reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

No widzisz Anne, nie było czym się denerwować.
Może Maleństwo sobie po prostu ucięło dłuższą drzemkę w czasie kiedy tego wcześniej nie robiło :-) Dobrze, że dało o sobie znać :-)

reklama
pokaż jakieś fotki! jestem strasznie ciekawa takiego baby shower, ja niestety nie miałam:-(

Gibaga na zamknietym też się nie udziela, raz na bardzo długi czas coś napisze i znika - zapracowana, zaganiana... Siunia, Pysia i Rechot czują się dobrze, mają dolegliwości 9 miesiąca ale wszytko gra:tak:

to fajnie, ze u dziewczyn wszystko, ok! tygrynka specjalnie na twoja prosbe kilka fotek. najgorsze to bylo to rozpakowywanie i pokazywanie co sie dostalo! wiadomo czlowiek sie cieszy,ale nie ma tego elementu zaskoczenia, bo i tak sama sobie to wybralas. chociaz kilka osob i tak przynioslo cos innego. i z tych prezentow najbardziej sie cieszylam:-) gupie :-p najwiecej smiechu bylo jak mi brzuch mierzyly! niewiedzialam, ze tak grubo wygladam!! prawie kazda po pol metra za duzo obstawiala!!! a ten tort z pieluszek kuzynka mi zrobila, zdolna jest franca. buzka

Załączniki

• IMG_5504 [800x600].jpg
    IMG_5504 [800x600].jpg
    35,7 KB · Wyświetleń: 50
  • IMG_5734 [800x600].JPG
    IMG_5734 [800x600].JPG
    57,4 KB · Wyświetleń: 47
  • IMG_5677 [800x600].jpg
    IMG_5677 [800x600].jpg
    23,2 KB · Wyświetleń: 46
to fajnie, ze u dziewczyn wszystko, ok! tygrynka specjalnie na twoja prosbe kilka fotek. najgorsze to bylo to rozpakowywanie i pokazywanie co sie dostalo! wiadomo czlowiek sie cieszy,ale nie ma tego elementu zaskoczenia, bo i tak sama sobie to wybralas. chociaz kilka osob i tak przynioslo cos innego. i z tych prezentow najbardziej sie cieszylam:-) gupie :-p najwiecej smiechu bylo jak mi brzuch mierzyly! niewiedzialam, ze tak grubo wygladam!! prawie kazda po pol metra za duzo obstawiala!!! a ten tort z pieluszek kuzynka mi zrobila, zdolna jest franca. buzka

ale super! widac że imprezka się udała:tak: prezenty faktycznie, fajnie jak są niespodzianki, no ale jakbyś dostała 5 termometrów to dopiero byś marudziła;-) a tort świetny, normalnie lepszy niż te sklepowe!! no i Ty bardzo ładnie wygladałaś:tak:no i te zgadywanki... smiechu musiało być sporo... zazdroszczę Ci tej imprezki, świetna sprawa!!

Moja klucha duzo sie rusza ;)
Najcudowniej jest jak sie budzi gdy słyszy głos mojego męża. Zazwyczaj jak wraca z pracy. Bo wtedy mała długo go nie słyszałą i szaleje na dzwiek jego głosu ;)

Uweilbiaja sie razem bawic w puk puk ;) Tatuś w brzuszek a Misia od środka ;)

a ja dużo zazdroszczę:zawstydzona/y::sorry2: bo też bym chciała ale moje kumpele nie kumate w temacie... i zabiegane zalatane i tak cud jak uda nam się gdzieś spotkać... ale taka imprezka mi się marzy, z jedzonkiem, zabawami na temat malucha... fajnie musi być na takiej imprezce:sorry2:

a ja dużo zazdroszczę:zawstydzona/y::sorry2: bo też bym chciała ale moje kumpele nie kumate w temacie... i zabiegane zalatane i tak cud jak uda nam się gdzieś spotkać... ale taka imprezka mi się marzy, z jedzonkiem, zabawami na temat malucha... fajnie musi być na takiej imprezce:sorry2:

Tygrysku zawsze możemy sobie urządzić taką imprezę jak już Maluszki nasze będą na świecie :-) Tak ze 2-3 miesiące po porodzie.
Wtedy też pewnie znajdzie się jeszcze parę rzeczy, których nie mamy, a które by się przydały - a będziemy już chyba na tyle z nową sytuacją oswojone, że damy radę posiedzieć ze znajomymi :-D

Dziewczynki, zmykam lulu :-)
Dobranoc i kolorowych ;-)

Hej, ja na chwilę i zmykam spać, chrrrrrrrrrr
Na kolację zgrzeszyłam i to bardzo... Zjadłam pół talerza frytek! Ale cukier po tym nawet znośny. Jak po dobrym obiadku. Ale i tak miałam wyrzuty sumienia i wyrzucałam sobie,że jestem wyrodną matką...:zawstydzona/y:

Jutro mam wizytę księdza! O 16. Ciekawe, jak będzie, bo mieszkamy tu od października dopiero.

Zmykam przytulić się do męża i spać...

mmmmm.... Ale pyszne były te frytunie:-D:-D:-D

dobranoc!!!

Tygrysku zawsze możemy sobie urządzić taką imprezę jak już Maluszki nasze będą na świecie :-) Tak ze 2-3 miesiące po porodzie.
Wtedy też pewnie znajdzie się jeszcze parę rzeczy, których nie mamy, a które by się przydały - a będziemy już chyba na tyle z nową sytuacją oswojone, że damy radę posiedzieć ze znajomymi :-D

no jakieś pępkowe chyba będziemy robić, ale to już wspólnie z męzem... a mi się marzy wiesz, takie prawdziwe baby shower, przyjęcie-niespodzianka zorganizowane przez przyjaciółki... no trudno...:sorry2:

też zmykam spać:tak:

reklama
no jakieś pępkowe chyba będziemy robić, ale to już wspólnie z męzem... a mi się marzy wiesz, takie prawdziwe baby shower, przyjęcie-niespodzianka zorganizowane przez przyjaciółki... no trudno...:sorry2:

też zmykam spać:tak:

Ale baby shower nie musi byc organizowany przez przyjaciolki. Moj akurat organizowala mama z tesciowa. A niespodzianka to tez do konca nie jest bo pare miesiecy predzej wybierasz sobie prezenty, i wiesz ze taka impreza bendzie, wiec jaka to niespodzianka :-)

Do góry