reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

SHINGLE no wiesz co babo - zadko bywasz z nami to prawda ale to nie znaczy ze cie nie pamietamy ... Czakaj jak przjdziesz na l4 wtedy bedzie jazda
MARGA82 ja mam tak samo - mozemy pograc w statki

wlasnie sie skonczyl ten madry film a na koniec reklama tvn - NIE MOZESZ SIE DOCZEKAC KOLEJNEGO ODCINKU .... JASNE ZE NIE MOGE LECE NA NETA OGLADAC

reklama
kurcze nawet w tv nic nie ma a ja sie w dzien wyspalam i nie wiem co teraz bede w nocy robic :-(

Ja też w dzień z chęcią zasypiam ale potem mam jednak problemy z zaśnięciem wieczorami. Ale w tym momencie padam na rzęsy ale jeszcze daję sobie ok. 36 minut

Chyba już się przygotowujemy do nocnego wstawania:-D:-D:-D

dlaczego akurat 36 min?
A ja cos apetyt stracilam, ciagle czuje sie pelna, buuuuuuuuu:-(

No trochę pełna jesteś;-)

Teraz często mi się przypomina taki dowcip, który kiedyś słyszałam:

Mały chłopczyk podchodzi do kobiety w zaawansowanej ciąży i pyta
"A Pani kocha swoje dziecko?"
"Tak" odpowiada z uśmiechem kobieta.
"To dlaczego je Pani zjadła?"

A ja cos apetyt stracilam, ciagle czuje sie pelna, buuuuuuuuu:-([/QUOTE]
Ja tez ostatnio nie mam apetytu nawet na owoce ale to dobrze moze waga w koncu sie zatrzyma ???

Ja tez ostatnio nie mam apetytu nawet na owoce ale to dobrze moze waga w koncu sie zatrzyma ???
ja wiem gdzie wasze apetyty sie podziały- U MNIE SA OBA - no i waga mi szaleje :-([/QUOTE]
Wczoraj byłam u znajomej. O 17 zjadłam obiad, dokładkę i ciasto. Po 18 byliśmy u rodziców i tam zjadłam pierogi leniwe i gołąbka. O 20.30 bylismy w domu i pierwsze kroki skierowałam do lodówki. Już nie ję dla dwojga. ŻRĘ ZA WSZYSTKICH W POBLIŻU!!!
A potem mam jakieś dziwne koszmary.

Ej, też macie takie głupie straszne sny? Bo ostatnio to naprawdę budzę się czasem i nie wiem, gdzie jestem!:szok:

ja wiem gdzie wasze apetyty sie podziały- U MNIE SA OBA - no i waga mi szaleje :-([/QUOTE]
E tam do super ciezkiej pewnie ci sporo jeszcze brakuje a jak moja sie nia zatrzyma to dla mnie beda musieli osobna kategorie stworzyc

reklama
ja wiem gdzie wasze apetyty sie podziały- U MNIE SA OBA - no i waga mi szaleje :-(
Wczoraj byłam u znajomej. O 17 zjadłam obiad, dokładkę i ciasto. Po 18 byliśmy u rodziców i tam zjadłam pierogi leniwe i gołąbka. O 20.30 bylismy w domu i pierwsze kroki skierowałam do lodówki. Już nie ję dla dwojga. ŻRĘ ZA WSZYSTKICH W POBLIŻU!!!
A potem mam jakieś dziwne koszmary.

Ej, też macie takie głupie straszne sny? Bo ostatnio to naprawdę budzę się czasem i nie wiem, gdzie jestem!:szok:[/QUOTE]

Ostatnio nie mam snow, ale wczesniej mialam takie bardzo realistyczne i glupie:tak:

Do góry