Dzień dobry Dziewczynki :-)
Już wstałam, trochę późno, co nie?
Ale nic mi się nie chce.
Nie mam weny nawet, żeby iść do kuchni zrobić sobie jakieś papu :-(
Leń jakiś mnie dopadł, czy jak?
ja miałam kiepka noc. Najpierw normalnie na siku chyba 3 razy. Później 4,30 zeby kochanego do pray wyprwic

Wyjechał o 5 bo na 5.30 dzisiaj jechał a ma 11 km. Ale takie zaspy sie porobiły ze sie zatrzymal w jakims polu

Oprócz niego 5 innych aut autobus i bus. Normalnie jakas masakra. Martwilam sie o niego i dostalam skurczy co 20 min. A mala bryka;a jak szalona. koło 7 usnelam chyba z nerwów i bólu z komórka w reku. Jakas tam inna droga 25 km dłuzsza dojechał mój Marcin do pracy na 8 :/
Ale tez z problemami. Normalnie jakas masakra mieszkac na tej naszej wsi.
Wiec ogólnie czuje sie fatalnie.
A po tym ladowaniu wczorajszym na schodach mam takiego siniaka na udzie ze nie moge na lewym boku lezec.
Z tymi zaspami to coś wiem. Mam dom rodzinny w górach ;-)
Raz (jak jeszcze do liceum chodziłam), taka zima przyszła, że rano trzeba było przez te zaspy pchać autobus

A z tym Twoim lądowaniem, to się ciesz, że tylko tak się to skończyło. Siniak na udzie jeszcze da sie przeżyć. Gorzej by było, gdyby z Niunią coś się stało. Uszy do góry, do wesela się zagoi
hej!!
ja w sumie to też miałam dobrą noc, tylko z 2-godzinną przerwą w spaniu, ale mimi to wypoczęta jestem
olenka12345 współczuję że musisz tyle razy wstawać w nocy, ja to góra 2x wstaję,zależy ile wypiję wieczorem;-);-)
Widzę, że nie tylko ja nie zawsze śpię dobrze.
Dziś miałam przerwę w spaniu koło 4.00 i zasnęłam chyba dopiero po godzinie.

Straszne jest takie przewracanie się z boku na bok, jak nie masz co ze sobą zrobić

. Ale za to jak Mój się wybierze już do pracy (koło 7.30 wychodzi), to potem śpię jak zabita do 9-10.00

A na siku średnio wstaję 3 razy w ciągu nocy. A ostatnio doznałam szoku, bo byłam siku tylko RAZ - cud :-)
Mamo_Sówko lista jest rzeczywiście bardzo fajna i przydatna :-)
[wazelina mode ON] Jak dobrze, że mamy taką fajną moderatorkę na forum
[wazelina mode OFF]