reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

aaa to Wyy:-D no to już oglądałam i to po kilka razy:-D z narzeczeństwa też mi się bardzo podobają:tak: to już nie pokazuj:-p

zmykam spać kochana, padnięta jestem... Ty też nie siedź za długo, dobranoc!!

reklama
hey dziewczyny słyszałyście coś o tym że w ciąży nie wolno siedzieć noga na noge????? jeśli tak to niby dlaczego?
jakiś kolejny zapobon jak z koralami???czy medyczne stwierdzenie jak spanie na wznak....

Witam z rana zaraz zmykam na badania do laboratorium a potem do pracy ale właśnie zjadłam dwie kanapki i sobie przypomniałam że muszę być na czczo i co teraz? Ale ze mnie roztrzepany człowiek
No więc jestem w trakcie remontu tak? Tak...
I potrzebuje sprzętu agd, tak? No tak...
Więc dostałam namiar na Pana który miał mi pomóc w wyborze sprzętu i zająć się jego zamówieniem i transportem - PIKNIE można pomyśleć.
Więc siedziałam z Panem dziś jakąś godzinkę i wybieraliśmy sprzęt z katalogu firmy w której on pracuje (dstrybutor sprzętu róóóóóżnych marek). Przy mnie podliczył to co wybraliśmy - wyszło 7600. Mi powiedział że jak dla mnie do zapłaty jest 7000 i on przywozi sprzęt do domku i w ogóle wszycho jest cacy... Pomyślałam sobie SUPER!!! i wróciłam podjarana do domu - aaaale ze mna nie tak łatwo. Usiadłam do netu i zaczęłam szukać - łatwo nie było bo w tym katalogu sprzęt ma jakieś wewnątrzfirmowe oznaczenia a nie oznaczenia modeli jak wszędzie... ale znalazłam. I to wcale nie daleko bo w zwyczajnym Euro RtvAgd i co???

Nooo zgadnijcie.

Taki sam sprzęt - tych samych firm o identycznych parametrach (bo co do modeli z powodów powyższych mieć pewności nie mogę) - jak policzyłam nawet z kosztami transportu wyszło 6370!!!! Nosz...&*%$&%*@#%$R&*!!!! W zwkłym sklepie!!

Więc wysłałam panu maila z MOJĄ wyceną i zapytałam co on na to.... bo na jego cenę to ja się nie zgadzam. Nie będzie ze mnie głupiej baby robił....:crazy:

Jesli mogę coś doradzić w sprawie zakupu sprzętów to gdy ja wyposażałam sobie kuchnię wszystko kupowałam w jednym sklepie i przy większej kwocie udało mi sie wynegocjować gratisy takie jak czajnik oraz toster

Witam dziewczynki:-)
Ale mialam ciezka noc:-( Normalnie nie moglam spac, bo mnie cos uwieralo na srodku pod cyckami i mi sie tak trudno oddychalo:crazy:no i chodzilam sikac 4 razy:crazy:
Dobrze ze ten ucisk mi przeszedl, a nocke chyba w dzien odespie:zawstydzona/y::-p
Milego dnia brzuchatki:-p:tak::tak:
Mantezowa przeloz badania na jutro, bo jak mialas byc na czczo to sie moga zafalszowac;-);-)

Dzień dobry Lutóweczki :-)
ja juz prawie po śniadanku zaraz spadam na targ po warzywa i znicze a później bede na BB co mnie cieszy niezmiernie oczywiscie :-):-)
Mantezowa ja też bym przełożyła badanko, jak naczczo to naczczo no ale to moje zdanie.
Żabeczko ja to noc w noc wstaje do łazienki przynajmniej 3 razy,,, i już w sumie jestem przyzwyczajona :sorry:nno ale dobrze,że już ucisk przeszedł :-) miłego dzionka

dzien dobry lutówczeczki!!
wczoraj mialam do was zajrzec ale z pracy wrocilam strasznie padnieta bo był kocioł!!
Wczoraj bylam u ginka i wszystko jest w porzadku i co najwazniejsze to cukry w normie a tego bałam sie najbardziej, dostałam jakies tabletki na grzybka i ginek mnie pocieszył zebym sie nie martwila tymi infekcjami bo podobno co druga kobieta w ciazy ma grzybki-taki juz nasz urok :-) kazał mi przyjsc w przyszłym tygodniu jesli chce to wypisze mi zwolnienie bo juz na tym etapie ciązy to sie należy :-)
a ateraz troszke was ponadrabiam z wczoraj

czesc dziewczyny .
znowu marudze ale mam pytanko - czy ma ktoras juz problemy z biodrami bo mnie juz zaczynaja dokuczac w nocy moge spac na bokach ale bardzo krotko - najlepiej mi sie spi na plecach ale to nie wskazane , o brzuszku to juz dawno zapomnialam. zauwazylam tez ze jak jem na noc to nie ma mowy o oddechu glebokim , wiem przynudzam ale w koncu trzeba sie podzielic co ktorej dolega i czy to norma ...
MANTEZOWA dziewczyny dobrze ci radza lepiej przelozyc badanko

reklama
dzien dobry lutówczeczki!!
wczoraj mialam do was zajrzec ale z pracy wrocilam strasznie padnieta bo był kocioł!!
Wczoraj bylam u ginka i wszystko jest w porzadku i co najwazniejsze to cukry w normie a tego bałam sie najbardziej, dostałam jakies tabletki na grzybka i ginek mnie pocieszył zebym sie nie martwila tymi infekcjami bo podobno co druga kobieta w ciazy ma grzybki-taki juz nasz urok :-) kazał mi przyjsc w przyszłym tygodniu jesli chce to wypisze mi zwolnienie bo juz na tym etapie ciązy to sie należy :-)
a ateraz troszke was ponadrabiam z wczoraj
to super ze wszystko w porzadku , cukry w normie , a grzyb to chyba juz norma w ciazy -jestesmy bardziej podatne-ja mialam juz 2 razy zapalenie ale stosowalam clotrimazolum tabl.+ masc i szybko sie go pozbylam

Do góry