reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

a daleko masz do szpitala?? jak się bardzo będziesz martwic to polec do szpitala na KTG..... po co nerwy tracic..... a tak zrobią KTG i pewnie się okaże że wszystko dobrze, tylko maluszek siły zbiera:D

reklama
hi mamuski!! ja w piatek skaczylam juz prace, wiec teraz biore sie ostro do roboty w domq! wczoraj rozlozylismy folie w pokoju malenkiej dzis malowanko, hehe na szczescie mnie to ominie bo w tym czasie do ginka jade. na koniec przyjde:-) juz ubranka sie piora wiec pozniej prasowanko i skladanko... milego dnia zycze wszystkim, chociaz u was to pewnie juz wieczor:-)3majcie sie cieplutko!!!

Cześć Kulotki:-)

Dziś od rana czuję małą w miednicy... Bolą mnie kości, krzyż i podbrzusze i ucisk na.... hm... wciąż chce mi się do toalety na jedno i drugie;-) Czyli to już pewnie niedługo...

Ja dziś się czuje dokładnie tak samo....a jak usiądę to mi się trudno oddycha...a jak chodzę to mam wrażenie że mała mi dosłownie zaraz wypadnie:szok:....ahhh
Muszę jeszcze wytrzymać z porodem....bo jutro jedziemy do szpitala na badanie serca Filipa. Będzie to dla mnie ciężka wyprawa bo musimy wstać nad ranem...a w samym szpitalu mały będzie miał narkoze..więc dla mnie to sporo nerwów....
Mąż mówi że zabieramy torbe bo nie wiadomo czy tam się coś nie zacznie....:szok:
ahhh....
Pozdrawiam was i miłego dnia...i udanych wizyt u lekarzy :happy2:

Aninaka ja tak mam juz drugi tydzien;-)
Anne moja Mala tez juz sie mniej rusza i gdzies wyczytalam, ze na tym etapie ciazy to normalne, bo dzidzia juz ma malo miejsca i zbiera poza tym sily na wyjscie:tak:Ale pewnie, ze lepiej sprawdzic:tak:Moze sie zrelaksuj i wtedy zobaczysz - moze zacznie sie ruszac wiecej. Przynajmniej u nas tak jest:-)

reklama
Gibaga chyba na zamknietym dziala;-) sama jestem ciekawa co u Niej:-)

Większość z nas udzielających się na forum nie ma dostępu do zamkniętego - ja też. Ale jakoś mi to nie przeszkadza, bo w Waszym gronie czuję się naprawdę dobrze :-)

A tak w ogóle, to się właśnie też ostatnio zastanawiałam co słychać u: Gibaga, Siuniab, Pysia, AniaForever, Rechotka i całej reszty bandy, która przeniosła się na zamknięty :-D

Do góry