reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Witajcie..ja też dzisiaj jakoś kiepsko spałam,całą noc sie kręciłam, a jak wstałam na siku to już zasnąc nie mogłam..eh już bedzie coraz ciężej..;-)
ale z drugiej strony to już bliżej niż dalej;-)ide robic śniadanko i może jeszcze zmrużę oko..do usłyszenia i miłego dnia;-):tak::-)

reklama
Hejka dziewczyny ja tez dzis kiepsko w nocy :-( Od wczoraj strasznie bola mnie krzyze , a w nocy jak wstawalam na siku to czulam dziwny bola jak na okres :szok: jak narazie jest ok wzielam magnez. Z tego co czytalam bol krzyza i brzucha na okres ,,, nie wróżą za dobrze , a moze jestem przewrazliwiona!!! Pozdrawiam

Hej pipki:-p:-p:-p niedawno wstałam i chodzę poczochrana i w piżamie po domu...dobrze że mąż w pracy bo by padł na zawał hehehehh, troche kiepska juestem gardło pobolewa no i mała daje mi czadu...teraz juz regularnie codziennnie;-)

Klękam i biję się w piersi!!!:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Muszę wziąć się w garść, bo się poobrażacie...

To jak pójdziecie oblewać moją pracę, to wyślijcie smska;-) To się dołączę. Jeśli pozwolicie:-D

musimy wiedzieć ryba kiedy ją obronisz:-p:-p:-p:-p

Hello. Ja też niewyspana:confused2: Cała noc mi sie jakieś głupoty śnily, że w liceum znowu byłam i w ogóle sie przekręcałam z boku na bok i spać nie mogłam. Ale wstałam po 10:confused2: Chyba podjadę dzisiaj po jakieś prezenty (ja normalnie nie mogę na dupie usiedzieć, choc powinnam, chyba mam ADHD:eek:). Przyjeżdża mój M to sobie nawet makijaż zrobiłam cieniami do powiek i pazurki w ładne wzorki pomalowałam:-)
Miłego dzionka wszystkim

Dzień doberek! Ja cały ten tydzień byłam jakaś do kitu, a wczoraj jak się wzięłam za sprzątanie to do dziś nie mogę się ruszać, tak mnie boli kręgosłup. Promieniuje mi na lewą nogę i wczoraj wieczorem to aż się przewróciłam. W nocy na siku musiałam męża budzić żeby mnie do ubikacji zaprowadził bo nie mogłam stanąć-taki ból.
Nocki też mam nie przespane jak większość z nas mam 2-3 godzinne przerwy. Ale pocieszmy się że to już bliżej niż dalej. To są normalne dolegliwości ciążowe, oby nas żadna grypa nie zaatakowała albo inne świństwo bo wtedy może być dużo gorzej. Pozdrawiam wszystkie lutuweczki;-)

Witajcie kochane:-)

My dziś z Mężusiem mogliśmy troszkę rano nacieszyć się sobą:-) potem Mężuś poszedł ciąć drzewo, szwagierka zabrała się za mycie okien u Nas, a ja prasowałam jej firanki do powieszenia i prasowałam swoje ciuchy:-)

Zaraz idę się wypluskać i jadę dziś do rodziców i sióstr i raczej będę tam spała, bo Mężuś pojechał do pracy na 14:00 i raczej będzie w nocy, a rano już o 5:00 zaś musi jechać:szok: więc zabiorę do sióstr pierniki, które napiekłam i razem będziemy je ozdabiać:-) a po drodze jeszcze muszę zahaczyć o sklep:tak:

Hehe, a u Nas dziś padał pierwszy śnieg:-) co prawda niewielki, ale zawsze:-D

Buziaczki kochane i udanej soboty:-)

Cześć Laseczki:-) nie wiem gdzie zadać to pytanie więc napiszę na wątku głównym;-) Wydaje mi się, że jak mała szaleje w brzuchu to słyszę jakby strzelały jej kości:eek: takie pykanie w brzuchu, martwię się tym troszkę:crazy:

Cześć Laseczki:-) nie wiem gdzie zadać to pytanie więc napiszę na wątku głównym;-) Wydaje mi się, że jak mała szaleje w brzuchu to słyszę jakby strzelały jej kości:eek: takie pykanie w brzuchu, martwię się tym troszkę:crazy:

czesc

a moze to czkawka??
moja ma kilka razy dziennie czkawke, i wtedy tak wlasnie dziwnie czuc, ale zazwyczaj przechodzi po chwili :)

Czkawka na pewno nie, bo jej nie słyszę a czuję:-) a to pykanie to tak jakby paznokciami ktoś pstrykał, albo kości strzykały:-p poczytała troszkę o tym i niby się zdarza, i nie jest groźne:szok: ulżyło mi troszkę, ale i tak zapytam gina na wizycie w Styczniu:-p Dzięki za odpowiedź

reklama
hej Mamuśki,jak ja się cieszę,że niedługo Święta.usg mam w przyszłym tygodniu,mam nadzieję,że potwierdzą mi ,że będziemy mieli Milenkę :)))

Do góry