agapa
Fanka BB :)
aaa właśnie wiedziałam że ktoś prowadzi scholę ale nie mogłam sobie przypomnieć która z nas![]()
Ja też... prowadziłam do niedawna!!!:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
aaa właśnie wiedziałam że ktoś prowadzi scholę ale nie mogłam sobie przypomnieć która z nas![]()
Zapisałam już,ale zapomniałam mój podać,potem to zrobię.Można pisać do mnie:-) jak któraś będzie chciała to wyślę numer na priva:-)
agaB jest w szpitalu, ale lekarze nie umieją się zdecydować czy robić jej cesarkę czy nie i strasznie ją to wkurza![]()
O! to ja bym się też wkurzyła,a jeszcze bardziej,że to z koleżankami ,a nie z kolegamiAnne ja się wczoraj nalepiłam mięsnych pierożków - ze 2,5 godziny mi to zajęło.
A Mój odwalił mi numer i nie przyszedł na obiad. Polazł szlajać się z koleżankami z pracy - na piwkoFakt, uprzedził wcześniej, ale i tak było mi przykro i byłam zła
W końcu ja się męczę, noszę tą jego córcię, a on mi takie numery odwala. Normalnie by mi to nie przeszkadzało, ale siedzę sama w domu i chciałabym, żeby On ze mną też posiedział.
A z drugiej strony jak mu powiedziałam, że we dwójkę też moglibyśmy gdzieś wyjść (nie mówią o spacerze), to tak się na mnie popatrzył![]()
że szkoda nawet gadać. I powiedział, że jak to, ja, w takim stanie, chcę do knajpy iść? Ale tam głośno, ale dym, ale mało miejsca, ale moje samopoczucie.....
Echhhh z tymi facetami, niby się martwią o nas. Ale bez przesady...
No właśnie,ja dopiero sobie o zamkniętym wogóle przypomniałam i tam widzę ten wątek z smsamiDobrze, że z Malutką wszystko w porządku:-) już wysłałam numer na privajeśli możecie podawajcie mi na priva też swoje numery:-) napisałam do agiB, ale narazie nic nie odpisała
już taki wątek stworzyłam z smsami, żebyśmy były na bieżąco:-)
Mamo sowko mam pytanko:-)
Ja bede miala cc 4 lutego czy jak zrobie zdjecia komorka mojego synka i Ci przesle to dasz rade wstawic je na forum?:-)bo nie wiem czy po porodzie mam przeslac Tobie mmsa ze zdjeciem maluszka![]()
Widzę że mamy podobne zainteresowania. Ja też wymyślam różne głosy i je śpiewam. W chórze jestem w altach I.
Niestety nie byłam,ale adres możesz mi podać,posłucham chętnieTeż lubię,uwielbiam spiewać
,lubię "robić glosiki"-znaczy często opracowuję drugi głos do piosenek i przeważnie śpiewam drugim właśnie w grupie.
...
Kochana no oczywiście, że TAK!!!!!właśnie po to chcę Wam podawać swój numer telefonu, żeby mieć od Was informacje i fotki jak najszybciej po porodzie:-) p.s. Twój numer mam już zapisany w telefonie:-)
Super,potem spróbuje odsłuchać,różnie u mnie to bywa na blueconneccie-to dość wolne łącze i czasem się uda ,a czasem nieWidzę że mamy podobne zainteresowania. Ja też wymyślam różne głosy i je śpiewam. W chórze jestem w altach I.
A to jest ta str. z moim pierwszym koncertem. Miałam 2 tygodnie na nauczenie kilkunastu utworów, ale dałam radę. Teraz to w środku nocy potrafię swój głos zaśpiewać.
Jadów 15 IV
A teraz adres z fragmentami wszystkich utworów z pop-oratorium:
Pop-oratorium "Miłosierdzie Boże"
Ten zespół ma jeszcze Kantatę Maryjną, której jeszcze nie śpiewałam:-(, ale myślę że wszystko przede mnąi Psalmy Dawida, które śpiewałam
![]()
Dobrze,że w domku możesz być i jest w miarę z ciśnieniemHejka dziewczynki ja wlasnie wypoczywam w domku :-) juz doszlam do siebie po tym pobycie w szpitalucisnienie mierzylam i mam ok 134/84 wiec nie jest tak zle
Oj napatrzylam sie na te biedne kobiety ktore nie mogly urodzic , albo te co juz urodzily.Powiem wam ze ja nadal jestem za porodem naturalnym, po cesarce szok
lezysz obolala niby dzieciatko ci przywioza ale nieraz nawet nie masz jak je wziasc jak placze
wiecie kazdy organizm jest inny jedna lezy dwa dni ,a inna po nocy juz moze wstac.Tak wiec teraz przynajmniej co jest i jak, nawet to ze jest tam tak cieplo ze zrezygnuje z cieplejszych ubranek, no i koszuli z dlugim rekawem. No i potwierdza sie to ze opieka jest dobra:-)polozne i pielegniarki na kazde zawolanie:-)
Jak coś popstrykam to się postaram, ale pewnie wklejenie tego tutaj zajmie mi duuuużo czasuOj Celirko to się najeździłaś i nabiegałaś ;-)
Ale ważne, że udało Ci się wszystko zakupić :-)
Pochwal się zdjęciami jak już będziesz miała wszystko w domku![]()