reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Meganne, Rosi to chyba taki urok organizmu. Je się duzo ale po wadze nie widać. Znam to po sobie. Też swego czasu robiłam różne hormony, tarczycę jako pierwszą i wszystko dobrze. Po środkowym dziecku tez bardzo chudłam. Ważyłam 50 kg przy wzroście 179. Lekarka dała mi megace- lek dla skrajnie wyczerpanych chorobą typu rak czy aids. Skutkiem ubocznym jego jest przyrost masy i wzrost apetytu. Efekt był, nie powiem. Ale... jak zawsze coś jest. Apetyt był straszny. Nie mogłam 45 min lekcji wytrzymać bez żarcia, nie mogłam skupić się na pracy. W nocy wstawałam i żarłam- bo to nie było zwykłe jedzenie. Do tego serce zaczęło trochę wariować. Odstawiła po kilku miesiącach. Waga spadła ale juz nie tak gwałtownie i trzymala się. A teraz z Hanią, to zaczęłam szybciej dokarmiać, tak od 4 miesiąca, ale cały czas karmie piersią. Nie wiem czy dietetyk coś pomoże, ale pewnie , że idź . Zawsze to więcej informacji. Meganne daj znać co Ci powiedział, czy coś da się zmienic w przemianie materii. Trzymajcie się

reklama
Dziekuję bardzo. Dla nas jest sliczna bo nasza. Rodzicowi trudno przez to realnie ocenic.
chcę wreszcie pokazać Wam zdjęcia z ostatniego wypadu wakacyjnego ale wciąż jeszcze nie obrobiłam zdjęć, choc się staram ;)

hej dziewczyny,nie mogę uwierzyć w to,że we wtorek muszę wrócić do pracy-7 miesięcy byłam w domu,a wydaje mi się że urlop zaczęłam miesiąc temu,ach.....:-(strasznie przeżywam rozstanie z Milenką,tym bardziej,że codziennie nie będę jej widziała 9 baaaardzo długich godzin.Tak ostatnio biedna płakała jak niania do nas przyszła żeby się do niej choć trochę przyzwyczaiła:-:)-:)-(.Czuję,że strasznie to we dwie przeżyjemy

dziewczyny, wpadam na chwilkę, nawet nie mam czasu nadrobić, mam nadzieję, że wszystko ok u Was, chciałam tylko, żebyście poświęciły czemuś, na co natknęłam się w necie, chwilkę jeśli możecie: TWOJE PUDEŁKO pozdrawiam!

gratuluje ząbków i wagi i wzrostu Kubusiowi :)) no i zdrówka dla niego!!
Dziekujemy bardzo :)
Dziekuję bardzo. Dla nas jest sliczna bo nasza. Rodzicowi trudno przez to realnie ocenic.
chcę wreszcie pokazać Wam zdjęcia z ostatniego wypadu wakacyjnego ale wciąż jeszcze nie obrobiłam zdjęć, choc się staram ;)
Z niecierpliwością czekamy na zdjęcia :)
hej dziewczyny,nie mogę uwierzyć w to,że we wtorek muszę wrócić do pracy-7 miesięcy byłam w domu,a wydaje mi się że urlop zaczęłam miesiąc temu,ach.....:-(strasznie przeżywam rozstanie z Milenką,tym bardziej,że codziennie nie będę jej widziała 9 baaaardzo długich godzin.Tak ostatnio biedna płakała jak niania do nas przyszła żeby się do niej choć trochę przyzwyczaiła:-:)-:)-(.Czuję,że strasznie to we dwie przeżyjemy
Kasiu początki są zawsze trudne..... Ale na pewno dacie sobie rade.. Trzymam za Was kciukasy :):)

dziewczyny, wpadam na chwilkę, nawet nie mam czasu nadrobić, mam nadzieję, że wszystko ok u Was, chciałam tylko, żebyście poświęciły czemuś, na co natknęłam się w necie, chwilkę jeśli możecie: TWOJE PUDEŁKO pozdrawiam!
Zagłosowałam Kochana :):):)

Witam w ten zimny i pochmurny dzień.
Boże, dziewczyny jak ja bym tak chciała jeść i nie tyć.
Brzydka pogoda a ja muszę Majkę pakować i wyjść na rynek. Z nieba ciągle coś leci... no ale cóż

reklama
Do góry