reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
he he, dobrze jej powiedziałaś! Ostra facetka z ciebie!:-D

A ja zrobiłam sałatkę owocową, wstawiłam murzyna do piekarnika i czekam, aż się upiecze. Coś mi się wydaje, że zaraz wyleci mi z formy, bo za dużo tego ciasta mi wyszło. Ale przecież TO SIĘ ZJE:-)
No pewnie.. a w razie jakbyscie mieli problemy ze zjedzeniem tego to pamietaj o nas.. my tu bardzo chetnie takie slateczki i ciasteczka..

reklama
a to takie tez robilam i musze zrobić...ostatnio stanowczo za duzo słodkiego jem i trzeba wrócić do owocków:-):-):-)

Jesooo mam dokładni to samo....mam taka fazę na słodycze..a generalnie mogły by dla mnie nie istnieć..jednak w tej ciązy...ehhhh az sie boję gdzie mnie to jedzenie cukru zaprowadzi!!!!!!

Dziewczyny wybaczcie ze mnie ostatnio tak mało ale mimo ze jestem w domku jakos malo mam czasu, poza tym Synek ma ospę wiec nie chodzi do przedszkola...a przy nim mieć chwile spokoju to raczej nie realne...znowu jak usnie mi w dzien to i ja sie klade zeby troszkę odpocząc!!!!!! No i tak nam leci.
ostatnio znowu brzuch mi napina masakrycznie. Dzis bralam juz 2 nospy i teraz znowu głaz...
Ehhhh zobaczymy co mi ginka na wizycie powie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Buziaki dziewczynki
Klade sie

Do góry