Waży 8700 i ma 70cm

aaa sorki Aga, chyba przegapiłam Twój wpis, chociaż coś mi się kojarzy z tą Św. Lipką... zakręcona jestem:zawstydzona/y:
dzielna Maja, ładnie waży, mój Sebuś mniej o 700g :)

Hej :)
A nas rozlożyła choroba.. :/// miałam wczoraj szczepić Kubusia ale lekarz nie przyszedł... może i lepiej bo dziś mi kaszle i katarek ma... Ale zważyli mi go i Kuba ma 9500 i 79 cm. Pielegniarka mierzyła go 2 razy bo myślała że sie pomyliła a co do wagi to stanęliśmy w miejscu... przez ząbki... przy pierwszych ząbkach było tak samo... Dzis wyszla nam górna jedyneczka... na dniach powinna pojawic sie druga :):):) w sumie mamy już 3 ząbki :):)

gratuluje ząbków i wagi i wzrostu Kubusiowi :)) no i zdrówka dla niego!!

kurczę Rosi Ty też malutko ważysz, a ile masz cm wzrostu? a malutka na pewno w końcu nauczy się jeść łyżeczką, zobaczysz :)

dobrej nocki wszystkim!

Do góry