reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Dzień dobry Śnieżynki:-D

Dzień dobry Kochane :)
Jak ja tu dawno nie byłam ale teraz żyję tylko tym, że mój Ł wraca w poniedziałek do domku :-D

Kochana no to super, że Ł wraca w końcu będziecie w komplecie:-D

A tak w ogóle to u nas wszystko OK.
Na wizycie wczoraj lekarzowi wreszcie udało ustalić się płeć Maleństwa. :-D:-D:-D Wyobraźcie sobie, że jak tylko przyłożył sondę do brzucha, to na ekranie pojawiła się wielka PUPA :tak: No i już wiem, będzie KORNELIA :-D:-D:-D

Gratuluję dziewczynki i super, że wszystko w porządku:-D

Nadrobiłam co pisałyście i muszę powiedzieć że w tej chwili marzę o sałatce owocowej z lodami... Mniamm...

Yhy ja też....:-D

taaa to ma dobrze dummmle zajada :szok: :-( :-D

Chcesz kilka????:cool2:

heheh a ja tez dzis dumle sobie kupiłam:-p:-p:-p:-p

Hehe:-)

Dziewczyny wybaczcie ze mnie ostatnio tak mało ale mimo ze jestem w domku jakos malo mam czasu, poza tym Synek ma ospę wiec nie chodzi do przedszkola...a przy nim mieć chwile spokoju to raczej nie realne...znowu jak usnie mi w dzien to i ja sie klade zeby troszkę odpocząc!!!!!! No i tak nam leci.
ostatnio znowu brzuch mi napina masakrycznie. Dzis bralam juz 2 nospy i teraz znowu głaz...
Ehhhh zobaczymy co mi ginka na wizycie powie!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Trzymam kciuki za wizytę u ginka:-) a poza tym nie przejmuj się dobrze, że choć czasem masz chwilkę, by do nas zajrzeć:-D

Ja niedawno wstałam, zjadłam śniadanko i teraz czekam, aż się ułoży i mam nadzieję, że brzuch nie będzie mnie bolał tak jak wczoraj:eek: na dziś zaś nie mam żadnych planów, więc będę czytać książkę:-D

Trzymam kciuki za wszystkie wizyty:-D

P.S. Czekam na informacje co tam u agiB:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry!!!

Majssi super że Ł. wraca:-) już widzę to powitanie i tą radość:tak:

Kamaleon gratuluję córeczki:laugh2:

A u mnie jakoś się kula. Obiadek się robi, właśnie marynuje mięsko:-p i czekam za mężusiem, bo musi jechać na zakupy, ja już się poddałam, bo strasznie mnie brzuch boli jak coś robię:no:
Już mi nawet trochę głupio ,bo M. sprząta, robi zakupy i jest na każde moje zawołanie.

Witajcie dziewczynki!:-)
u mnie taki kocioł ,że wczoraj nawet nie dałam rady iśc do szkoły rodzenia ..ale jutro idę na cwiczenia:tak:;-)
Kalemeon gratuluję córeczki!!:tak::-D

kurdę dzisiaj w nocy jakoś tak źle spałam ciągle się budziłam i mała od 4 rano miała intenyswny trening..zasnęłam przed 6stą i od 8smej już na nogach..:sorry:
mam nadzieje,że u Was wszystko ok?
biore sie za podczytywanie Was;-)

Witam Dzeiewczynki:-)U mnie pogoda piekna az dziw bierze ze to listopad:szok:;-)
Ja dzisiaj jestem posensacjach nocnych z zoladkiem albo watroba - niewiem ale bolalo strasznie:no::szok:
Zaraz spadam sie ogarnac bo lumpela przychodzi. Milego dnia:-)

Bry Dziewczynki Brzuchate :-)

I jeszcze się przede mnie wepchały dwie baby na założenie spiralki - jakby nie mogły poczekać na swoją kolej :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

A tak w ogóle to u nas wszystko OK.
Na wizycie wczoraj lekarzowi wreszcie udało ustalić się płeć Maleństwa. :-D:-D:-D Wyobraźcie sobie, że jak tylko przyłożył sondę do brzucha, to na ekranie pojawiła się wielka PUPA :tak: No i już wiem, będzie KORNELIA :-D:-D:-D

No i w końcu się ujawniła:-D:-D:-D gratuluję!
Jak się można wepchnąć ciężarnej kobiecie w kolejce do ginekologa:eek::eek::eek:

No a poza tym DZIEŃ DOBRY!!!

Właśnie wcinam resztki sałatki owocowej:-D Pyszna nawet na drugi dzień;-)
W nocy budziłam się 5 razy i za każdym razem z pełnym pęcherzem na ostatnią chwilę na siku...
Zośka kopie coraz wyżej. zawsze czułam ją w dole brzucha a teraz parę razu lekko kopnęła pod lewym żebrem. Moja słodka żabka:-)

Mnie moja Mała już od jakichś dwóch tygodni mocno naparza po żebrach i żołądku... Najbardziej mi "dokucza" jak siedzę w pracy. W domu więcej chodzę i pewnie Jej się tak nie nudzi.

No i w końcu się ujawniła:-D:-D:-D gratuluję!

A powiem Wam więcej Dziewczynki ;-)
Nóżki ma moja Królewna jak tancerka :-D
Tak się wczoraj na badaniu wyginała - normalnie prosta nózia, a stópka tuż obok twarzyczki:eek: Nawet nie wiedziałam, że ma tam tyle miejsca na takie akrobacje :eek:
Ale widać wszystko jest możliwe :tak:

Wypluskałam się i jakoś mi lepiej, bo coś mnie brzuszek bolał:szok:

A zaraz napiszę do Mężusia, żeby po drodze z pracy kupił mi jakieś owoce i zrobię sobie sałatkę owocową:-)

reklama
Do góry