reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
Dzień dobry Kochane :)
Jak ja tu dawno nie byłam ale teraz żyję tylko tym, że mój Ł wraca w poniedziałek do domku :-D A poza tym bez zmian u mnie jakoś jeszcze się toczę :-p
A u Was co słychać?
Miłego poranka

Jak ja tu dawno nie byłam ale teraz żyję tylko tym, że mój Ł wraca w poniedziałek do domku :-D A poza tym bez zmian u mnie jakoś jeszcze się toczę :-p
A u Was co słychać?
Miłego poranka
Witaj:-D To super że już będziecie całą rodzinką w komplecie i razem będziecie mogli się cieszyć Waszym maleńkim szczęściem:tak:

A tak w ogóle to dzień dobry:-) Za pół godziny zacznę się zbierać i jade do gin. po zaświadczenie na szkołe rodzenia bo MUSI BYĆ a założe się że nikt tego nawet nie sprawdzi:confused2:A wczoraj porządeczki były firaneczki rozwiesiłam i powoli zaczynamy się pakować do nowego lokum:-) Nareszcie już myślałam, że jajo zniosę tak to wszystko się ciągneło:confused2:
Miłego dnia!!!:-D

Bry Dziewczynki Brzuchate :-)

ooo:-)basenik-zazdroszczę,ja też jestem fanką basenu,ale od jakiegoś czasu nie chodzę,bo miałam bakterie w moczu,więc trzeba podleczyć infekcję,co by sobie nie pogorszyć.Basen-cudowna rzecz,zawłaszcza w ciąży-ulga dla kręgosłupa i w ogóle samo dobro-tylko trzeba zwiekszyć czujność i uważać na infekcje-ale to pewnie wiesz:tak:

No i z baseniku nic nie wyszło.:wściekła/y:
Miałam iść na 19.00, bo wtedy akurat są zajęcia z aerobiku dla ciężarnych i lipa:no:
Wcześniej miałam wizytę i USG, no i oczywiście, jak to w prywatnej przychodni mega opóźnienie :crazy:
Zamiast o 17.45 lekarz przyjął nas dopiero po godzinie :crazy::crazy::crazy:
I jeszcze się przede mnie wepchały dwie baby na założenie spiralki - jakby nie mogły poczekać na swoją kolej :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Nic szczególnego w sumie, bo bierzesz owoce, jakie tam akurat masz i kroisz w drobną kostkę, do tego sok z cytryny i voila! Najlepsze z bitą śmietaną i lodami i czekoladą i....
No a najgorsza robota to to krojenie, bo im mniejsza kosteczka tym lepiej:-D
Ja pokroiłam: 5 pomarańczy, 5 mandarynek, 5 bananów, parę gruszek (chyba z 10 małych), kiść dużych ciemnych winogron, i jabłuszka z 3. Na to sok z jednej cytryny. Wyszło dużo, ale goście będa:-D.

Ja zamiast soku z cytryny dodaję jakiś jogurt owocowy - najlepszy jest jagodowy :-) Polecam.
No ale Twój przepis z lodami i bitą śmietaną na pewno wykorzystam :-D

A tak w ogóle to dzień dobry:-) Za pół godziny zacznę się zbierać i jade do gin. po zaświadczenie na szkołe rodzenia bo MUSI BYĆ a założe się że nikt tego nawet nie sprawdzi:confused2:A wczoraj porządeczki były firaneczki rozwiesiłam i powoli zaczynamy się pakować do nowego lokum:-) Nareszcie już myślałam, że jajo zniosę tak to wszystko się ciągneło:confused2:
Miłego dnia!!!:-D

Super, że już będziecie w nowym miejscu :-)
A jeśli chodzi o te zaświadczenia, to masz rację:wściekła/y: Ja potrzebowałam na aquaaerobic, bo nie chcieli mnie bez niego zapisać, a jak już je zdobyłam, to nikt nie sprawdził co tam jest napisane :crazy:

A tak w ogóle to u nas wszystko OK.
Na wizycie wczoraj lekarzowi wreszcie udało ustalić się płeć Maleństwa. :-D:-D:-D Wyobraźcie sobie, że jak tylko przyłożył sondę do brzucha, to na ekranie pojawiła się wielka PUPA :tak: No i już wiem, będzie KORNELIA :-D:-D:-D
Mam tylko nadzieję, że nie wyrośnie na małą ekshibicjonistkę :eek:
Mam filmik z badania, ale niestety mam w kompie zepsute DVD, więc niestety nie mogę Wam na razie pokazać screenów :-( Ale coś wymyślę.

No, wygadałam się :-)
Póki co zmykam na małą pracową kawkę.
Nie wiem czy jakieś dzisiaj są, ale na wszelki wypadek trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty :-)

Majsi-super wieści!!!! ojjjj to teraz długo do nas nie zajrzysz:tak: ale cieszcie się sobą, po takim długim czasie nie widzenia się???:szok: trzymaj się ciepło, buziaki!!!

ja dzisiaj cały dzien poświęcam na mgr, wpadnę w porze obiadu, miłego dnia dziewczynki, trzymam kciuki jakby ktoś miał dzisiaj wizytę:tak:

I ja się witam :-D

Nadrobiłam co pisałyście i muszę powiedzieć że w tej chwili marzę o sałatce owocowej z lodami... Mniamm...

Cieszę się że wszystkie wizyty się udały. Kameleon gratuluję córeczki :-D

Ja standardowo siedzę w pracy. Ciągle boli mnie kręgosłup i biodra, ale dzisiaj już daję radę.

Czy dzisiaj któraś ma wizytę ?

reklama
Dzień dobry Śnieżynki:-D

Jak ja tu dawno nie byłam ale teraz żyję tylko tym, że mój Ł wraca w poniedziałek do domku :-D

Kochana no to super, że Ł wraca w końcu będziecie w komplecie:-D

A tak w ogóle to u nas wszystko OK.
Na wizycie wczoraj lekarzowi wreszcie udało ustalić się płeć Maleństwa. :-D:-D:-D Wyobraźcie sobie, że jak tylko przyłożył sondę do brzucha, to na ekranie pojawiła się wielka PUPA :tak: No i już wiem, będzie KORNELIA :-D:-D:-D

Gratuluję dziewczynki i super, że wszystko w porządku:-D

Nadrobiłam co pisałyście i muszę powiedzieć że w tej chwili marzę o sałatce owocowej z lodami... Mniamm...

Yhy ja też....:-D

taaa to ma dobrze dummmle zajada :szok: :-( :-D

Chcesz kilka????:cool2:

heheh a ja tez dzis dumle sobie kupiłam:-p:-p:-p:-p

Hehe:-)

Dziewczyny wybaczcie ze mnie ostatnio tak mało ale mimo ze jestem w domku jakos malo mam czasu, poza tym Synek ma ospę wiec nie chodzi do przedszkola...a przy nim mieć chwile spokoju to raczej nie realne...znowu jak usnie mi w dzien to i ja sie klade zeby troszkę odpocząc!!!!!! No i tak nam leci.
ostatnio znowu brzuch mi napina masakrycznie. Dzis bralam juz 2 nospy i teraz znowu głaz...
Ehhhh zobaczymy co mi ginka na wizycie powie!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Trzymam kciuki za wizytę u ginka:-) a poza tym nie przejmuj się dobrze, że choć czasem masz chwilkę, by do nas zajrzeć:-D

Ja niedawno wstałam, zjadłam śniadanko i teraz czekam, aż się ułoży i mam nadzieję, że brzuch nie będzie mnie bolał tak jak wczoraj:eek: na dziś zaś nie mam żadnych planów, więc będę czytać książkę:-D

Trzymam kciuki za wszystkie wizyty:-D

P.S. Czekam na informacje co tam u agiB:-D

Ostatnia edycja:
Do góry