zabeczka
Fanka BB :)
Julisia nie rycz, bo maluszek w brzuszku tez bedzie smutny:--( Co sie stalo?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ilonka może być następny tydzień byle by pogoda była znośna:-) Jutro zrobię obczajkę co i jak z autobusami do Tarnowa!:-) przynajmniej nie będę się nudzić
Hej Laseczki Okrągłe :-)
Czy Wy po zmianie czasu też jesteście takie jakieś przymulone?
Bo ja tak mam, że oczy mi się cały czas kleją, nic mi się nie chce, robię wszystko inne tylko nie to co powinnam.
A może to nie zmiana czasu, tylko ta beznadziejna pogoda na zewnątrz...
Witam Lutowe Mamusie:-)
Moj termin przypada na 20 lutego. Prawdopodobnie bedzie dziewczynka:-)
Zycze milego popoludnia jeszcze.
Patrycja - proszę jakiś uśmiech na twarz szybciutko!!! Nie musisz wychodzić, jak Ci się nie chce. A jak masz budyniek i synka smyrającego mamusię to czym tu sie martwić!! )Mi się nosa nie chce dzisiaj wychylić z domu pocieszam się tym co jest i został mi tylko... krem czekoladowy Choć wiem zrobię sobie budyń, albo kisiel tak dawno nie jadłam, a jak byłam ostatnio w biedronie to wzięłam tak jakoś pare tego pare tamtego chyba przeczuwałam że cięzkie dni nastaną A Synuś kopie i kopie nie wiem co go tak pobudziło
A to Agentka!!!!!!Widziałam że temat ukochanych teściowych był poruszony to ja też się trochę dorzucę bo mi już od tygodnia na wątrobie leży.
wyobraźcie sobie że moja ukochana do tej pory mówiła że ona to tylko wnuczkę i wnuczkę chce (w sumie sie nie dziwie bo sam 3 chłopaków miała) no to myślałam ze skoro będzie Milenka to się ucieszy a tu... mówimy im że będzie dziewczynka na co ona: "no trudno następnym razem sie uda i będzie synek!!!!" czujecie to! bo ja tej kobity nie rozumie! nawet mój sie na to zbulwersował i nie był za miły do niej a do tego juz nawet nie powiedzieliśmy jak będzie miała mała na imnie no bo po co....
Trzeba jej powiedzieć że jak chce więcej wnuków to niech sobie zrobi )ja bym nie wytrzymła i powiedziłą jej co myslę. Kurde nawet moja babcia tak trzymała kciuki za prawnuczke, bo ma 10 prawnuków i jedna tylko prawnuczke. I nie wiedziałam jak zareaguje; a ona tylko pogratulowała i że fajnie ze mamy to co chcielismy.
Trzeba było powiedizec, że kurde przeciez chciała wnuczke to co jej się nie podoba???
Witaj spokojnej reszty ciąży!!Witam Lutowe Mamusie:-)
Moj termin przypada na 20 lutego. Prawdopodobnie bedzie dziewczynka:-)
Zycze milego popoludnia jeszcze.