Ja tak samo.. wzbraniam sie jak moge przed wypisywaniem wszyskiego.. ale czasem mi nerwy rusza i wyzale sie na caly swiat i tesciowa ;o) .. potem mam wyrzutysumienia, ze moze ktos sie poczuje urazony, ale coz slowo sie rzeklo! Moze tesciowa nie bedzie tgo czytala ;o)))
eee wczoraj sie dowiedziałam że moja mamuśka tu buszowała, więc uważaj na swoją teściową i szwagierkę
a w ogóle:
POZDRAWIAM MOJĄ MAMĘ, KOCHAM CIĘ
A teraz Laski mala prosba! Trzymajcie kciuki, zeb mnie panika albo nerw na lekarza dzisiaj nie wzial, bo na USGa biegne zobaczyc czy moje malenstwa cos podrosly. Powalcze o to doplerowskie o ktorym mi kiedys Rechotek napisala. Tak sobie chodze od rana i ukladam przemowe taka mocna zeby sie mnie lekarz przestraszyl i zlecil te dodatkowe badania... Myslicie ze sie uda?
Czy lepiej nie podpowiadac, nie pytac i sie nie wymadrzac? Bo wiecie jak to jest ... lekarze wiedza najlepiej i takie tam! Ale to o moje dzidzisuie przeciez chodzi, nie?
AUUUU....
Kciuki mocno zaciśniete, daj znać poem co i jak!!
no ładnei jak ja przychozę to ich nie ma jak mnie nie ma to sobie przystojnych monterów opisują
zołzy
a w ogóle dzień dobry
chociaż w Poznaniu pada i jest tak ciemno jak zazwyczaj o 16
wybraliśmy z mężusiem obicie nowej kanapy - coś jak czekolada plus kawa z mlekiem - sliczne
mężuś wysprzątał chałupkę, a teraz robi mi drugie śniadanko (ma wolne dziś i jutro
) - chleb w jajku... kurczę wczoraj idealni teściowie dzisiaj idealny mąż - coś nie tak
potem jedziemy na zakupy, a wieczorem przychodzi kolega (nasz świadek na ślubie), bo mija 5 lat jak się poznali pierwszego dnia w pracy
śmieję się że są razem dłużej niż my (w marcu dwa lata miną) i że postawię im świeczki na stole i wyjdę z domu
nooo nie wyjdę bo pizza będzie
a jutro spotkanie z jedną moją przyjciółką i jej facetem, a w sobotę z drugą i jej mężem
nie wiem kiedy napiszę mgr ale się cieszę jak głupia, bo w końcu kogos innego niż rodzina zobaczę
mąż też chociaż obawia się, że po tym tygodniu wpadnie w alkoholizm
zmykam umyć łepetynkę (chyba muszę podciąć włosy, bo zaczynają mi się plątać końcówki) i w miasto
miłego dnia brzuchatki!!!