reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
Witajcie mamunie:-)
Ja to na parterze mieszkam a i tak dysze jak lokomotywa:-D:-D
Jak tak czytam o Waszych M to nabieram wiecej szacunku dla mojego:zawstydzona/y:Zycze wszystkim zmartwionym takiego jakiego mam ja - naprawde:zawstydzona/y:
bylam dzisiaj u ginki i nic nie zalatwilam, no coz...znowu musze w czwartek leciec.
Milego dzionka zycze.

no i jak może być....to nie to co hafty maszynowe...ale od serca dla synka

picture10964.jpg

Czesc Dziewczyny,

Poczytalam sobie troszeczke ale tylko kilka ostatnich stron, pozniej postaram sie nadrobic reszte.
U nas kijowo:( Wczoraj znow bylam na USG. Prawdopodobnie dziewczynki :-)ale oczywiscie takie nie na 100%.
Niestety nie rosna tak jak trzeba i na kolejnej wizycie maja mi jakies dodatkowe badania porobic. Popatrzec dokladniej na pepowiny i lozysko:-(
Zobaczymy co z tego bedzie.
Ogolnie mam troche dola ale staram sie myslec pozytywnie. Prosze zebyscie trzymaly kciuki...
Milego dnia i trzymajcie sie! zabieram sie za jakies porzadki...

ja juz was opuszczam kochane kuleczki ! lece na wizyte do ginka a pozniej prosto do pracy jak wroce ok 22 to wam opowiem jak było! milego dnia buziaki
trzymam kciuki za wizyty. mamoalexa nic się bój. Ciąza bliżniacza jest z założenia ciążą patologiczną i dlatego na takie mamuski i dzieciaczki chucha się i dmucha :). Także bedzie dobrze

cześć Gwiazdki :)
odrobine Wasd poczytałam z łózeczka, ale pisać sie nie da bo mam tylko mychę bezprzewodową , a juz klawiaturę normalną. nie dostanę do niej.

MamoAlexa, myśle ze maluszki są małe ale na tym etapie ciazy jeszcze mogą urosnąc sporo. No i jaka parka nie będą tak duze jak pojedyńcze bo i miejsca mniej i dzielic sie muszą wszystkim. Ale to nie znaczy ze nie będą zdrowiutkie. Na pocieszenie powiem Ci ze wspólniczce mojego J lekarz mówił do konca 7 miesiąca ze dziecko malutkie, bardzo, a potem w miesiąc mały podskoczyl az 1,2kg i w koncu urodził sie z wagą 3,6kg. Na razie spokojnier, wszystko bedzie dobrze. A tak jak napisała Ci Aga sprzątanie ok byle powolutku i bez zmęczenia.

Najeli fajnie ze sie pokazałaś;) no dobra to ja jestem teraz ta leserka łozeczkowa wiec juz zamykam dziubek. Musisz koniecznie porozmawiac z męzulkiem o tej sytuacji, Twoje zdrowie najwazniejsze. Swoja drogą sytuacja chora.
Na razie jestem za murzynami z Waszymi postami :-(. a tak bym chciała wiedziec co u Was. widziałam ze LadyMocca ma dziewczynke- Super. Gratuluje Lodóweczko. A co wiecej?

Nic się chyba takiego nei dzieje. Poajwiajasię problemy tesciowo mezowe i próbujemy jakos z tym wspólnie walczyć

A ja na 2-im, ale też mi coraz ciężej wchodzić.
A poza tym, to sobie nie mogę wyobrazić jak ja z tego drugiego piętra (domek bez windy) będę z wózkiem na spacery latać ;-)
No bedziesz miała na bank lepiej niz ja. ja na 3 mieszkam bez windy...

no i jak może być....to nie to co hafty maszynowe...ale od serca dla synka

Super, ja tez tak chce umiec.

reklama
Do góry