reklama
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Jesteś Kochana the best
Jak Wam wieczorek mija? Ja jakoś bez humorku dziś ehh......
A co sie stalo ze humorek nie dopisuje?
Sowinka
Mamusia Zółwików :o)
Mamo Sówka widzę że babcia się rozkręca na całego:-) Fajnie tak sobie obserwować jaką im te wnuki sprawiają radochę
Heheh, a to jeszcze pierwszy wnuk, więc już widzę jaki będzie rozpieszczony uważaj na siebie kochana i się tak nie przemęczaj
Czy w biedronce są teraz jakieś fajne ciuszki dla maleństw??? Coś takiego pisałyscie chyba na podforum???
tak komplety welurkowe po 19,99 i kombiezoniki po 49,99 takie puchate
Dziś moja mama kupiła Bartusiowi taki fajny kombinezonik zielony i ten komplecik zielono-żółty z dinozaurem właśnie w Biedronce:-)
Na szczęście wynik glukozy po 2 godz. jest w porządku (norma jest do 7,8, a ja miałam 6,54), ale za to jest inny problem: w morfologii krwi mam trochę podwyższone neutrofile (norma 40%-70%, a ja mam 74,6), a za mało w procentach limfocytów (norma 20-45, a ja mam 18,4%), ale powyżej mam wynik w tys/ul i tam mam wielkości prawidłowe - to znaczy w normie zarówno te neurofile jak i limfocyty.
Super, że glukoza ok kurczę, a na reszcie się nie znam
milena ja miałam toksoplazmę raz robioną i nic ginek nie mówił o powtórce cytomegalię też miałamA ile razy robiłyście badanie na toksoplazmozę.? Ja na początku tylko i nie mam przeciwciał wiec to trzeba chyba powtórzyć co? a zalecił Wam lekarz zrobić badanie na cytomegalię? mój nic o tym nie wspomniał ale chyba sobie zrobię bez jego wiedzy
Witam!! Ja również mam termin na Luty 2010 i miło mi będzie podzielić się z wami moimi przeżyciami (bo to moja pierwsza ciąża)
Pozdrawiam
Witam serdecznie i życzę spokojnej ciąży
Czesc Babeczki!Aha w poniedzialek znow mam USG i polozna wiec bede miala wiecej wiadomosci (mam przynajmniej taka nadzieje);-)
Witaj ponownie:-) nie martw się nie jesteś jedyna, która jeszcze nie zna płci, a przecież masz bliźniaki to może trudniej zobaczyć może w poniedziałek już się ujawnią
Jesteś Kochana the best
Jak Wam wieczorek mija? Ja jakoś bez humorku dziś ehh......
ja byłam odwiedzić rodziców z moim małżem szanownym oraz zmienić opony. Obecnie obżeram się 3bitem popijjąc go oczywiście bezcukrowym sokiem bez dosładzaczy jest już nowe M jak Mama na listopad - zakupiłam oczywiście. W środku jest info o produktach dla dzieci : o konkursie "złoty brzuszek" na najlepsze produkty dla mamy i dziecka, o porodzie też jest...
Majsii
Fanka BB :)
Hej EdytkoA co sie stalo ze humorek nie dopisuje?
A tak jakoś bardzo mi tęskno za moim Ł w domu Rodzice chyba oszaleli i się ciągle kłóca no na łeb można dostać ale nie przynudzam już samo przyszło samo pójdzie mam nadzieję
A Tobie jak wieczorek mija?
To jest świetne połączenie , ale patrz jak to się człowiek musi ograniczać z tymi cukrami, ciekawe czy nasi mężowie też byliby się w stanie tak poświęcić pijac bezcukrowe soczki
ja byłam odwiedzić rodziców z moim małżem szanownym oraz zmienić opony. Obecnie obżeram się 3bitem popijjąc go oczywiście bezcukrowym sokiem bez dosładzaczy jest już nowe M jak Mama na listopad - zakupiłam oczywiście. W środku jest info o produktach dla dzieci : o konkursie "złoty brzuszek" na najlepsze produkty dla mamy i dziecka, o porodzie też jest...
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Hej Edytko
A tak jakoś bardzo mi tęskno za moim Ł w domu Rodzice chyba oszaleli i się ciągle kłóca no na łeb można dostać ale nie przynudzam już samo przyszło samo pójdzie mam nadzieję
A Tobie jak wieczorek mija?
Bedzie dobrze,wiem co to jest tesknota za ukochanym,bo zanim maz nas tu sciagnal mieszkalismy troche czasu na odleglosc wiec doskonale Cie rozumiem.
A ja leze w lozeczku bo to zalecenie lekarza i ogladam bajki z dziecmi ,bo moj pojechal na lotnisko odebrac znajomych:-)
Wiec prosze mi sie tu nie smutac:-):-)
Ostatnia edycja:
Z tego co sie dowiedzialam, to nieststy szepionka niezbyt wiele daje dzieciaczkom( A szkoda, mam przynajmniej nadzieje, ze im nie zaszkodzi. W kazdym razie zaryzykowalam i bede zdawac relacje czy warto bylo.
A co do plci to juz stracilismy najdzie.. za kazdym razem dowiadujemy sie czegos innego i albo lekarz mowi, ze sa niepewne chlopaki albo niepewne dziewczyny
A sprawdzaja nas ak czesto, bo podejrzewaja, ze lobuziaki maja tylko jedno lozysko i musza sprawdzac czy nie dochodzi do przetoczenia krwi miedzy dzieciaczkami...
To bardzo dobrze że Was tak często kontrolują, to napewno nie zaszkodzi, a tylko może pomóc. Może jednak na najbliższej wizycie chociaż jeden dzieciaczek się przestanie ukrywać z tą płcią, miejmy nadzieję.
reklama
Majsii
Fanka BB :)
No u mnie to troszkę inaczej bo całe życie takie w rozłące będzie :-( (chłopa mam marynarza) A coś ze zdrówkiem nie tak, że w łóżku musisz leżeć? Oooo znajomych to imprezka się szykujeBedzie dobrze,wiem co to jest tesknota za ukochanym,bo zanim maz nas tu sciagnal mieszkalismy troche czasu na odleglosc wiec doskonale Cie rozumiem.
A ja leze w lozeczku bo to zalecenie lekarza i ogladam bajki z dziecmi ,bo moj pojechal na lotnisko odebrac znajomych:-)
Wiec prosze mi sie tu nie smutac:-):-)
No nie smutam nie smutam tylko wieczorów bardzo nie lubię