reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Ja to widzę Mamo Sówko ,że Ty to masz dziś najlepszy nastrój i wogole jakoś tak najmniej ogólnie narzekasz i jesteś taka pełna optymizmu,a to dobrze:tak:,może się od Ciebie tego nauczymy:tak: i siłę mas zna zakupy i wybieranie prezentów-może nam się udzieli:tak:.

No mam nadzieję, że Wam się udzieli, bo lepiej mieć dobry humor:-D mnie co prawda też już wszystko szybciej męczy i strasznie mnie od dwóch dni boli kręgosłup:eek: ale staram się pozytywnie myśleć i wiem, że to wszystko dla Bartusia:-) powiem Ci, że większość prezentów kupiłam na allegro i mam je w domu, a resztę to kupuję takie pierdółki, że na allegro się nie opłaca dlatego muszę po sklepach pochodzić:-) a na szczęście w sprzątaniu mam pomoc i nie muszę się tym, aż tak bardzo przejmować i martwić:-)

reklama
Witam dawno się nie odzywałam
siedzę dzisiaj pół dnia na necie i wyszukuję niezbędnych akcesoriów które jeszcze musze kupić dla mojego maleństwa no i niestety zrobiła się z tego pokaźna lista i suma:-(

No niestety, tak to jest.
Mnie też się wydawało, że zostały mi już same drobiazgi, bo większość już mam.
Ale te drobiazgi w sumie nie są wcale takie tanie :eek::-(

halo halo
smilie1.gif

byłam dziś u mojego łobuziaka pokangurowałm troszkę,przewijałam
smilie1.gif
mały rośnie juz 1425 waży
smilie1.gif
co dzien wiecej jedzonka dostaje i moze juz jest rozintubowny miał dzis dobre wyniki

ale rozrabiak z niego tak szaleje że aż sie boje żeby sobie krzywdy nie zrobił jak ma podłączony respirator tak głową kręci ze hoho co go ulożą np na prawym boku to on głowka na lewy czy wprost i koniec
smilie3.gif
dzis jak go miałm to musiałm mu trzymać główke na siłe bo tak szalał az mnie podrapał złosnik mały
smilie1.gif

halo halo
smilie1.gif

smilie1.gif
smilie1.gif
co dzien wiecej jedzonka dostaje i moze juz jest rozintubowny miał dzis dobre wyniki

ale rozrabiak z niego tak szaleje że aż sie boje żeby sobie krzywdy nie zrobił jak ma podłączony respirator tak głową kręci ze hoho co go ulożą np na prawym boku to on głowka na lewy czy wprost i koniec
smilie3.gif
dzis jak go miałm to musiałm mu trzymać główke na siłe bo tak szalał az mnie podrapał złosnik mały
smilie1.gif

Ciesze sie ze synus nabiera sil i ma sliczna wage:-)a z tego co piszesz to widac ze silny chlopak z niego:-)
Ucaluj maluszka :-)

halo halo
smilie1.gif

smilie1.gif
smilie1.gif

smilie3.gif
smilie1.gif

ale super!!! kurcze ja to bede tydzien plakala jak urodze, na kazdy gest malucha-poruszenie palcami, nozkami...ja sie szybciutko wzruszam.

Dzis egzamin :(:(:( wszytko sie okaze, czy kozacy zabiora mi Igę :-p:crazy:tak naprawde wcale nie jest mi do smiechu.

Pozdrawiam was i wyruszam do szkoly. Trzymajcie sie. Sypie u nas ze ho ho!

Angela super że z Synusiem wszystko dobrze niech rośnie i szybko z mamą do domku wraca:tak::-)
ale super!!! kurcze ja to bede tydzien plakala jak urodze, na kazdy gest malucha-poruszenie palcami, nozkami...ja sie szybciutko wzruszam.

Dzis egzamin :(:(:( wszytko sie okaze, czy kozacy zabiora mi Igę :-p:crazy:tak naprawde wcale nie jest mi do smiechu.

Pozdrawiam was i wyruszam do szkoly. Trzymajcie sie. Sypie u nas ze ho ho!
trzymam wszystkie kciuki za egzamin:tak: będzie dobrze:tak: Igunia pomoże mamie:tak::-)

angela_nd SUPER że Synuś dojrzewa :) Na pewno wszystko będzie dobrze :) Sama widzisz jaką ma siłę walki!! Trzymamy kciukasy za Was!!
kataszaone powodzenia na egzaminie. Iga na pewno Ci pomoże :)

Hej!

Ja wlasnie wstalam i biegiem umylam wlsoy i wysuszyl;am, bo podobno ma u nas dzis nie byc pradu do popoludnia :sorry: srednio mi sie to widzi, bo wtedy nei ma ogrzewania a jest zimno jak nie wiem. Na dworze -7 stopni i sniegu w trzy dup* :eek:

Angela 3mam kciuki za Synusia :tak: milo slyszec takie dobre wiesci :-) ani sie obejrzysz, a juz bedziecie wychodzili razem do domku!

Kataszaone 3mam kicuki za examin! Koniecznie pochwal sie nam pozniej piateczka, bo wierze, ze bedzie bdb :cool2:

reklama
Witam się i ja ze zmasakrowanej śniegiem Warszawy...
17 grudzień i nareszcie przyszła prawdziwa zima do nas :tak:
Dzisiaj do pracy jechałam blisko 2 godziny (normalnie jadę ok 45 minut).
Idę dzisiaj do państwowego gina na wizytę i nie wiem o której wyjść z pracy żeby zdążyć...

Co do prezentów to ja już potrzebuję tylko coś małego dla mojej Mamy. A teściowi kupiłam komplet bielizny termicznej (my ją nazywamy "termogacie";-)).

Dziewczyny widziałyście że już trzy styczniówki urodziły :szok: Jakoś tak ciągle nie wierzę że za miesiąc My zaczniemy...

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty kochane :tak:

Do góry