reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
Hej Dziewczyny ;-) !!!
Chciałam się z Wami przywitać :-)
i serdecznie każdą pozdrowić :tak:
Witaj..spokojnej końcówki;-)
Witamy witamy :-D

Ale nam się dzisiaj lodóweczki posypały... SUPER !! Ciekawe kiedy ja się rozpakuję... :-p

Buziaki
Powiem Ci,że w ciągu miesiąca napewno!;-)hehe dłużej nie ponosisz zapewne:-D

ja dziewczynki zmykam sie kapac i ide spac,bo jestem wykonczona..mam nadzieje,że dzisiaj w nocy pośpię;-):tak:
do usłyszniea!spokojnych nocek..
Dobranoc:-)

Hej Dziewczyny ;-) !!!
Witaj na pokladzie :tak:

Ale mi moj babelek daje popalic juz od 2 godzin, normalnie dyskoteke sobie urzadza, w pewnych momentach brzuch mam nawet kwadratowy :-D tak mnie cisnie na dole ze hej , czuje po pecherzu tak jak by normalnie chcial juz wyjsc !!!

hej , z tą siarą to np mi leci już od 4 miesięcy(tylko tak troszeczke),mojej koleżance nic,a nic-bała się że jak urodzi to mleka nie będzie miała.Urodziła tydzień temu ,i co ??-mleczarnia,2 by wykarmiła,choć przez pierwsze dwa dni to nie miała nic w cycusiach i tylko się biedna martwiła.

Cześć Lutówki:-)

Luty się zbliża i zaczynamy się rozpakowywać:tak:
Mój J. przeziębiony i kicha i prycha i boję się zarazic:baffled:

Witam nowe Lutówki:tak:

Czarodziejko - poród ekspres! Ja też tak chcę:zawstydzona/y:

Dusia - tak szybko do domu?! To chyba tylko u nas tak długo trzymają w szpitalu:confused:

Witam się wieczorkiem:-)
W ciagu dnia nie mialam czasu,zaraz sprawdzę co tam naprodukowałyście od rana.
Ale długo tu nie posiedzę,bo spanko mnie męczy już,miałam gości,dopiero sobie poszli:tak:,myślałam,że już nie wysiedzę,troszke mi sie ziewało,więc pewnie się kapnęli,że "troszkę" zmęczona jestem już.A jutro z samego rana kolejni goście-już na dłuzej-mama z dwojką wnucząt-może będą znośni,bo to już podstawówkowicze-ferie tam mają na zachodzie,u nas za dwa tyg.-na końcu

Witam się wieczorkiem:-)
W ciagu dnia nie mialam czasu,zaraz sprawdzę co tam naprodukowałyście od rana.
Ale długo tu nie posiedzę,bo spanko mnie męczy już,miałam gości,dopiero sobie poszli:tak:,myślałam,że już nie wysiedzę,troszke mi sie ziewało,więc pewnie się kapnęli,że "troszkę" zmęczona jestem już.A jutro z samego rana kolejni goście-już na dłuzej-mama z dwojką wnucząt-może będą znośni,bo to już podstawówkowicze-ferie tam mają na zachodzie,u nas za dwa tyg.-na końcu

"na zachodzie" he he. To u nas chyba:-) Już się kończą.

Takie siedzenie jest najgorsze... Człowiek sobie pogada i nagle zaczynają się bóle kręgosłupa, puchną nogi w ogóle niewygodnie a tu trzeba sensownie odpowiadać i się usmiechać:-p Ale jak Mama przyjeżdża to fajnie. Mama CIę zrozumie:tak::tak:

reklama
:-)Dokładnie tak aninaka,czlowiek już nie nadaje się do dlugiego siedzenia i zabawiania gości,a mama to całkiem co innego:-)wykorzystam ją do czego się da,zwłaszcza,że mam ja tylko dwa ,trzy razy w roku-albo ja u niej,albo ona u mnie.A" na zachodzie"-to tak,własnie u Was miałam na myśli:tak::-D

Ile przeed porodem włącza sie syndrom "wicia gniazda"
Bo mój sie dzisiaj uaktywnił ;)
Nastawiłam pranie powiesiłam, posegregowałam rzeczy.
Poprałąm recznie swoje tuniki.
Przygotowałam torbe do szpitala juz prawie w całosci.
Przygotowałam szafki na poprasowane ubranka małej Misi.
Teraz wystawiam ksiażki na allegro zeby sie pozbyc zbieraczy kurzu nim sie mała pojawi.
Na popołudnie zaplanowane prasowanie i może jak mi mąż i tata biurko przestawią to łóżeczko poskładamy :D
to chyba masz juz ten syndrom:tak:,może to znak,że już wkrótce?

Ja to już od jakiegoś czasu nie daję rady :zawstydzona/y::-(
Mój Man mnie "pielęgnuje" ...:-D
mój jak był,to też się zabawił w fryzjera-od intymnych części ciała:-D i jak zwykle przesadził:-D,ale już odrosło,więc muszę sama:tak:

..... ( miękka szyjka i krótka, 3 st łożyska, mały bardzo nisko..) czuję że jeszczę trochę w dwupaku pochodzę
...
a może jednak nie? jak łożysko już dojrzałe w 3stopniu i szyjka krotka:tak:

Agapa po to nas masz zebysmy mogły sobie posmecic.
Moja klucha tez sie jakos nie wybiera na ten swiat.
A wizyta dop 22,02
Oj nie wiem,czy tak na pewno dotrwasz do tej wizyty:confused:

Pod koniec ciąży organizm magazynuje wodę, więc może dlatego nie biegasz tak często do kibelka :-)....;-)
to pewnie dlatego ja teraz tak dużo piję,ciągle chce mi się pić,nawet w nocy sie budzę i muszę miec wode obok łóżka-jak na kacu:tak:

Ja nie mam jeszcze siary i prawdopodobnie dopiero jak urodze to sie pojawi:tak:Ponoc przy 2 i nastepnych ciazach nie pojawia sie wczsniej ale ile w tym prawdy to niewiem. Przy 1 mialam juz w 5 mcu ateraz nawet jak scisne to nic:baffled:

Za to zgaga mnie meczy, ze szok!
nie ma reguły na to kiedy się siara pojawia,ja mam jak nacisnę:tak:ale sama nie cieknie
A nie lepiej sobie lusterkiem pomóc ?? w depilacji ? :-D
byś nie musiała tak się "wysilać" ....

dokładnie tak-lusterko,też tak robię jak nie ma męża,inaczej nic bym nie widziała,brzuch wszystko zasłania:tak:

Hej Dziewczyny ;-) !!!
Dzięki i my Cie pozdrawiamy:-)

dobry wieczór :-) ja mam termin na 8 lutego a już bym chciała urodzić bo strasznie mi ciężko:) pozdrawiam wszystkie panie:sorry2:
Pozdrawiamy,8luty to już niedługo,a nawet już możesz rodzić,bo dzidzius donoszony na tym etapie,ja nigdy do tego tygodnia,w którym licze ,że Ty jesteś już(bo praktycznie za tydzień termin masz) nie dotrwałam:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry