reklama
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
Jak będzie mały to będzie się cieszył, w okresie młodości może faktycznie schować, ale jak okres buntu mu minie zobaczysz że takiej pamiątki nie odrzuci, ja do dziś mam misia od babci kiedyś się walał byle gdzie, dziś wygląda kiepsko, ale stoi w widocznym miejscu i jak patrzę na niego to same miłe chwile mi się przypominają i święta z babcią i choć jest wrakiem to nigdy go nie wyrzucę chciałabym żeby nasz Synek też miał taką rzecz
Anisen
kochamy Cię mocno
znikam bo juz nie daję rady zerkac z odległosci 3 metrów i skakac jak chce cos wpisac ;-)
Miłego dnia Lodóweczki:-)
Miłego dnia Lodóweczki:-)
dzieki Wam wszstkim za mile slowa.!!
Probuje sie nie zamartwiac i wymyslam sobie wlasnie rozne projekty: pranie, sprzatanie... (Wiece ile skarbow mozna znalezc w garderobie...?) Nie weim czy to doskonaly pomysl z tym sprzataniem.. ale jak leze i odpoczywam to takie durne mysli minie nachodza, ze szok, lepiej sie czyms zajac....
Jestescie naprawde FAJNE laski
Wiem co czujesz kochana, ja płakałam wychodząc z każdej wizyty w pierwszej ciąży (ze strachu za każdym razem - na kazdej wizycie mi podskakiwało ciśnienie - miałam ewidentnie syndrom białego fartucha). Ze wzgledu na złą budowę macicy ciąża była cała zagrożona i w dodatku zawsze słyszałam ze jest za małe dziecko (i to samo słyszałam w szpitalu, lezałam w ciąży wówczas 6 razy, a siódmy to był już porod). Dlatego jestem w stanie Cię zrozumieć, nie jest miło słyszeć, ze dzieci są za małe, ale patrząc na mnie to niepotrzebnie sie stresowałam, bo wszystko sie skończyło dobrze.
poziomeczka_82
Szczęśliwa mama
Sama to wyszyłaś? Śliczne! Ale miałaś super pomysł!
Chętnie bym po tobie spapugowała ale chyba tak ładnie nie potrafię! Synuś pewnie jak będzie starszy będzie ocierał łezkę z oczka, że mamusia mu takie śliczne wyszyła.
To podusia będzie?
poziomeczka_82
Szczęśliwa mama
Rechotku i jeszcze ten blog - no jesteś niemożliwa - SUPER!
Sama to wyszyłaś? Śliczne! Ale miałaś super pomysł!
Chętnie bym po tobie spapugowała ale chyba tak ładnie nie potrafię! Synuś pewnie jak będzie starszy będzie ocierał łezkę z oczka, że mamusia mu takie śliczne wyszyła.
To podusia będzie?
tak poszewka na poducie kupiłam w realu muline zamówiłam z allegro....bedzie cudna
reklama
tak poszewka na poducie kupiłam w realu muline zamówiłam z allegro....bedzie cudna
RechotQ a wzór to z głowy wzięłaś, czy odmałpowałaś skądś?
Bo bardzo mi się podoba, może dałabyś namiar gdzie takie wzorki do haftowania można znaleźć, to sama coś dla mojej Dzidzi chętnie pohaftuję ;-)