reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
Czarodziejka musi być dobrze. Trzymam za Was kciuki kochana. Leż i staraj się nie denerwować. Jak nie przejdzie to do lekarza albo na Izbę Przyjęć podjedź.

Czy Was już też tak non stop bolą plecy??? Bo ja już niewiem jak mam siedzieć i spać:angry: dziś o 4 nad ranem to chodziłam po pokoju z bólu. Masaż przynosi ulgę ale na 10 minut:-( Wczoraj byłam z mamką na cmentarzu umyć pomnik i tylko stałam, a z bólu to już się tak wyginałam, że myslałam, że za xhwilę sie położe na pomnik obok:eek: A nie wyobrażam sobie bóli krzyżowych:eek::szok::eek::szok:

Czy Was już też tak non stop bolą plecy??? Bo ja już niewiem jak mam siedzieć i spać:angry: dziś o 4 nad ranem to chodziłam po pokoju z bólu. Masaż przynosi ulgę ale na 10 minut:-( Wczoraj byłam z mamką na cmentarzu umyć pomnik i tylko stałam, a z bólu to już się tak wyginałam, że myslałam, że za xhwilę sie położe na pomnik obok:eek: A nie wyobrażam sobie bóli krzyżowych:eek::szok::eek::szok:

:tak:noo albo jak leżę i TV oglądam i zmieniam pozycję z plecków na bok...:sorry:na pleckach to generalnie nie powinno się chyba leżeć bo ucisk macicy na kręgosłup i takietam... ehhhhh

mnie przestały plecy boleć i rwa też przeszła:eek:
ogólnie ja lubię leżeć na plecach i nic mnie nie boli, ale skoro nie wolno to staram się nie:no:
to co Wy piszecie - ból przy przekręcaniu się lub staniu - to ja mam inaczej, mnie boli brzuszek:szok: i to tak że krzyknę, teraz też miałam coś podobnego, zabolało mnie strasznie z lewej strony, ale za chwilę poczułam kopnięcie z prawej z boku:szok: więc tam chyba główkę mi tak wypchnął że zabolało:-D

staram się leżeć na lewym boku, ale jak ścierpnę to muszę się na chwilę na pleckach położyć. Przekręcenie się to też bajka. Albo podniesienie się z kanapy, ból jakby mi miało skórę pod biustem rozerwać:baffled: Czuję się wogóle już tak "naciągnięta" a co będzie w 9 miesiącu:eek:

kurde zjadlam bym sledzie, ale mnie brzuch boli :(

A co do lerzenai na plecach, to mi pani doktor mówila, ze może nic nie bolieć ,a dziecko uciska główną żyłę i raz że ono może miec problem a i my mozemy sobie zemdleć. Takze wlaczę jak mogę z moim leżeneim na plecach.

Ostatnia edycja:
reklama
A co do lerzenai na plecach, to mi pani doktor mówila, ze może nic nie bolieć ,a dziecko uciska główną żyłę i raz że ono może miec problem to my mozemy sobie zemdleć. Takze wlaczę jak mogę z moim leżeneim na plecach.

normalnie bym napisała że się zgadzam i też walczę, ale starczy na dzisiaj:-p

a ja chcę mandarynkę albo pomarańczkę:eek: albo coś ale sama nie wiem co...

Do góry