reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
a co leci? kurczę, telewizor stoi i zawadza, bo mamy tylko neta bez tv. A telewizor należy do Pani, która wynajmuje nam mieszkanie. Teraz wywalamy do do piwnicy i postawimy tam łóżeczka. Tam na pewno będą lepsze programy i zamiast przerw na reklamy będą przerwy na karmienie;-)

a co leci? kurczę, telewizor stoi i zawadza, bo mamy tylko neta bez tv. A telewizor należy do Pani, która wynajmuje nam mieszkanie. Teraz wywalamy do do piwnicy i postawimy tam łóżeczka. Tam na pewno będą lepsze programy i zamiast przerw na reklamy będą przerwy na karmienie;-)
Grzeszni i bogaci czy jakos tak - glupie w pien

To znaczy co miesiąc i tak będę pomykać do położnej najwyżej prywatnie...teście się rzucą. Opieka taka sama jak tutaj, bezpłatne zastrzyki na bóle...
A jak to będzie jak Oski się urodzi, jakiego języka mam go uczyć przecież znam tylko polski...ja mam po polsku go uczyć a D. po angielsku? Oski podziękuje po 1 dniu...
Nawet zapomniałam się szwagrowej zapytać...czy tam są polskie przedszkola, zerówki?

Witam Was późną porą :-)

Widziałam że zamknięty podzielił śnieżynki i już nie jest tak fajnie jak było.
Muszę się przyznać bez bicia że myślałam że zamknięty będzie rzadziej używany niż ogólny a tu zonk.:-p Ja zaglądam tylko na ogólny ale i tak mnie nikt nie pamięta...

Kolorowych snów Lodóweczki :rofl2:

Ale do porodu chyba tu zostaniesz, co?... Bo słyszałam rózne historie o opiece cieżarnych w UK. Kiedy lecisz?
My też mamy pełno kłopotów a większość z nich rozwiązałaby wygrana w totka:-) Kto powiedział, że pieniądze szczęścia nie dają? Chyba ktoś, komu ich nigdy nie zabrakło...
słonko a kto nie ma problemów :-) A pieniazki mi tez by sie bardzo przydały moglibymy sie wyprowadzic od rodziców na swoje bo juz powoli robi sie to meczace! Moim zdaniem w totolotka to tylko bogaci wygrywaja :-(

Ale do porodu chyba tu zostaniesz, co?... Bo słyszałam rózne historie o opiece cieżarnych w UK. Kiedy lecisz?
My też mamy pełno kłopotów a większość z nich rozwiązałaby wygrana w totka:-) Kto powiedział, że pieniądze szczęścia nie dają? Chyba ktoś, komu ich nigdy nie zabrakło...

18 listopada jutro teściowa bilet mi kupuje...matko, oby się obyło bez łez bo będzie tragedia bez kitu...

Nie wierzę, że się zdecydowałam...

Muszę się przyznać bez bicia że myślałam że zamknięty będzie rzadziej używany niż ogólny a tu zonk.:-p Ja zaglądam tylko na ogólny ale i tak mnie nikt nie pamięta...

Kamilko i tutaj cipo się mylisz, pamietam cię jak własną pipolandię, nie wyszło Ci:-D

reklama

eeee tam a ja cie pamietam :-)

Do góry