reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Ja tez dzisiaj spuchnieta jestem stopy mam bardzo spuchniete, a do tego mam mega zgage juz mnie tak meczy, nic nie pomaga . Az mnie w mostku boli :szok:pali masakra !!!

Kochana co do zgagi mam to samo,nic mi nie pomaga,przez ten ogien w gardle nie moge spac,ale ciesze sie ze juz niedlugo;-)

reklama
Kochana co do zgagi mam to samo,nic mi nie pomaga,przez ten ogien w gardle nie moge spac,ale ciesze sie ze juz niedlugo;-)
No mnie sie pogarsza z dnia na dzien, ani mleko , ani rennie, nic zero reakcji !! Mama mi dala pomysl z woda gazowana i pije na przemian az apetyt stracilam. Ja tez sie ciesze ze juz niedlugo mnie zostal planowo tydzien :-D choc juz bym chciala miec z glowy i przytulac mojego maluszka :-D

Oj zgaga jest masakryczna ja też ją mam:baffled: zazwyczaj w nocy mnie budzi mała podchodzi pod żołądek chyba bo brzuch staje sie być w dziwnej pozycji :confused: i mam uczucie jakby cała zawartość żołądka zaraz miała wyjść .
A przepraszam że pytam może to zbyt śmiałe jak tak to tematu nie było czy Ty zdecydowałaś sie sama na cesarkę jak tak to dlaczego?

Przyszłam na chwilkę Was poczytać i powiedzieć dobranoc.
Ja mam dopiero teraz trochę czasu dla siebie i ciszę w domu:tak:ale mam problem,bo jedno z dzieci,które przyjechało do nas na ferie już zdążyło zepsuć mi komputer,tak więc jednostka słychać,że chodzi,a monitor jest czarny,korzystam więc z laptopa ,ale blue connect jest na nim jeszcze wolniejszy i bardzo długo mi sie stronki otwierają
Ja czuję już duże zmęczenie ciążą,nie mogę się doczekać porodu,dziś mam spuchnięte dłonie i stopy.Ale powinam jeszczcze ze dwa tygodnie wytrzmać,potem spokojnie mogę się rozpakowywać:tak:

Hej dziewczyny
Wrócilismy…wiec zagladam na chwilkę..czuję sie super!!!!!!!!!nigdy bym nie powiedziala ze kilka dni temu urodzilam….
Dziewczyny jestem taka szczesliwa i pelna sił witalnych :))))) Az mnie rozpiera i mam ochotę biegac:)))
Maksio jest cudny i slodki i dziś sie poplakalam jak go karmilam bo pomyslalam ze jest moim najwiekszym szczesciem…..i caly ten poród i ludzie na jakich trafilam to byla magia!!!!! Przy jakiejs okazji opisze Wam wszytsko ale pewnie wiecie ze urodzilam expresowo bez znieczulenia i nacinania, do tego polozna tak mnie ucisnęla na brzuch ze zeszlo ze mnie prawie wszystko i teraz juz nie krwawie tylko brudzę….no naprawde nie wiedzialam ze tak moze byc wspaniale!!!!!!!
Laseczki sciskam Was ogromnie…na tyle na ile bede mogla bedę zagadac:))))))
CALUJE WAS…..

Oj zgaga jest masakryczna ja też ją mam:baffled: zazwyczaj w nocy mnie budzi mała podchodzi pod żołądek chyba bo brzuch staje sie być w dziwnej pozycji :confused: i mam uczucie jakby cała zawartość żołądka zaraz miała wyjść .
A przepraszam że pytam może to zbyt śmiałe jak tak to tematu nie było czy Ty zdecydowałaś sie sama na cesarkę jak tak to dlaczego?

Jesli chodzi o cesarke to nie mam innego wyboru,mialam juz 2 razy cc a druga sprawa mam nisko usadowione lozysko przy ktorym grozi mi krwotok,mimo ze mam jeszcze troche czasu do terminu,to moj lekarz zdecydowal sie na wczesniejsze ciecie ze wzgledu na ciaze wysokiego ryzyka i ewentualnych powiklan gdybym zaczela krwawic.

Jesli chodzi o cesarke to nie mam innego wyboru,mialam juz 2 razy cc a druga sprawa mam nisko usadowione lozysko przy ktorym grozi mi krwotok,mimo ze mam jeszcze troche czasu do terminu,to moj lekarz zdecydowal sie na wczesniejsze ciecie ze wzgledu na ciaze wysokiego ryzyka i ewentualnych powiklan gdybym zaczela krwawic.
acha no ja też miałam mieć cesarke bo było ułożenie pośladkowe ale lekarka sie pomyliła i jak poszłam do szpitala po badaniach okazało sie że młoda jest prawidłowo ułożona i nie ma przeciwwskazań do normalnego porodu po części to dobrze bo po cesarce nie wiedziałabym jak to jest rodzić naturalnie jaki to ból jakie przeżycia i nie wiem czy bym sie zdecydowała na drugie dziecko a tak bede znała swoją pozycje i nie będe się już tak bała przy kolejnych dzieciach.

Czarodziejko tylko pozazdroscic takiego porodu, cieszymy sie ze u Was wszystko jest ok i mamy nadzieje ze bedziesz zagladac tu czesciej,

I czekamy jak nam wszystko opiszesz:-)buziaki dla Ciebie i Twojego syneczka;-)

reklama
Do góry