izulka15
Fanka BB :)
meganne, trzymaj się ciepło, będzie napewno dobrze))
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana moja Majeczka (odpukać) jest taka grzeczniutka że mogę sobie pozwolić na troskę o was. Jak zacznie dokuczać to wtedy nie będę się wami zajmować. Tzn. będę ale pewnie nie az tak bo dziecko w końcu ważniejsze. Narazie to cyco-czasem dość długo, ale fajnie że cyco nie butla- pielucha i spać:-)AGAPA ty to jesteś kochana, ty się nami przeterminkami nie przejmuj tylko zajmuj się swoim maluszkiem słonko:-):-):-) ale dziękujemy za troskę
ja się troszkę poleniłam jeszcze wstałam z bólem brzucha, łapią mnie bolesne skurcze od kąd wstałam, na razie 4 co 20 minut.... ale słabną więc zaraz się wszystko rozejdzie.... po cholere w ogóle są??? tylko mnie irytują
ooooo do bolącego brzucha doszło odchodzenie resztek czopa... cieknie ze mnie śluz prawie litrami z pasemkami krwi....... więc może jednak do poniedziałku urodzę sama??!!
Ojej! Trzymam mocno kciuki i bardzo, bardzo się cieszę że się zaczęło, bo wierzę że to już czas. Czekam na tego eska!dziewczyny chyba jednak pojade na IP.... skurcze są nadal.. jakieś takie krótkie, ale bolesne i co 6 minut teraz... leje sie ze mnie coś... z domieszką śluzu i pasemkami krwi....
napiszę Wam meska później co i jak
buuziaki
ja też bym chciała żeby moja dzidzia takim aniołkiem sie okazałaKochana moja Majeczka (odpukać) jest taka grzeczniutka że mogę sobie pozwolić na troskę o was. Jak zacznie dokuczać to wtedy nie będę się wami zajmować. Tzn. będę ale pewnie nie az tak bo dziecko w końcu ważniejsze. Narazie to cyco-czasem dość długo, ale fajnie że cyco nie butla- pielucha i spać:-)
Kingusia,to mam pomyśł,umówmy się na jakiś konkretny termin,że rodzimy razem:-)anne ja też nie rodzę sama nie jesteś hehe
może moja dzidka chce być punktualna zobaczymy ...