reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Witajcie Lutóweczki!

ostatnio mnie nie było..muszę Was nadrobic;-)jesteśmy w trakcie remontu..i jest straszne zamieszanie..stąd też nie mam za dużo czasu żeby byc na necie..a z komputera korzystam jak jestem u sisostry..
jeszcze tylko pare dni i koniec remontu to znów bede z Wami na bieżąco;-):tak:
u mnie wszystko ok,czuję sie dobrze,dzisiaj do szkoły rodzenia na wykłady idę..:-)jak dam rade to poźniej wszystko Wam opiszę;-)

reklama
A jaki tytuł? Bo ja czytałam "Ciąża. 40 kolejnych tygodni" i trochę mnie rozczarowała. Potem czytałam "Dziecko. Zdrowie i rozwój". Od poczęcie do 5 roku życia" i była fajna, dużo ciekawych rzeczy również o wychowaniu. Ale najwygodniej mi się czyta czasopisma. Wczoraj wypatrzyłam dodatek jakiś do "Dziecka" - "Pierwszy rok życia dziecka". I fajnie jest opisany cały rok po urodzeniu miesiąc po miesiącu co się dzieje, jak kąpać i takie tam. Na razie pierwszy miesiąc dopiero obczaiłam, ale mi się podoba:-)

Powiem Ci, że mam książkę "Ciężarówką przez 9 miesięcy" i jest śmieszna, bo ta babka fajnie opisuje swoje uczucia i przeżycia związane z ciążą:-) są tam też fachowe porady, ale ja ją czytam bardziej, żeby się pośmiać:-)
A to co teraz czytam to był dodatek do Mamo To Ja i to są dwie książki z Biblioteczki Mamo To Ja i jedna książka to "Ciąża od A do Z", a druga to "Zdrowie Dziecka od Niemowlaka do Przedszkolaka" i tak jest o wiele lepsza do czytania jako porady i takie tam:-)
Mam jeszcze "W Oczekiwaniu Na Dziecko", którą dostałam od kuzynki, ale przyznam się szczerze, że jeszcze do niej nie zajrzałam:eek:

Kurcze no to co jest grane:eek::eek:

patrzyłam szperałam nie mam do niej ani gg ani tel lipa

A jaki tytuł? :-)

Powiem Ci, że mam książkę "Ciężarówką przez 9 miesięcy" i jest śmieszna, bo ta babka fajnie opisuje swoje uczucia i przeżycia związane z ciążą:-) są tam też fachowe porady, ale ja ją czytam bardziej, żeby się pośm

ja też to czytam genialna książka

potem też będę szukała książki o pielęgnacji i opieki nad noworodkiem i niemowlakiem i zabiorę się za jej czytanie

Powiem Ci, że mam książkę "Ciężarówką przez 9 miesięcy" i jest śmieszna, bo ta babka fajnie opisuje swoje uczucia i przeżycia związane z ciążą:-) są tam też fachowe porady, ale ja ją czytam bardziej, żeby się pośmiać:-)
A to co teraz czytam to był dodatek do Mamo To Ja i to są dwie książki z Biblioteczki Mamo To Ja i jedna książka to "Ciąża od A do Z", a druga to "Zdrowie Dziecka od Niemowlaka do Przedszkolaka" i tak jest o wiele lepsza do czytania jako porady i takie tam:-)
Mam jeszcze "W Oczekiwaniu Na Dziecko", którą dostałam od kuzynki, ale przyznam się szczerze, że jeszcze do niej nie zajrzałam:eek:
To Ty będziesz normalnie oczytana i wyedukowana mamuśka:-D

reklama
Do góry