reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
Mamo Sówka widzę że babcia się rozkręca na całego:-) Fajnie tak sobie obserwować jaką im te wnuki sprawiają radochę

Heheh, a to jeszcze pierwszy wnuk, więc już widzę jaki będzie rozpieszczony:szok: uważaj na siebie kochana i się tak nie przemęczaj:wściekła/y:

Czy w biedronce są teraz jakieś fajne ciuszki dla maleństw??? Coś takiego pisałyscie chyba na podforum???
tak:tak: komplety welurkowe po 19,99 i kombiezoniki po 49,99 takie puchate:-D:-D:-D

Dziś moja mama kupiła Bartusiowi taki fajny kombinezonik zielony i ten komplecik zielono-żółty z dinozaurem właśnie w Biedronce:-)

Na szczęście wynik glukozy po 2 godz. jest w porządku (norma jest do 7,8, a ja miałam 6,54), ale za to jest inny problem: w morfologii krwi mam trochę podwyższone neutrofile (norma 40%-70%, a ja mam 74,6), a za mało w procentach limfocytów (norma 20-45, a ja mam 18,4%), ale powyżej mam wynik w tys/ul i tam mam wielkości prawidłowe - to znaczy w normie zarówno te neurofile jak i limfocyty.

Super, że glukoza ok:-D kurczę, a na reszcie się nie znam:eek:

A ile razy robiłyście badanie na toksoplazmozę.? Ja na początku tylko i nie mam przeciwciał wiec to trzeba chyba powtórzyć co? a zalecił Wam lekarz zrobić badanie na cytomegalię? mój nic o tym nie wspomniał ale chyba sobie zrobię bez jego wiedzy
milena ja miałam toksoplazmę raz robioną i nic ginek nie mówił o powtórce:tak::tak: cytomegalię też miałam:-D

Witam!! Ja również mam termin na Luty 2010 i miło mi będzie podzielić się z wami moimi przeżyciami (bo to moja pierwsza ciąża)
Pozdrawiam

Witam serdecznie i życzę spokojnej ciąży:-D

Czesc Babeczki!Aha w poniedzialek znow mam USG i polozna wiec bede miala wiecej wiadomosci (mam przynajmniej taka nadzieje);-)

Witaj ponownie:-) nie martw się nie jesteś jedyna, która jeszcze nie zna płci, a przecież masz bliźniaki to może trudniej zobaczyć:eek: może w poniedziałek już się ujawnią:-D

Jesteś Kochana the best :-D:laugh2::rofl2::laugh2::-D
Jak Wam wieczorek mija? Ja jakoś bez humorku dziś ehh......

ja byłam odwiedzić rodziców z moim małżem szanownym oraz zmienić opony. Obecnie obżeram się 3bitem popijjąc go oczywiście bezcukrowym sokiem bez dosładzaczy :-pjest już nowe M jak Mama na listopad - zakupiłam oczywiście. W środku jest info o produktach dla dzieci : o konkursie "złoty brzuszek" na najlepsze produkty dla mamy i dziecka, o porodzie też jest...:sorry:

ja byłam odwiedzić rodziców z moim małżem szanownym oraz zmienić opony. Obecnie obżeram się 3bitem popijjąc go oczywiście bezcukrowym sokiem bez dosładzaczy :-pjest już nowe M jak Mama na listopad - zakupiłam oczywiście. W środku jest info o produktach dla dzieci : o konkursie "złoty brzuszek" na najlepsze produkty dla mamy i dziecka, o porodzie też jest...:sorry:
To jest świetne połączenie , ale patrz jak to się człowiek musi ograniczać z tymi cukrami, ciekawe czy nasi mężowie też byliby się w stanie tak poświęcić pijac bezcukrowe soczki

Hej Edytko :)
A tak jakoś bardzo mi tęskno za moim Ł w domu Rodzice chyba oszaleli i się ciągle kłóca no na łeb można dostać :eek: ale nie przynudzam już samo przyszło samo pójdzie mam nadzieję :)
A Tobie jak wieczorek mija?

Bedzie dobrze,wiem co to jest tesknota za ukochanym,bo zanim maz nas tu sciagnal mieszkalismy troche czasu na odleglosc wiec doskonale Cie rozumiem.
A ja leze w lozeczku bo to zalecenie lekarza i ogladam bajki z dziecmi ,bo moj pojechal na lotnisko odebrac znajomych:-)

Wiec prosze mi sie tu nie smutac:-):-)

Ostatnia edycja:
Z tego co sie dowiedzialam, to nieststy szepionka niezbyt wiele daje dzieciaczkom:(( A szkoda, mam przynajmniej nadzieje, ze im nie zaszkodzi. W kazdym razie zaryzykowalam i bede zdawac relacje czy warto bylo.

A co do plci to juz stracilismy najdzie.. za kazdym razem dowiadujemy sie czegos innego i albo lekarz mowi, ze sa niepewne chlopaki albo niepewne dziewczyny :)
A sprawdzaja nas ak czesto, bo podejrzewaja, ze lobuziaki maja tylko jedno lozysko i musza sprawdzac czy nie dochodzi do przetoczenia krwi miedzy dzieciaczkami...

To bardzo dobrze że Was tak często kontrolują, to napewno nie zaszkodzi, a tylko może pomóc. Może jednak na najbliższej wizycie chociaż jeden dzieciaczek się przestanie ukrywać z tą płcią, miejmy nadzieję.

reklama
Bedzie dobrze,wiem co to jest tesknota za ukochanym,bo zanim maz nas tu sciagnal mieszkalismy troche czasu na odleglosc wiec doskonale Cie rozumiem.
A ja leze w lozeczku bo to zalecenie lekarza i ogladam bajki z dziecmi ,bo moj pojechal na lotnisko odebrac znajomych:-)

Wiec prosze mi sie tu nie smutac:-):-)
No u mnie to troszkę inaczej bo całe życie takie w rozłące będzie :-( (chłopa mam marynarza) A coś ze zdrówkiem nie tak, że w łóżku musisz leżeć? Oooo znajomych to imprezka się szykuje :D
No nie smutam nie smutam tylko wieczorów bardzo nie lubię :-p

Do góry