reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

A tak jeszcze o tych serach wtrace.. to tu tylko plesniowych i niepasteryzowanych zabraniaja, a feta to sama nie wiem, wiem tylko, ze ja ja pozeram minimum raz w tygodniu...

no właśnie to o tą pleśń i bakterie w niepast chodzi:tak: ja wcinam czasem mozarellę a nawet nie wiem czy jest na liście zakazanej??:eek: i raz zjadłam nawet wędzoną szynkę, nie mogłam się powstrzymać, mały rozwija się dobrze, więc myślę, że nic mi ani jemu nie będzie, czasem piję też colę... wydaje mi się, że do końca nie ma co przesadzać, o ile to nie papierosy, alkohol czy narkotyki:tak: wiele kobiet się nie oszczędzało, np nawet nie wiedziało, że czegoś nie można i mają zdrowe dzieci:tak: mam na to przykłady:-D byleby sobie nie pobłażać za bardzo w drugą stronę:-D

reklama
no ale gdzie ten syndrom wicia gniazda:confused::eek: bo ja to mam syndrom wicia kołdry w łóżku:-p

słyszałam że dopada dopiero około 8 miesiąca, jak juz jesteś coolkulką i nie możesz się ruszać

a na zakupy ja bym chciała z Tobą, ja wybierz mnie!!
:eek::-D

hymmm m wybieram, wybieram...no nie wiem kto jeszcze.....czy ktoś...no dobra niech bedzie idziemy....

ej ej a nadrabiasz??? bo ja nawet pisałam do Ciebie:-D
No wlasnie o tej coli, tak? :))
Wiesz jak tylko w domu jeszcze byly klopoty ze zdrowiem i gardelko i kaszelek i takie tam, to gazowance mialam surowo wzbronione, a wystarczylo na druga strone morza przeplynac i nagle cola jest doskonala na wszystko;)))
Podoba mi sie tu:)

hymmm m wybieram, wybieram...no nie wiem kto jeszcze.....czy ktoś...no dobra niech bedzie idziemy....

łeee bez łaski tak to ja nie chcę:-p:-p:-p

wtedy to się będę turlać, a nie wić:-p Wiłam to się w kwietniu pod kołderką:-p

wtedy się wiłaś, za karę będziesz się kulać:tak: ale jeszcze pobiegasz kochana a trasę wanienka-łóżeczko-łóżko będziesz mogła z zamkniętymi oczami robić:-p

Wiesz jak tylko w domu jeszcze byly klopoty ze zdrowiem i gardelko i kaszelek i takie tam, to gazowance mialam surowo wzbronione, a wystarczylo na druga strone morza przeplynac i nagle cola jest doskonala na wszystko;)))

hehe i synkowi na pewno też:-D
u mnie w domu jak ja byłam mała to było podobnie a od pobytu Młodego w szpitalu to się zmieniło, szczęściarz:eek:
mąż już wrócił?synek-osiołek (w sensie shrekowy, żeby nie było, że Ci syna wyzywam:-p) doczekał się prezentu??:-)

masz rację że napewno z zamkniętymi oczami:-)

lecę pod prysznic i na filmik bo leci infiltracja i chciałabmy obejrzec:-)

buziaki

dobranoc!!!!!!!!!!!!!

Z ta cola to jest tak roznie. Moj syn jak tak strasznie wymiotowal i juz niewiedzialam co mu podac, to przypomnialo mi sie jak w PL w jednym ze szpitali podali lekarze wlasnie cole:szok:Wiec wyslalam mojego M zeby kupil i po dokladnym odgazowaniu syn wypil szklaneczke. O dziwo zwrocil jeszcze raz i potem byl spokoj:tak::-)
Ja od czasu do czasu lykne rowniez:zawstydzona/y:ale tylko wtedy, kiedy czuje "ciezki zoladek":-)

reklama
A tak jeszcze o tych serach wtrace.. to tu tylko plesniowych i niepasteryzowanych zabraniaja, a feta to sama nie wiem, wiem tylko, ze ja ja pozeram minimum raz w tygodniu...

Może dlatego, że jest w nich dużo soli, a my soli nie bardzo możemy (bo puchniemy jeszcze bardziej:-))

No fajnie, ze jestes bo chcialam zapytac jaka to salatka gyros o ktorej wspominalas i Aninaka rowniez:-)

o tej sałatce przeczytałam na podforum kulinaria. Podobno kaasiorek dała przepis ale nie mogłam go znaleźć... Więc poszperałam na Wielkim Zarciu. Masz linka:
Wielkie Żarcie - Przepis - Gyros - warstwowa sałatka
ja tam jeszcze świeżą paprykę wrzuciłam i trochę owoców morza, bo miałam mało tego kurczaka i przełożyłam sosem czosnkowym.
Pyszności...:evil:

Do góry