reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

ja podjadam to co znajduje - jak na razie fasolka po bretońsku, słonecznik, rogalik seven days a za chwilę wciągnę trzy plasetrki wędzonej szynki, mam nadzieję, że mi nie zaszkodzi, ale tak mi chodzi po głowie, że muszę zjeść inaczej zwariuję:baffled:
do tej pory już umyłam naczynia i zrobiłam pranie (jak na moje leżenie to dużo:tak:) teraz mam super pomysł na zabicie czasu - przejdę się do skrzynki sprawdzić czy nic nie przyszło:-D a że mieszkam na parterze i to niziutkim to mam dosłownie dwa kroki i malutki stopień.. ale w sumie jak się uprę to mogę sięgnąć skrzynki bez schodzenia ze stopnia :-) ale już głupieję... ech...:sorry2:

reklama
Katarzyno & Macieju zyjcie dlugo i szczesliwie - oby slonko zawsze Wam swiecilo a usmiech goscil na waszych twarzach
Kasiu uwazaj na siebie i dzidziorka - bede trzymala za Was kciuki .

Witam wieczorowa pora Lutoweczki. - widze ze weekandowo dzisiaj i niewiele nas.
Wpadlam powiedziec ze moje plecy juz czuja sie a ja powoli zaczynam to wykorzystywac . Musze sie pochwalic ze mam juz prawie cala wyprawke - przesliczne ubranka dla mojej ksiezniczki - bardzo dobrych marek typu Next , Nike, Adidas itp . Niektore z nich juz sie susza a ja nie moge sie na nie napatrzec . Jest ich tyle ze nie wiem czy nawet je zdaze zalozyc mojej krolewnie , ale mam plan ze bede ja przebierala i cykala fotki . Brakowalo mi Was ale dzs raczej nie napisze za duzo bo taka tu cisza... . Trzymajcie sie milego weekandu -ale jak cos to ja tu jestem

Witam wieczorowa pora Lutoweczki. - widze ze weekandowo dzisiaj i niewiele nas.
Wpadlam powiedziec ze moje plecy juz czuja sie a ja powoli zaczynam to wykorzystywac . Musze sie pochwalic ze mam juz prawie cala wyprawke - przesliczne ubranka dla mojej ksiezniczki - bardzo dobrych marek typu Next , Nike, Adidas itp . Niektore z nich juz sie susza a ja nie moge sie na nie napatrzec . Jest ich tyle ze nie wiem czy nawet je zdaze zalozyc mojej krolewnie , ale mam plan ze bede ja przebierala i cykala fotki . Brakowalo mi Was ale dzs raczej nie napisze za duzo bo taka tu cisza... . Trzymajcie sie milego weekandu -ale jak cos to ja tu jestem

No to fajnie że masz już dużo ubranek, nasze też już poprane, kocyki również czekają na swoje miejsce w szafie:-D Codziennie otwieram tą szafę i zaglądam, tak bardzo pragnę lutego...

Gucha mi tez - a jak twoje chorobsko ?

A już sama nie wiem te pierwsze krostki które wyskoczyły najwcześnej zamieniają się w strupki więc gdzieś za góra 2 tyg. powinny odpaść a reszta która pojawiła się później jeszcze się rozwija i do strupków to gdzieś z miesiąc jeszcze... swędzi a zarazem piecze jak cholera ale co zrobić...pozostaje mi cierpliwie czekać i smarować...:-(

No to fajnie że masz już dużo ubranek, nasze też już poprane, kocyki również czekają na swoje miejsce w szafie:-D Codziennie otwieram tą szafę i zaglądam, tak bardzo pragnę lutego...
Wlasnie sie susza ale jeszcze czekam na jedna dostawe , zapelnie pralke i wio - bede gotowa na luty
000203FB.gif

ciekawe czy po porodzie albo w trakcieparcia tez bede sie tak szczerzyc pewnie to bedzie wygladalo tak

mi też się nudzi mimo, że mam co robić - mgr... poza tym zapaliłam sobie świeczki zapachowe i siedzę w wyrku, więc mnie cały czas ciagnie do spania....

reklama
A już sama nie wiem te pierwsze krostki które wyskoczyły najwcześnej zamieniają się w strupki więc gdzieś za góra 2 tyg. powinny odpaść a reszta która pojawiła się później jeszcze się rozwija i do strupków to gdzieś z miesiąc jeszcze... swędzi a zarazem piecze jak cholera ale co zrobić...pozostaje mi cierpliwie czekać i smarować...:-([/QUOTE
Wspolczuje cholerstwa , ze tez musialo ie ciezarnej przytrafic ...ale wytrwasz silna baba z Ciebie

Do góry