zabeczka
Fanka BB :)
Mi kaska tez by sie przydala

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Grzeszni i bogaci czy jakos tak - glupie w piena co leci? kurczę, telewizor stoi i zawadza, bo mamy tylko neta bez tv. A telewizor należy do Pani, która wynajmuje nam mieszkanie. Teraz wywalamy do do piwnicy i postawimy tam łóżeczka. Tam na pewno będą lepsze programy i zamiast przerw na reklamy będą przerwy na karmienie;-)
słonko a kto nie ma problemów :-) A pieniazki mi tez by sie bardzo przydały moglibymy sie wyprowadzic od rodziców na swoje bo juz powoli robi sie to meczace! Moim zdaniem w totolotka to tylko bogaci wygrywaja :-(Ale do porodu chyba tu zostaniesz, co?... Bo słyszałam rózne historie o opiece cieżarnych w UK. Kiedy lecisz?
My też mamy pełno kłopotów a większość z nich rozwiązałaby wygrana w totka:-) Kto powiedział, że pieniądze szczęścia nie dają? Chyba ktoś, komu ich nigdy nie zabrakło...
Ale do porodu chyba tu zostaniesz, co?... Bo słyszałam rózne historie o opiece cieżarnych w UK. Kiedy lecisz?
My też mamy pełno kłopotów a większość z nich rozwiązałaby wygrana w totka:-) Kto powiedział, że pieniądze szczęścia nie dają? Chyba ktoś, komu ich nigdy nie zabrakło...
Witam Was późną porą :-)
Widziałam że zamknięty podzielił śnieżynki i już nie jest tak fajnie jak było.
Muszę się przyznać bez bicia że myślałam że zamknięty będzie rzadziej używany niż ogólny a tu zonk.Ja zaglądam tylko na ogólny ale i tak mnie nikt nie pamięta...
Kolorowych snów Lodóweczki
eeee tam a ja cie pamietam :-)Witam Was późną porą :-)
Widziałam że zamknięty podzielił śnieżynki i już nie jest tak fajnie jak było.
Muszę się przyznać bez bicia że myślałam że zamknięty będzie rzadziej używany niż ogólny a tu zonk.Ja zaglądam tylko na ogólny ale i tak mnie nikt nie pamięta...
Kolorowych snów Lodóweczki