reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
to pewnie dlatego ja teraz tak dużo piję,ciągle chce mi się pić,nawet w nocy sie budzę i muszę miec wode obok łóżka-jak na kacu:tak:

no właśnie!!! mam to samo! A już zaczęłam zwalać winę na kaloryfery:tak:
Polecam owocową herbatkę Saga dzika róża z truskawką i pigwą. Robię sobie na noc, bo woda jakoś mi nie podchodzi:eek:

Ja nie mam jeszcze siary i prawdopodobnie dopiero jak urodze to sie pojawi:tak:Ponoc przy 2 i nastepnych ciazach nie pojawia sie wczsniej ale ile w tym prawdy to niewiem. Przy 1 mialam juz w 5 mcu ateraz nawet jak scisne to nic:baffled:

Za to zgaga mnie meczy, ze szok!

Z ta siara to bywa roznie ja w kazdej ciazy mialam przed porodem to jest zalezne od organizmu:-)

A jesli chodzi o zgage to mi juz w tej chwili nawet rennie nie pomaga a meczy mnie codziennie:wściekła/y::-( wiec juz nie daje rady

cześc dziewczyny
ja melduję ze ciągle w dwupaku:tak::tak: po wizycie wszystko ok (opisałam na odpowiednim wątku)

co do siary to mi też nie leci, czasem ylo mam taki biały prosek na staniku, jakby wyschniete mleko ale nie wiem czy to siara, mokrych plam nie mam, mam nadzieje że po porodzie się pojawi:tak::tak:

w nocy zaczeły mnie plecy boleć i przeciąga się ten ból na dół brzucha, ale to pewnie po wczorajszym badaniu:tak:

widzę ze nowe brzuszki dołączyły, witam serdecznie
i jeszcze jedna mamusia:szok:

Witam sie i ja... nocka w porzadku nawet sie wyspałam:happy2:Kobietki dzis mam troche roboty wiec zajrze pewnie w poniedziałek bo jutro mamy gości trzymajcie sie cieplutko i pozdrawiam serdecznie...
P.S. Mam nadzieje ze do poniedziałku ktoraś sie juz rozpakuje:tak:

Dzień dobry Dziewuszki:-D

Hej Dziewczyny ;-) !!!
Chciałam się z Wami przywitać :-)
i serdecznie każdą pozdrowić :tak:
dobry wieczór :-) ja mam termin na 8 lutego a już bym chciała urodzić bo strasznie mi ciężko:) pozdrawiam wszystkie panie:sorry2:

Witam serdecznie w gronie Lutówek:-D

Jak pewnie zauważyłyście mamy nowe rozpakowane mamusie:-D AniaForever, kasia1000 i Dusia08:-) Dusi narazie nie wpisałam na listę, bo nie wiem kiedy konkretnie rodziła:baffled::confused:

Ja dziś wyjątkowo długo pospałam:-D teraz śniadanko, potem sprzątanie i dziś imprezka -> 50-tka kuzyna Mężusia:-)

Buziaczki:-D

Totalnie bezsenna noc.
brzuch był twardy skurcze sredniej siły i mała bardzie denerwowałao.
około 5 rano mialam juz ugotowane ziemniaki na kopytka, zrobiona surówke z kiszonej kapuchy i przyprawione miesko na sos.
teraz mama zastapiła mnie w kuchni a ja leze moze uda mi sie usnac.

dzień dobry kochane lodóweczki
ja nadal w dwupaku... noc jak zwykle z przerwami na siku i ból bioder:-)
ale przynajmniej humor lepszy niż wczoraj:-)heheh
Anne wiesz co niby na USG wyszło mi że do 8 to raczej tej ciąży już nie donoszę, to jakoś się nie zapowiada.... nic się nie dzieje... totalnie... Mateuszek jakiś spokojniutki taki od kilku dni.... i czekam... i czekam i już mnie k.. strzela:szok:heheheeh
a jak Wam nocka minęła kochane??

reklama
no właśnie!!! mam to samo! A już zaczęłam zwalać winę na kaloryfery:tak:
Polecam owocową herbatkę Saga dzika róża z truskawką i pigwą. Robię sobie na noc, bo woda jakoś mi nie podchodzi:eek:
Też piję tą herbatkę..<mniam>nieo w gębie hehe;-):-)
Z ta siara to bywa roznie ja w kazdej ciazy mialam przed porodem to jest zalezne od organizmu:-)

A jesli chodzi o zgage to mi juz w tej chwili nawet rennie nie pomaga a meczy mnie codziennie:wściekła/y::-( wiec juz nie daje rady
i ja też od 5tego miesiąca ma zgage jak nei wiem co ,no ale ostatnio to już masakra..mi też rennie już nie pomaga,picie mleka,żucie gumy..eh..;/:zawstydzona/y:już bym chciała miec to za sobą..
cześc dziewczyny
ja melduję ze ciągle w dwupaku:tak::tak: po wizycie wszystko ok (opisałam na odpowiednim wątku)

co do siary to mi też nie leci, czasem ylo mam taki biały prosek na staniku, jakby wyschniete mleko ale nie wiem czy to siara, mokrych plam nie mam, mam nadzieje że po porodzie się pojawi:tak::tak:

w nocy zaczeły mnie plecy boleć i przeciąga się ten ból na dół brzucha, ale to pewnie po wczorajszym badaniu:tak:

widzę ze nowe brzuszki dołączyły, witam serdecznie
i jeszcze jedna mamusia:szok:
Super,że na wizycie wszystko ok!;-)ja też nie mam siary,nawet jak naciskam:zawstydzona/y:
Dzień dobry Dziewuszki:-D

Witam serdecznie w gronie Lutówek:-D

Jak pewnie zauważyłyście mamy nowe rozpakowane mamusie:-D AniaForever, kasia1000 i Dusia08:-) Dusi narazie nie wpisałam na listę, bo nie wiem kiedy konkretnie rodziła:baffled::confused:

Ja dziś wyjątkowo długo pospałam:-D teraz śniadanko, potem sprzątanie i dziś imprezka -> 50-tka kuzyna Mężusia:-)

Buziaczki:-D
no to udanej imprezki!:-)

ja dzisiaj w nocy dobrze w miare spałam[czyt.nic aż tak nie bolało];-) no tylko wstawanie na silku było..za to przed snem kręgosłup sie buntowała,ale tatuś dziecka szybko nam masażykiem dogodził i spałyśmy jak susły(mała w nocy też spała a nie buszowała jak ostatnios ie jej to zdarza)
miłej soboty życzę,bo ja dzisiaj bede u rodziców..także nie wiem czy dzisiaj tu zajrze postarams ie ale nie obiecuję..
jakby któraś sie rozapkowywała to powodzenia!3mam kciuki!buziaki;-):-)

Do góry