Dokładnie... moja mama szyła mi sukieneczki ze starych koszul taty
reklama
Oj Kochana to ja już ci współczuję tego nadrabiania sama wiesz jak to jest hihi nie ma cię cały dzień, wracasz a tutaj połowa już urodziłaŻart Ale i tak ci życzę powodzenia A ja spadam na powtórkę Pierwszej Miłości bo wczoraj nie oglądalim A w rozmowach w toku będzie temat co zrobić kiedy tabletki na bóle menstruacyjne nie pomagają...może być ciekawie więc miłego oglądania ślicznotki!
Anyolki
Fanka BB :)
A rozowe bodziaczki beda mu sluzyly jako pizamki no bo przeciez nie wyrzuce ich tylko dlatego, ze maja kolor inny niz powszechnie uwazany przez spoleczenstwo jako chlopiecy.
Hej!
A mój Tuniek miał różowy kombinezon. Kupiłam go, bo była okazja, a jeszcze nie znałam płci i miałam wielką nadzieję na dziewuszkę. I się wcale nie przejmowałam - chłopcy mieli też jakieś różowe śpiochy, spodenki, a teraz dziewczynka będzie chodzić w ciuchach po chłopakach - trudno. Pociesz się, że różowy=dziewczynka, niebieski=chłopiec, to zwyczaje amerykańskie, a dawniej było na odwrót (to wynikało z religii (niebieski był dla dziewczynki (Maria miała niebieską szatę) a różowy dla chłopca (czerwono-różowa szata Jezusa) ;-)
An
Fajny patent...ależ dzisiaj cisza.
przetestowalam patent z "ciązowymi" rajstopami. Trzeba kupic duzy rozmiar z klinem i załozyć tył na przód i o to mamy ciązowe rajstopki w cenie 3 lub 5 zł, a nie 30
Rzeczywiście strasznie tu dziś cicho....
Anyolki
Fanka BB :)
Cześc brzuchalki )
Hihi Zobaczcie:http://www.przyklejka.pl/produkt-344.html przykleję ją nad łóżeczkiem i mój Zosik bedzie miał misia stróża
A nie wiesz, jak jest potem z odklejeniem tego? Ze ściany pewnie łatwo, ale z drewna? Nasza sypialnia jest drewniana, młoda będzie miała łóżeczko przy naszym łożu i tak myślałam, żeby czymś ten kawałek nad łóżeczkiem i nad komodą ozdobić, tylko uda mi się potem te naklejki zdjąć (niby drewno lakierowane...)?
An
reklama
Ale naprawdę cisza tutaj taka jakaś nie BabyBoomoowa, jak w Kościele, ej co jest gdzie się podziała reszta pipek? Niedługo Wszystkich Świętych a my mykamy jak co roku do Lisnowa na grób dziadków, wujka i kuzynów a na tej wsi to czy to upał +30 czy tylko 4 stopnie to i tak będąc tam ma się wrażenie, że na dworze jest -5...naprawdę