reklama
a wiecie co, ważne żeby urodzić w tym "bezpiecznym" okresie i luz.
Nie ma co myśleć za bardzo o terminie bo nawet 2 tyg przed jest ok a mało która z nas "wceluje" w datę
no dokładnie
jestem ciekawa ilu się uda wcelować moje pierwsze usg pokazało, że dziecko jest "starsze" niż pokazuje OM, co lekarz się zdziwił, a ja nie bardzo, bo zawsze mam największą ochotę dzień przed więc u mnie termin teoretycznie mógłby się sprawdzić, ale paru lekarzy kazało się szykować na styczeń... zwłaszcza, ze w 34 tygodniu będę odstawiać fenoterol (wstępne plany, żeby dzidziuś oczyścił się z tego jeszcze "we mnie") a wtedy może być poród w każdej chwili
ja mam koreczki w lodówce i śledzia opiekanego w zalewie octowej - mogę podrzucić
ooo dawaj dawaj!!! śledzia opiekanego w zalewie octowej!!! ja chcę!!! w żabce mogą być??? albo wpadaj, zapraszam, możecie na noc zostać
"hormon" Ci się na głowę rzucił co tekst w 39,5 na TVN (2 ciężarówki w rodzinie)
już myślałam, że mnie wyzywasz
wrzucę tvn bo na razie oglądałam reklamy na tvp2
no to do stycznia kochana jeszcze masz KILO CZASU spokojnie będzie luz.Mojej koleżanki dzidzia chciała się urodzić w 5 miesiącu a tak ją ładnie "wstrzymali" że tydzień po terminie wywoływali i cc się skończyło.Więc DA SIĘ - pozytywne myślenie!!!no dokładnie
jestem ciekawa ilu się uda wcelować moje pierwsze usg pokazało, że dziecko jest "starsze" niż pokazuje OM, co lekarz się zdziwił, a ja nie bardzo, bo zawsze mam największą ochotę dzień przed więc u mnie termin teoretycznie mógłby się sprawdzić, ale paru lekarzy kazało się szykować na styczeń... zwłaszcza, ze w 34 tygodniu będę odstawiać fenoterol (wstępne plany, żeby dzidziuś oczyścił się z tego jeszcze "we mnie") a wtedy może być poród w każdej chwili
no to do stycznia kochana jeszcze masz KILO CZASU spokojnie będzie luz.Mojej koleżanki dzidzia chciała się urodzić w 5 miesiącu a tak ją ładnie "wstrzymali" że tydzień po terminie wywoływali i cc się skończyło.Więc DA SIĘ - pozytywne myślenie!!!
kochana bo wszystko zależy od tego kiedy się odstawia leki (i zależy jaie leki)... podobno jak do 37 tygodnia się odstawi to mozna w każdej chwili urodzić, a jak po 37 to jest prawdopobieństwo dłuższego oczekiwania na dzidzię czasem bywa też tak, że małe tak się nie pcha na świat i trzeba właśnie wywoływać lub nawet cesarkę robić
ciekawe jak będzie u mnie
obżarciuchy, idę się myć. Siostra miala do mnie dzonic, ale o mnie zapomniala. Dzidzior mnie kopie, maz ma sie spóźnić, a mi się wlosow nie chce myć. Idę sie wazyć to sie dobiję
daj numer to ja zadzwonię
po co myć włosy
po co się ważyć
leż i pisz z nami
reklama
o tak!daj numer to ja zadzwonię
po co myć włosy
po co się ważyć
leż i pisz z nami
ja leżę, łep umyję rano, wagi nie mam :-)