reklama
daga.p.
Fanka BB :)
Hejka.
Robiłam Quicka, Bobotesta i jakiegoś nowego Aveno-cośtam.
Robiłam Quicka, Bobotesta i jakiegoś nowego Aveno-cośtam.
MeKlaudia ja robiłam do tej pory testy Quick Vue, Pre Test, Bobo Test i jakiś jeszcze jeden, którego nazwy nie pamiętam, bo to jakaś nowość. Kupowałam je w różnych aptekach, ale zawsze od wszystkich farmaceutek słyszałam, że najlepszy jest Quick Vue Dobry jest tez podobno ten Bobo Test żółty.
A co do nauki to Cie bardzo dobrze rozumiem, ze sie nie mozesz skupic. Bo ja odkad wiem o Fasolce to caly czas o tym mysle i nie moge sie skupic na notatkach, a przede mna 3 baaardzo ciezkie examiny i do oddania 2 rozdzialy pracy magisterskiej. A nic jeszcze nie zrobiłam
A co do nauki to Cie bardzo dobrze rozumiem, ze sie nie mozesz skupic. Bo ja odkad wiem o Fasolce to caly czas o tym mysle i nie moge sie skupic na notatkach, a przede mna 3 baaardzo ciezkie examiny i do oddania 2 rozdzialy pracy magisterskiej. A nic jeszcze nie zrobiłam
Dziewczyny nie stresujcie sie tak bo to szkodzi naszym fasolka jna probuje prowadzic normalny tryb zycia chociaz przyznam sie ze sama nie moge doczekac jutrzejszej wizyty u lekarza , wiec dziewczyny glowa do gory i bez stresow.
reklama
No to dość długo już... :| Ciekawe dlaczego jie ma @ albo dlaczego testy nei wykazują ciąży? Choć to różnie bywa. Ja bym na Twoim miejscu poszla na ta bete. I jesli nei wyjdzie ciaza to bedziesz miala przynajmniej pewnosc, ze cos jest nei tak z Twoim organizmem.