Julisia
Fanka BB :)
No więc jestem w trakcie remontu tak? Tak...
I potrzebuje sprzętu agd, tak? No tak...
Więc dostałam namiar na Pana który miał mi pomóc w wyborze sprzętu i zająć się jego zamówieniem i transportem - PIKNIE można pomyśleć.
Więc siedziałam z Panem dziś jakąś godzinkę i wybieraliśmy sprzęt z katalogu firmy w której on pracuje (dstrybutor sprzętu róóóóóżnych marek). Przy mnie podliczył to co wybraliśmy - wyszło 7600. Mi powiedział że jak dla mnie do zapłaty jest 7000 i on przywozi sprzęt do domku i w ogóle wszycho jest cacy... Pomyślałam sobie SUPER!!! i wróciłam podjarana do domu - aaaale ze mna nie tak łatwo. Usiadłam do netu i zaczęłam szukać - łatwo nie było bo w tym katalogu sprzęt ma jakieś wewnątrzfirmowe oznaczenia a nie oznaczenia modeli jak wszędzie... ale znalazłam. I to wcale nie daleko bo w zwyczajnym Euro RtvAgd i co???
Nooo zgadnijcie.
Taki sam sprzęt - tych samych firm o identycznych parametrach (bo co do modeli z powodów powyższych mieć pewności nie mogę) - jak policzyłam nawet z kosztami transportu wyszło 6370!!!! Nosz...&*%$&%*@#%$R&*!!!! W zwkłym sklepie!!
Więc wysłałam panu maila z MOJĄ wyceną i zapytałam co on na to.... bo na jego cenę to ja się nie zgadzam. Nie będzie ze mnie głupiej baby robił....
hehe nie daj się facetowi zawsze to parę groszy do przodu a przy remoncie zawsze się taka oszczędność przyda
my jak robiliśmy remont to wszystkie sprzęty agd kupowaliśmy w sklepach internetowych i kupę kasy w ten sposób oszczędziliśmy także polecam zakupy online!
a ja buszuję po allegro szukam czegoś dla siebie bo mężuś polecił żebym sobie jakieś bluzeczki nowe pokupowała to się grzecznie jego słucham;-);-)