reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
cały czas planowałam że od listopada pójdę już na L4 i będę odpoczywać i przygotowywać się na przyjście maleńkiej, ale widać że jednak jeszcze pracoholik ze mnie nie uciekł bodzisiaj zadeklarowałam sie (i to sama z nie przymuszonej woli) ze jeszcze troche popracuję:zawstydzona/y:

Dobra Dziewczynki,

zmykam z pracki, do domku na szybki obiadek, a potem basenik :-D
Pojawię się znowu wieczorkiem.

Miłego popołudnia.
I nie piszcie za dużo, bo potem ciężko jest Was nadrobić ;-)

reklama
cały czas planowałam że od listopada pójdę już na L4 i będę odpoczywać i przygotowywać się na przyjście maleńkiej, ale widać że jednak jeszcze pracoholik ze mnie nie uciekł bodzisiaj zadeklarowałam sie (i to sama z nie przymuszonej woli) ze jeszcze troche popracuję:zawstydzona/y:

hehe, to masz tak jak ja :-)
Najpierw miałam pracować do końca września, potem października, a dzisiaj powiedziałam Szefowej, że o ile mi zdrówko pozwoli, to zostanę do końca listopada :-D
Nigdy taka pracowita nie byłam, aż się sama sobie dziwię :eek:

Do góry