reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
kejt tylko spokojniutko:tak: nie możemy się denerwować przez jakiś debili

dawaj wyrzuć to z siebie - obrzucimy mięchem razem oszukańca ! :-D
No więc jestem w trakcie remontu tak? Tak...
I potrzebuje sprzętu agd, tak? No tak...
Więc dostałam namiar na Pana który miał mi pomóc w wyborze sprzętu i zająć się jego zamówieniem i transportem - PIKNIE można pomyśleć.
Więc siedziałam z Panem dziś jakąś godzinkę i wybieraliśmy sprzęt z katalogu firmy w której on pracuje (dstrybutor sprzętu róóóóóżnych marek). Przy mnie podliczył to co wybraliśmy - wyszło 7600. Mi powiedział że jak dla mnie do zapłaty jest 7000 i on przywozi sprzęt do domku i w ogóle wszycho jest cacy... Pomyślałam sobie SUPER!!! i wróciłam podjarana do domu - aaaale ze mna nie tak łatwo. Usiadłam do netu i zaczęłam szukać - łatwo nie było bo w tym katalogu sprzęt ma jakieś wewnątrzfirmowe oznaczenia a nie oznaczenia modeli jak wszędzie... ale znalazłam. I to wcale nie daleko bo w zwyczajnym Euro RtvAgd i co???

Nooo zgadnijcie.

Taki sam sprzęt - tych samych firm o identycznych parametrach (bo co do modeli z powodów powyższych mieć pewności nie mogę) - jak policzyłam nawet z kosztami transportu wyszło 6370!!!! Nosz...&*%$&%*@#%$R&*!!!! W zwkłym sklepie!!

Więc wysłałam panu maila z MOJĄ wyceną i zapytałam co on na to.... bo na jego cenę to ja się nie zgadzam. Nie będzie ze mnie głupiej baby robił....:crazy:

Więc dostałam namiar na Pana który miał mi pomóc w wyborze sprzętu i zająć się jego zamówieniem i transportem - PIKNIE można pomyśleć.
Więc siedziałam z Panem dziś jakąś godzinkę i wybieraliśmy sprzęt z katalogu firmy w której on pracuje (dstrybutor sprzętu róóóóóżnych marek). Przy mnie podliczył to co wybraliśmy - wyszło 7600. Mi powiedział że jak dla mnie do zapłaty jest 7000 i on przywozi sprzęt do domku i w ogóle wszycho jest cacy... Pomyślałam sobie SUPER!!! i wróciłam podjarana do domu - aaaale ze mna nie tak łatwo. Usiadłam do netu i zaczęłam szukać - łatwo nie było bo w tym katalogu sprzęt ma jakieś wewnątrzfirmowe oznaczenia a nie oznaczenia modeli jak wszędzie... ale znalazłam. I to wcale nie daleko bo w zwyczajnym Euro RtvAgd i co???

Nooo zgadnijcie.

Taki sam sprzęt - tych samych firm o identycznych parametrach (bo co do modeli z powodów powyższych mieć pewności nie mogę) - jak policzyłam nawet z kosztami transportu wyszło 6370!!!! Nosz...&*%$&%*@#%$R&*!!!! W zwkłym sklepie!!

Więc wysłałam panu maila z MOJĄ wyceną i zapytałam co on na to.... bo na jego cenę to ja się nie zgadzam. Nie będzie ze mnie głupiej baby robił....:crazy:

co kolo... myślał że łosia złapał a tu ciężarówka ma się na baczności i jedzie po całości. Można brać przykład! Brawo!

hej dziwczyny.3 tygodnie temu byłam u lekarki(mieszkam w Irlandii) prywatnie,bo chciałam poznać płeć i ona zrobiła mi cytologie,bo akurat była bezpłatna.Powiedział ,że jak wszystko będzie ok ,to nie będą mnie powiadamiać,ale jeśli wyjdzie coś nie tak to powiadomią mnie przez smsa.No i dziś dostałam smsa,że mam skontaktować się z lekarką.Zadzwoniłam odrazu do przychodni i zapytałam-jedyne co mi powiedzieli to to,że na wyniku jest napisane pilne wezwanie(umówiłam się na wizytę w sobotę,bo tylko wtedy przyjmuje Pani Doktor).Nie wiecie co to może oznaczać?

Nooo zgadnijcie.

no co za hu.. z tego palanta:wściekła/y: Myśli że jak kobieta to może kit wciskać i ta niby zajebista promocja:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

hej dziwczyny.3 tygodnie temu byłam u lekarki(mieszkam w Irlandii) prywatnie,bo chciałam poznać płeć i ona zrobiła mi cytologie,bo akurat była bezpłatna.Powiedział ,że jak wszystko będzie ok ,to nie będą mnie powiadamiać,ale jeśli wyjdzie coś nie tak to powiadomią mnie przez smsa.No i dziś dostałam smsa,że mam skontaktować się z lekarką.Zadzwoniłam odrazu do przychodni i zapytałam-jedyne co mi powiedzieli to to,że na wyniku jest napisane pilne wezwanie(umówiłam się na wizytę w sobotę,bo tylko wtedy przyjmuje Pani Doktor).Nie wiecie co to może oznaczać?

może jakiś stan zapalny / grzybek a że ciąża do tego to muszą reagować szybciej, bo jesteś pod specjalną opieką:tak:

ja łepek umyję jutro (ostatnio myłam wczoraj, a w ogóle kiedyś to myłam codziennie...)
a w ogóle to...:zawstydzona/y:..właśnie wróciliśmy ze sklepu...z opiekanymi śledziami w zalewie octowej:zawstydzona/y: mężuś był po jednym piwku, a do sklepu mieliśmy 10min autkiem, ale tak mi się wkrecił śledź że musiałam:zawstydzona/y: a teraz się zajadam:zawstydzona/y:

Pysia ciotka dobra rada potrzebna (albo inna bardziej kumata niż ja:tak::-D): okazało się że miałam cytologię robioną w styczniu 2008 a nie 2009:zawstydzona/y: i miałam jakieś zmiany zwyrodnieniowe i grupę II jakieś leki coś tam miałam ale było git... no i pytanie czy mój gin będzie na mnie jutro krzyczał że mam starą cytkę? robi się w ciąży nową? nie jest "zakłamana"?

Kejt82 i bardzo dobrze zrobiłaś, łebska dziołcha jesteś:tak::-D pewnie myslał, że jak kobietka i w ciąży to ją naciagnie, a tu figa z makiem:-p

reklama
Do góry