kinia220v
Fanka BB :)
dobry wieczór :-) ja mam termin na 8 lutego a już bym chciała urodzić bo strasznie mi ciężkopozdrawiam wszystkie panie
![]()
Hejka ja tez mam na 8 lutego termin, pozdrawiam i powodzenia

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dobry wieczór :-) ja mam termin na 8 lutego a już bym chciała urodzić bo strasznie mi ciężkopozdrawiam wszystkie panie
![]()
to pewnie dlatego ja teraz tak dużo piję,ciągle chce mi się pić,nawet w nocy sie budzę i muszę miec wode obok łóżka-jak na kacu![]()
Ja nie mam jeszcze siary i prawdopodobnie dopiero jak urodze to sie pojawiPonoc przy 2 i nastepnych ciazach nie pojawia sie wczsniej ale ile w tym prawdy to niewiem. Przy 1 mialam juz w 5 mcu ateraz nawet jak scisne to nic
Za to zgaga mnie meczy, ze szok!
Hej Dziewczyny ;-) !!!
Chciałam się z Wami przywitać :-)
i serdecznie każdą pozdrowić![]()
![]()
Też piję tą herbatkę..<mniam>nieo w gębie hehe;-):-)no właśnie!!! mam to samo! A już zaczęłam zwalać winę na kaloryfery
Polecam owocową herbatkę Saga dzika róża z truskawką i pigwą. Robię sobie na noc, bo woda jakoś mi nie podchodzi![]()
i ja też od 5tego miesiąca ma zgage jak nei wiem co ,no ale ostatnio to już masakra..mi też rennie już nie pomaga,picie mleka,żucie gumy..eh..;/Z ta siara to bywa roznie ja w kazdej ciazy mialam przed porodem to jest zalezne od organizmu:-)
A jesli chodzi o zgage to mi juz w tej chwili nawet rennie nie pomaga a meczy mnie codziennie:-( wiec juz nie daje rady
Super,że na wizycie wszystko ok!;-)ja też nie mam siary,nawet jak naciskamcześc dziewczyny
ja melduję ze ciągle w dwupakupo wizycie wszystko ok (opisałam na odpowiednim wątku)
co do siary to mi też nie leci, czasem ylo mam taki biały prosek na staniku, jakby wyschniete mleko ale nie wiem czy to siara, mokrych plam nie mam, mam nadzieje że po porodzie się pojawi
w nocy zaczeły mnie plecy boleć i przeciąga się ten ból na dół brzucha, ale to pewnie po wczorajszym badaniu
widzę ze nowe brzuszki dołączyły, witam serdecznie
i jeszcze jedna mamusia![]()
no to udanej imprezki!:-)Dzień dobry Dziewuszki
Witam serdecznie w gronie Lutówek
Jak pewnie zauważyłyście mamy nowe rozpakowane mamusieAniaForever, kasia1000 i Dusia08:-) Dusi narazie nie wpisałam na listę, bo nie wiem kiedy konkretnie rodziła
Ja dziś wyjątkowo długo pospałamteraz śniadanko, potem sprzątanie i dziś imprezka -> 50-tka kuzyna Mężusia:-)
Buziaczki![]()