reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
Ilonka może być następny tydzień byle by pogoda była znośna:-) Jutro zrobię obczajkę co i jak z autobusami do Tarnowa!:-) przynajmniej nie będę się nudzić:-p

No to rewelacja :-):-):-):-) :rofl2::rofl2::rofl2: !!!!!!

Hej Laseczki Okrągłe :-)

Czy Wy po zmianie czasu też jesteście takie jakieś przymulone?
Bo ja tak mam, że oczy mi się cały czas kleją, nic mi się nie chce, robię wszystko inne tylko nie to co powinnam.
A może to nie zmiana czasu, tylko ta beznadziejna pogoda na zewnątrz...

Ja nie wiem co się ze mną dzieje :-p:sorry2:

Mi się nosa nie chce dzisiaj wychylić z domu:sorry2: pocieszam się tym co jest i został mi tylko... krem czekoladowy:dry: Choć wiem zrobię sobie budyń, albo kisiel tak dawno nie jadłam, a jak byłam ostatnio w biedronie to wzięłam tak jakoś pare tego pare tamtego chyba przeczuwałam że cięzkie dni nastaną:blink: A Synuś kopie i kopie nie wiem co go tak pobudziło:shocked2:
Patrycja - proszę jakiś uśmiech na twarz szybciutko!!! Nie musisz wychodzić, jak Ci się nie chce. A jak masz budyniek i synka smyrającego mamusię to czym tu sie martwić!! :))

Widziałam że temat ukochanych teściowych był poruszony to ja też się trochę dorzucę bo mi już od tygodnia na wątrobie leży.

wyobraźcie sobie że moja ukochana do tej pory mówiła że ona to tylko wnuczkę i wnuczkę chce (w sumie sie nie dziwie bo sam 3 chłopaków miała) no to myślałam ze skoro będzie Milenka to się ucieszy a tu... mówimy im że będzie dziewczynka na co ona: "no trudno następnym razem sie uda i będzie synek!!!!" czujecie to! bo ja tej kobity nie rozumie! nawet mój sie na to zbulwersował i nie był za miły do niej a do tego juz nawet nie powiedzieliśmy jak będzie miała mała na imnie no bo po co....
A to Agentka!!!!!!

Powiem Wam że ja sie zachwycać nie będę - ale nie mam na co narzekać jakoś się dogadujemy - mieszkamy u teściów już tydzień i jest naprawdę spoko... Czasem śmiesznie bo przychodzi do pokoju zagląda i mówi "Zośka nie głodna?? Moze by coś zjadła :)"

Poza tym przemogłam się i mówię do niej "mama" ale łatwiej by było bo do swojej mówie Mamuś albo Mamuniu. ;)

ja bym nie wytrzymła i powiedziłą jej co myslę. Kurde nawet moja babcia tak trzymała kciuki za prawnuczke, bo ma 10 prawnuków i jedna tylko prawnuczke. I nie wiedziałam jak zareaguje; a ona tylko pogratulowała i że fajnie ze mamy to co chcielismy.
Trzeba było powiedizec, że kurde przeciez chciała wnuczke to co jej się nie podoba???
Trzeba jej powiedzieć że jak chce więcej wnuków to niech sobie zrobi :))

Witam Lutowe Mamusie:-)
Moj termin przypada na 20 lutego. Prawdopodobnie bedzie dziewczynka:-)
Zycze milego popoludnia jeszcze.
Witaj spokojnej reszty ciąży!! ;)

Aaa i zapomniałam powiedzieć że mam dziś też super humorek - następne kroczki w remoncie są załatwione :D Dziś odebrałam baterię prysznicową i stelaż pod kibelek i zawiozłam do domku (panowie remontowcy oczywiście nosili a nie ja) a potem skoczyłam na zakupki.

I już mam wybrane piekne lampeczki :)) W ogóle fajnie bo napaliłam się na takie jedne w weekend (a siedziałam parę godzin i szukałam jakie chce) i dziś zawdzoniła jedna z moich projektantek i mówi że już zamówiła dla mnie lampki... więc ja troszkę się zmartwiłam i pytam jakie.... a ona mi zaczęła mówić jak wyglądają i OKAZAŁO SIĘ że to są te same co ja wybrałam sobie - nie mogłam w to uwierzyc przy taki wyborze jaki jest teraz na runku! Normalnie gęba mi się sama śmieje tak się wszystko układa (tfu, tfu). A mój Zosiek też się chyba cieszy bo mnie w żołądeczke podkopuje cały dzień :))

Dziekuje Wszystkim za mile przywitanie;-)
Od dluzszego czasu sledze to forum (jest suuper) ale dopiero od niedawna czuje sie na silach, zeby cokolwiek pisac i w ogole...To moja druga ciaza - moj syn ma juz 11 lat:-) i teraz bardzo cieszy sie na Dzidzie.
A tak poza tym to z kregu moich znajomych jeszcze 3 kumpele sa w ciazy:tak:normalnie szok:szok::szok::-D

reklama
Do góry