olenka12345
Fanka BB :)
a ja dziewczynki już po obiadku..teraz leżakowanie wskazanę,a później biorę sie za naleśniki i sprzątanko..do usłysznia.miłego popołudnia;-):-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie, z tymi prezenatmi to jest tak ze idziesz do sklepu i w sklepie robisz liste rzeczy kture chcesz. Wiec dokladnie wiesz co to bendzie. Puzniej w zaproszeniu piszesz w jakim sklepie masz ta liste i goscie ida tam drukuja ja i kupuja ci co tam sobie wybralas. :-)
Mnie też dzisiaj znow męczyła-a uż dawno jej nie miałam i sie tu mądrzyłam,że "rennie" mi pomogło i juz nie mam zgagi,a tu masz.........
jak tam dzień mija? mnie zgaga męczy![]()
Witajcie!
Wprawdzie termin mam na poczatku marca, ale okazalo sie ze na poczatku lutego bede miala wywolywany porod, wiec jesli nie macie nic przeciwko, to chetnie do Was dolacze :-)
Pozdrawiam serdecznie!
Dziendobry:-)
Ja to znowu nie moge zasnaci sie denerwuje.Wstaje w nocy pije gorace kakao itp...
i my sie witamy![]()
dzis chyba nic nie robie![]()
znaczy nie ...dzis przychodzi moj kochany do mnie
i robi mi sesje
bo go o to poprosilam
zeby miec pamiatke
musze sie odpicowac
i znowu bede sie na niego gapic jak kun na owies
![]()
no ale coz jest taki slodki ...
istne ciacho
![]()