reklama
olenka12345
Fanka BB :)
Witaj..spokojnej końcówki;-)Hej Dziewczyny ;-) !!!
Chciałam się z Wami przywitać :-)
i serdecznie każdą pozdrowić![]()
Powiem Ci,że w ciągu miesiąca napewno!;-)hehe dłużej nie ponosisz zapewneWitamy witamy
Ale nam się dzisiaj lodóweczki posypały... SUPER !! Ciekawe kiedy ja się rozpakuję...
Buziaki

ja dziewczynki zmykam sie kapac i ide spac,bo jestem wykonczona..mam nadzieje,że dzisiaj w nocy pośpię;-)

do usłyszniea!spokojnych nocek..
Dobranoc:-)
kinia220v
Witaj na pokladzieHej Dziewczyny ;-) !!!

Ale mi moj babelek daje popalic juz od 2 godzin, normalnie dyskoteke sobie urzadza, w pewnych momentach brzuch mam nawet kwadratowy

hej , z tą siarą to np mi leci już od 4 miesięcy(tylko tak troszeczke),mojej koleżance nic,a nic-bała się że jak urodzi to mleka nie będzie miała.Urodziła tydzień temu ,i co ??-mleczarnia,2 by wykarmiła,choć przez pierwsze dwa dni to nie miała nic w cycusiach i tylko się biedna martwiła.
pani_labiryntu
prawie mama hehe
dobry wieczór :-) ja mam termin na 8 lutego a już bym chciała urodzić bo strasznie mi ciężko
pozdrawiam wszystkie panie

aninaka
Cześć Lutówki:-)
Luty się zbliża i zaczynamy się rozpakowywać
Mój J. przeziębiony i kicha i prycha i boję się zarazic
Witam nowe Lutówki
Czarodziejko - poród ekspres! Ja też tak chcę
Dusia - tak szybko do domu?! To chyba tylko u nas tak długo trzymają w szpitalu
Luty się zbliża i zaczynamy się rozpakowywać

Mój J. przeziębiony i kicha i prycha i boję się zarazic

Witam nowe Lutówki

Czarodziejko - poród ekspres! Ja też tak chcę

Dusia - tak szybko do domu?! To chyba tylko u nas tak długo trzymają w szpitalu

anne
Witam się wieczorkiem:-)
W ciagu dnia nie mialam czasu,zaraz sprawdzę co tam naprodukowałyście od rana.
Ale długo tu nie posiedzę,bo spanko mnie męczy już,miałam gości,dopiero sobie poszli
,myślałam,że już nie wysiedzę,troszke mi sie ziewało,więc pewnie się kapnęli,że "troszkę" zmęczona jestem już.A jutro z samego rana kolejni goście-już na dłuzej-mama z dwojką wnucząt-może będą znośni,bo to już podstawówkowicze-ferie tam mają na zachodzie,u nas za dwa tyg.-na końcu
Ale długo tu nie posiedzę,bo spanko mnie męczy już,miałam gości,dopiero sobie poszli

aninaka
Witam się wieczorkiem:-)
Ale długo tu nie posiedzę,bo spanko mnie męczy już,miałam gości,dopiero sobie poszli,myślałam,że już nie wysiedzę,troszke mi sie ziewało,więc pewnie się kapnęli,że "troszkę" zmęczona jestem już.A jutro z samego rana kolejni goście-już na dłuzej-mama z dwojką wnucząt-może będą znośni,bo to już podstawówkowicze-ferie tam mają na zachodzie,u nas za dwa tyg.-na końcu
"na zachodzie" he he. To u nas chyba:-) Już się kończą.
Takie siedzenie jest najgorsze... Człowiek sobie pogada i nagle zaczynają się bóle kręgosłupa, puchną nogi w ogóle niewygodnie a tu trzeba sensownie odpowiadać i się usmiechać

reklama
anne
:-)Dokładnie tak aninaka,czlowiek już nie nadaje się do dlugiego siedzenia i zabawiania gości,a mama to całkiem co innego:-)wykorzystam ją do czego się da,zwłaszcza,że mam ja tylko dwa ,trzy razy w roku-albo ja u niej,albo ona u mnie.A" na zachodzie"-to tak,własnie u Was miałam na myśli

,może to znak,że już wkrótce?
i jak zwykle przesadził
,ale już odrosło,więc muszę sama

ale sama nie cieknie
dokładnie tak-lusterko,też tak robię jak nie ma męża,inaczej nic bym nie widziała,brzuch wszystko zasłania

to chyba masz juz ten syndromIle przeed porodem włącza sie syndrom "wicia gniazda"
Bo mój sie dzisiaj uaktywnił
Nastawiłam pranie powiesiłam, posegregowałam rzeczy.
Poprałąm recznie swoje tuniki.
Przygotowałam torbe do szpitala juz prawie w całosci.
Przygotowałam szafki na poprasowane ubranka małej Misi.
Teraz wystawiam ksiażki na allegro zeby sie pozbyc zbieraczy kurzu nim sie mała pojawi.
Na popołudnie zaplanowane prasowanie i może jak mi mąż i tata biurko przestawią to łóżeczko poskładamy![]()

mój jak był,to też się zabawił w fryzjera-od intymnych części ciałaJa to już od jakiegoś czasu nie daję rady:-(
Mój Man mnie "pielęgnuje" ...![]()

a może jednak nie? jak łożysko już dojrzałe w 3stopniu i szyjka krotka..... ( miękka szyjka i krótka, 3 st łożyska, mały bardzo nisko..) czuję że jeszczę trochę w dwupaku pochodzę
...

Oj nie wiem,czy tak na pewno dotrwasz do tej wizytyAgapa po to nas masz zebysmy mogły sobie posmecic.
Moja klucha tez sie jakos nie wybiera na ten swiat.
A wizyta dop 22,02

to pewnie dlatego ja teraz tak dużo piję,ciągle chce mi się pić,nawet w nocy sie budzę i muszę miec wode obok łóżka-jak na kacuPod koniec ciąży organizm magazynuje wodę, więc może dlatego nie biegasz tak często do kibelka :-)....;-)

nie ma reguły na to kiedy się siara pojawia,ja mam jak nacisnęJa nie mam jeszcze siary i prawdopodobnie dopiero jak urodze to sie pojawiPonoc przy 2 i nastepnych ciazach nie pojawia sie wczsniej ale ile w tym prawdy to niewiem. Przy 1 mialam juz w 5 mcu ateraz nawet jak scisne to nic
Za to zgaga mnie meczy, ze szok!

A nie lepiej sobie lusterkiem pomóc ?? w depilacji ?
byś nie musiała tak się "wysilać" ....
dokładnie tak-lusterko,też tak robię jak nie ma męża,inaczej nic bym nie widziała,brzuch wszystko zasłania

Dzięki i my Cie pozdrawiamy:-)Hej Dziewczyny ;-) !!!
Pozdrawiamy,8luty to już niedługo,a nawet już możesz rodzić,bo dzidzius donoszony na tym etapie,ja nigdy do tego tygodnia,w którym licze ,że Ty jesteś już(bo praktycznie za tydzień termin masz) nie dotrwałam:-)dobry wieczór :-) ja mam termin na 8 lutego a już bym chciała urodzić bo strasznie mi ciężkopozdrawiam wszystkie panie
![]()
Ostatnio edytowane przez moderatora: