reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Czesc dziewczyny
Ja juz jestem po wizycie,juz wiem ze na pewno bedzie synek:-)
Moj syneczek na dzien dzisiejszy wazy 1171g:-D
Ale moje lozysko jest nadal nisko,z tym ze jest na tylnej scianie wiec nie jest najgorzej.
Troche sie martwie bo mam wielowodzie,pobrano mi krew bo przyczyna moze byc jakas infekcja wod plodowych :-(,za 2 tyg mam kolejne usg aby sprawdzic jak tam z wodami,no i zobaczymy co z wykaze bad krwi.Z tego co mowila polozna dziecko rozwija sie bardzo dobrze,chociaz to jest dobra wiadomosc.
Bardzo sie martwie,i jest mi smutno:-( ale musze byc cierpliwa i czekac na wyniki 2 tyg,to bedzie chyba cala wiecznosc:-(

dzidzia rozwija się dobrze, więć nie martw się Kochana:tak: Zrobisz wszystkie badania i dostaniesz jakieś zalecenia i będzie ok. Nie martw się tak

reklama
Witajcie Kochane Lutóweczki :-)
jestem już w domku i czujeMY się dobrze :) więcej info jutro, teraz idę przytulać się do męża :-ppaaaa

Czesc dziewczyny
Ja juz jestem po wizycie,juz wiem ze na pewno bedzie synek:-)
Moj syneczek na dzien dzisiejszy wazy 1171g:-D
Ale moje lozysko jest nadal nisko,z tym ze jest na tylnej scianie wiec nie jest najgorzej.
Troche sie martwie bo mam wielowodzie,pobrano mi krew bo przyczyna moze byc jakas infekcja wod plodowych :-(,za 2 tyg mam kolejne usg aby sprawdzic jak tam z wodami,no i zobaczymy co z wykaze bad krwi.Z tego co mowila polozna dziecko rozwija sie bardzo dobrze,chociaz to jest dobra wiadomosc.
Bardzo sie martwie,i jest mi smutno:-( ale musze byc cierpliwa i czekac na wyniki 2 tyg,to bedzie chyba cala wiecznosc:-(

czekanie nie jest i nigdy nie było moją mocną stroną...
położna wie co mówi - jeśli dzidzia rozwija się okej a widać, że superowo jest, to trzeba poczekać na te wyniki. Moja koleżanka w ciąży jak była to ciągle słyszała: wielowodzie... córkę urodziła piękną, zdrową i w terminie:tak:

Powiedzieli o powiklaniach po porodzie ze musze liczyc sie z usunieciem macicy,dostalam 9 opakowan zelaza po 28 kapsulek mam je przyjmowac 3 razy dziennie po 1 tabletce,to w razie krwotoku ktory mi grozi:-( z tego co widzialam mam naprawde duzo wod.Juz sama nie wiem co robic,jak nie lozysko to te wody.Pani doktor powiedziala ze musi mi to powiedziec bo moze byc taka sytuacja ze nie przezyje i cenie ja za szczerosc w koncu musi powiedziec o wszystkich zagrozeniach.To moja 3 cesarka i juz nie bedzie tak latwo przy porodzie a i powiedziala ze musze sciagac pokarm od 36 tyg ciazy,bo jak dziecku spadnie cukier musza podac dziecku moj pokarm.

Wirtam piatkowo mamusie:-)
Ja to sie dzisiaj nie wyspalam:tak:Wczoraj jeszcze bylam u sasiadki i sprzatalam 2 godzinki u niej i chyba sie przeliczylam:szok: wszystko mnie pozniej bolalo:-(
Ale jeszcze tylko raz tam ide i poznie mam spokoj:tak:
Milego dzionka:-)

witam wszystkie Mamki :-D ja dopiero co wstalam :-D i sie wyspalam :-D a teraz moj Młody fika koziolki i daje kopniaki mamusi :-D a wczoraj bylam w szkole rodzenia i lekcja byla o noworodku :tak:

Powiedzieli o powiklaniach po porodzie ze musze liczyc sie z usunieciem macicy,dostalam 9 opakowan zelaza po 28 kapsulek mam je przyjmowac 3 razy dziennie po 1 tabletce,to w razie krwotoku ktory mi grozi:-( z tego co widzialam mam naprawde duzo wod.Juz sama nie wiem co robic,jak nie lozysko to te wody.Pani doktor powiedziala ze musi mi to powiedziec bo moze byc taka sytuacja ze nie przezyje i cenie ja za szczerosc w koncu musi powiedziec o wszystkich zagrozeniach.To moja 3 cesarka i juz nie bedzie tak latwo przy porodzie a i powiedziala ze musze sciagac pokarm od 36 tyg ciazy,bo jak dziecku spadnie cukier musza podac dziecku moj pokarm.
Matko:-:)-:)-:)-(Boże ale maskara...:-:)-:)-( Jestem z Tobą i Was przytulam:sorry: Trzymam kciuki żeby wszystko było tak jak należy żeby nic się nie przydarzyło z tych rzeczy:-( Musi być wszystko dobrze jesteś Lodóweczką jedną z nas nie ma innej opcji;-)

Dzień dobry Dziewczynki:-) ja niedawno wstałam:-) Mężuś podniecony od rana do mnie wydzwania, bo jedzie po swój telewizor marzeń, pewnie wiele z Was zna to z własnego doświadczenia LCD 47" mnie to nie rusza ale jego ostro:cool2: Dzisiaj wykłady ech... kijowy weekend się zapowiada:-(Idę jeść!!! Bo Syn się odzywa: matka jeść!!!!:-D:-D:-D

Patrycja to ty swieto dzis masz :-D hihi :-D a i smacznego :-) :*:*:*:* Edyta bedzie dobrze !!!! zobaczysz !!! ja np mam brzuch bardzo nisko i kazdy mi mowi ze pewnie zaraz urodze :szok: a moja gin mowi ze w lutym dopiero wiec sie nie przejmoj :* glowa do gory i poglaskaj dzidzie od cioci Asi ^^

reklama
Patrycja to ty swieto dzis masz :-D hihi :-D a i smacznego :-) :*:*:*:* Edyta bedzie dobrze !!!! zobaczysz !!! ja np mam brzuch bardzo nisko i kazdy mi mowi ze pewnie zaraz urodze :szok: a moja gin mowi ze w lutym dopiero wiec sie nie przejmoj :* glowa do gory i poglaskaj dzidzie od cioci Asi ^^
:-D:-D:-DTak będę słuchać tekstów typu: OOOOO patrz!!!! Jak widać???!!!! Ale super!!!!! Dobrze że idę na wykłady to może mu podniecenie minie a i ja nie będę miała ochoty wywalić tego telewizora przez okno, bo jak wróce to padnę na pyszczek, a może i on się zmęczy:-D:-D:-D

Do góry