reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Witajcie... Dzisiejsza nocka była straszna... Słyszałam, że w ciąży bywają koszmary, sama kilka miałam w poprzednich ciążach, ale dzisiejszy normalnie mnie zwalił z nóg, bo dotyczył dziecka :-( Obudził mnie i nie pozwolił zasnąć baaardzo długo...
Też miewacie takie straszne sny o Waszych dzieciaczkach?

reklama
Ale baby shower nie musi byc organizowany przez przyjaciolki. Moj akurat organizowala mama z tesciowa. A niespodzianka to tez do konca nie jest bo pare miesiecy predzej wybierasz sobie prezenty, i wiesz ze taka impreza bendzie, wiec jaka to niespodzianka :-)

no wiesz Dusia w Polsce to chyba tylko na młode osoby można liczyć, właśnie na przyjaciółki, bo starsze osoby raczej nie wiedza o tym zwyczaju... a co do niespodzianki, no fakt, planujesz wcześniej, ale chyba chodziło mi o to, że nie Ty orgnizujesz tylko ktoś dla Ciebie, więc na pewno jest bardzo miło.. a co do prezentów to ja kojarzę to tak, że daję listę co mi jest potrzebne, ale do końca nie wiem co z tego dostanę i jakiej firmy czy koloru (najwyżej mogę podkreślić że nie różowe;-)), tak jak przy liście prezentów ślubnych... no nie wiem, takie miałam wyobrażenie o tym:tak:

Witajcie... Dzisiejsza nocka była straszna... Słyszałam, że w ciąży bywają koszmary, sama kilka miałam w poprzednich ciążach, ale dzisiejszy normalnie mnie zwalił z nóg, bo dotyczył dziecka :-( Obudził mnie i nie pozwolił zasnąć baaardzo długo...Też miewacie takie straszne sny o Waszych dzieciaczkach?

podobno to normalne, więc się nie denerwuj:tak: co prawda ja od jakiegoś czasu mam same miłe sny związane z dzieciaczkiem:tak:

dzień dobry dziewczynki! trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i zycze miłego dnia:tak:

Witajcie ..ja dzisiaj na chwilkę chciałam życzyc miłego dnia i powodzenia na wizytych;-)
Kasia nie przejmuj sie ja też dzisiaj nie spałam całą noc głupie sny miałam..eh:wściekła/y::no:
pozdrawiam i jeszcze raz miłego dnia;-):-)

Dzień Dobry kuleczki :D

Koszmarów nie miewam, za to są noce gdy dopada mnie bezsenność. Na szczęście od kilku dni śpie jak Mops :)

Mam za to w ciągu dnia skurcze przepowiadające. Ale dzwoniłam do mojego gin. i powiedział, ze do poniedziałkowej wizyty nie urodze wiec mam byc spokojna :p

Dziendobry:-)
Ja to znowu nie moge zasnac:wściekła/y:i sie denerwuje.Wstaje w nocy pije gorace kakao itp...
Dzisiaj postanowilam krokiety z barszczem zrobic ale juz mnie scina i chyba sie poloze:baffled: Barszczyk i kapusta na farsz gotowe wiec....;-):-)

Witajcie Śnieżynki
laugh.gif

witajcie:-)ja już po wizycie..
no więc mała juz główką do dołu..miewa się dobrze,wszystko wporządku,waży już 2700:-)

Super, że wszystko w porządku:-)

U mnie w porządeczku:-) w nocy się nie wyspałam, ale to nic
baffled5wh.gif
wczoraj byliśmy na zakupach i udało nam się połowę potrzebnych rzeczy kupić -> jeszcze trochę zostało do kupienia, ale najwięcej w aptece
yes2.gif
no i w końcu tą pościel na allegro muszę zamówić:-)

Kciuki za dzisiejsze wizyty:-)

dzień dobry dziewczynki
ja po nocy zmarnowana... brzuch mnie boli tak jakoś... dziwnie... hmmm , ale bez skurczy ( albo ich nie czuje). wieczorem mam usg to dam znac co i jak.....
a co tam u Was? Wszystkie nadal w dwupaku ?

reklama
Do góry